Vanga Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Dobro jutro nula trijeki! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 dobro jutro, tak sem pa moj nov bmw 29.12.2007 pripeljal: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 dobro jutro,tak sem pa moj nov bmw 29.12.2007 pripeljal: zima :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Bog, štamprli... EURO, tebi pa vsaka čast :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 dobro jutro,tak sem pa moj nov bmw 29.12.2007 pripeljal: bol šwoh se vidi... vsekakor čestitke :OK: , pa več sreče kot s prejšnim :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Po dolgem času, dober dan :) Za mano so več kot trije tedni delanja nič (vsaj ne za mezdo) :yea1: , skoraj popolni odklop od civilizacije in modernih tehnologij. Paše. Zelo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 :worship: Dobrodošla nazaj :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Zdravo, Štamprleki! Pri nas je čudovit dan ... sonce! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 jaz pijem !! o lejga..........kako si.......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: dober dan Štamprlčki, kako ste.......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: komaj čakam soboto, da grem na sneg.......... :whistle: :whistle: :whistle: Zdrawc...........kako virusi..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 dobro jutro,tak sem pa moj nov bmw 29.12.2007 pripeljal: Ti si ded pa pol... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Zdrawc...........kako virusi..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: sm jih stouku :fight1: , tak da sm že na šihtu od jutra, dajle pa počas domow pa u štalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Zdravo, Štamprleki!Pri nas je čudovit dan ... sonce! :worship: pri vas sonce, daj ne zafrkavaj...........tle pa taka čisto ta prava megla.......... :headbang: :headbang: :headbang: sm jih stouku :fight1: , tak da sm že na šihtu od jutra, dajle pa počas domow pa u štalo... bravo prjatu, saj sem vedela, da boš zmagal :worship: :worship: :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Čer štamperli.... mislim, da me ne boste popluval... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Dober večer. Zakaj bi te pa :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Čer štamperli.... mislim, da me ne boste popluval... :evilgrin: a te bi blo treba :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Ziher je spet kakšno pi*** nardil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 dobro jutro,tak sem pa moj nov bmw 29.12.2007 pripeljal: Kaki car, ej, ... :worship: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 pri vas sonce, daj ne zafrkavaj...........tle pa taka čisto ta prava megla.......... :headbang: :headbang: :headbang: Pa veš, kako je sijalo! :worship: Res, ej, ... iz moje pisarne je pogled in razgled na cel snežni stadion na Pohorju, pa tisto modro nebo ...uh! No, saj potem pa se je malo pooblačilo, pa ni bilo več tako kičasto ... aja, hvala za pozdrave! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Ziher je spet kakšno pi*** nardil :D po mojm sam misl na gripozneže..... :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Pa veš, kako je sijalo! :worship: Res, ej, ... iz moje pisarne je pogled in razgled na cel snežni stadion na Pohorju, pa tisto modro nebo ...uh! No, saj potem pa se je malo pooblačilo, pa ni bilo več tako kičasto ... aja, hvala za pozdrave! :winkiss: ja itak, tebi izredna zahvala, saj veš zakaj, sem ti jih že v Mb sekciji pustila ene 1000, pa še tukaj ene toliko........ :004 :004 :004 :004 :004 , saj veš................. :winkiss: :winkiss: :winkiss: komaj čakam, da grem v Dolomite........če poleti ne z motorjem, pa pozimi z smučkami.... :krneki: :krneki: Suzi...........kje hudiča se skrivaš......... :krneki: :krneki: :winkiss: ostali Štamprlčki.........lep večer........ :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 lepe sanje vsem :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 pa mirno morje.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Dober večer. Zakaj bi te pa :eek: veš kak sm zle začel mahat gor po ekranu ko maš tto muho v poodpisu :lol1: :slap: ka naš border pa čist zapušča motoristične vode :? sm vidu zle na avtonetu da opremo prodaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Tati :winkiss: :winkiss: :winkiss: Sorry gužva :rolleyes: :rolleyes: Vsem lep pozdrav :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) veš kak sm zle začel mahat gor po ekranu ko maš tto muho v poodpisu :lol1: :slap: ka naš border pa čist zapušča motoristične vode :? sm vidu zle na avtonetu da opremo prodaja :lol1: :lol1: Pol sem uspel z namenom :whistle: A kdo prepozna tegale gospoda :whistle: Bo dal za piwo če se spozna :beer2: :beer2: Suzy :004 :004 Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se