rosse20 Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 ka naš border pa čist zapušča motoristične vode :? sm vidu zle na avtonetu da opremo prodaja že kr dolg prodaja. še ko sem se jaz vozila z motorjem je prodajal opremo. pa verjemi da se v novembru in decembru mnde nisem vsedla na motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Dobro jutro štamperlland in ostale cenjene regije :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Guten morgen! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 jutro 03 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Serbus štamperlsoni! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Serbus štamperlsoni! :D kontra :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 re :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 re :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 YAUTRRRRR! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 dobro jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Zdrawstwujte narod Serbus štamperlsoni! :D ka je frajer, ti je dougcajt..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) čudovit meglen pozdrav iz ............. :whistle: :whistle: dan trpečim kot meni......, je pač treba delat, da bo denar za...... :whistle: :whistle: Tati :winkiss: :winkiss: :winkiss: Sorry gužva :rolleyes: :rolleyes: Vsem lep pozdrav :winkiss: :winkiss: kakšna gužva, presneto........ so te moški napadli od kar delaš pretežno med njimi :winkiss: :winkiss: :winkiss: Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 ka je frajer, ti je dougcajt..... Kje pa, sploh mi ni dougcajt, samo tebe tak grozno pogrešam, da na nič druga ne morem mislit... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Kje pa, sploh mi ni dougcajt, samo tebe tak grozno pogrešam, da na nič druga ne morem mislit... :blush: pogrešaj še naprej :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Dober dan štamprli :worship: ampak jaz grem kljub temu rajši na eniga hladniga ker me še od včeraj neke žeja :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 pogrešaj še naprej :alien1: častna titova, da se bom ful trudil. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) :lol1: :lol1: Pol sem uspel z namenom :whistle: A kdo prepozna tegale gospoda :whistle: Bo dal za piwo če se spozna :beer2: :beer2: Suzy :004 :004 ga niso mogl z motorja spravt :krneki: Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil zlati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 A kdo prepozna tegale gospoda :whistle: opa, za enkrat še gospodič Bo dal za piwo če se spozna :beer2: :beer2: za pir zihr, za piwo pa bol, tak, tak :closedeyes: ...madona, še dobr, da se omenja pir, ga že skor en tedn nism koštal :slap: , no ja, bom pa dans probal če je še grenek :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Lep, sončen kuš iz Toteklandije, Štamprleki! :winkiss: Danes se bomo zvečer spet fajn imeli, a pride še kdo, razen (že na 3/4 našega) KeCa? Hm? Burek bo ... njami. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 ker me še od včeraj neke žeja :headbang: mjene skoz žeja........ :whistle: @Mutika - :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Lep, sončen kuš iz Toteklandije, Štamprleki!Danes se bomo zvečer spet fajn imeli, a pride še kdo, razen (že na 3/4 našega) KeCa? :whistle: a ste ga kupili, mislim, nakazila pa nisem videla................. :whistle: :whistle: :whistle: magla oko nas............ :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Mene se ne da kupit! Sem sam svoj, pa še mal od katere :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 čer :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Mene se ne da kupit! Sem sam svoj, pa še mal od katere :whistle: ...pa najlepše je, ko se iz Velenja peleš čez Slov. Bistrico.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se