tati Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Mene se ne da kupit! si prepričan............ :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Mislim, da mi ne bodo spet brisal poste :headbang: če ne se bom moral spet oglasiti :lol1: štamperli, želim vam "lahko noč" :yea1: in moja cifra je spet okrogla... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Mislim, da mi ne bodo spet brisal poste :headbang: če ne se bom moral spet oglasiti :lol1: štamperli, želim vam "lahko noč" :yea1: in moja cifra je spet okrogla... :worship: Čestitam k okrogli, jaz grem tudi spat :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Čestitam k okrogli, jaz grem tudi spat :alien1: si tuki :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 evo. konc faxa za dons. zdej pa še lahko sam v postlo padem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 lahko noč štamperli :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Doro jutro :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 jutro :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 jutro :whistle: Tudi tebi dobro jutro, pa enako vsem SLO regijam in ostalim članom MS izven meja naše domovine :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 dobro jutro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Zdrawo folk no ja, bom pa dans probal če je še grenek :whistle: he, he...... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 BrUtr Štamperleki :P ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 dober dan štamprli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Ojlala, daaaaaan, Štamprleki! Krasen, sončen dan pri nas! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Ojlala, daaaaaan, Štamprleki!Krasen, sončen dan pri nas! :worship: pri nas je blo že jutro sončno B) wroče še pa ni B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Dober dan........ :krneki: grdo umazano jutro tle v Ljubljani, ko grem je megla, ko pridem pa tema............vmes pa vse umazano.... :headbang: :headbang: :headbang: Ojlala, daaaaaan, Štamprleki!Krasen, sončen dan pri nas! :worship: kje je pravica, samo v tej luknji ni sonca....... :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Dober dan........ :krneki: grdo umazano jutro tle v Ljubljani, ko grem je megla, ko pridem pa tema............vmes pa vse umazano.... :headbang: :headbang: :headbang: kje je pravica, samo v tej luknji ni sonca....... :winkiss: :winkiss: V močvirji je vedno megla :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Dober dan nula trijeki! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 kje je pravica, samo v tej luknji ni sonca....... :winkiss: :winkiss: Nje se sekirat dragica, načrti za jez so narjeni, februarja začnemo delat, do decembra bi naj bil jez narjen, drugo leto štartamo z turistično sezono :grim ker ti bomo žal popolavli bajto, boš dobila v zameno službo šefice reševalcev iz vode :naughty: pa novo vilo ti bomo postavli, boš soseda od Đozija :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Ojlala, daaaaaan, Štamprleki!Krasen, sončen dan pri nas! :worship: v kopru je tudi sonček... samo v šentjurju... pa je megla za znoret Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Ojlala, daaaaaan, Štamprleki!Krasen, sončen dan pri nas! :worship: pri nas pa megla :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Kaj je zdaj to za ena ornga. V močvirju sonce v savinjski pa megla za znoret :headbang: Evo mi s terena, sproti sem še enga motomarsovca srečal, ki me je prijazno povabil na kavo (hwala ZD€N€) in zdaj grem proti velenkovcu (neslužbeno) . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Kaj je zdaj to za ena ornga. V močvirju sonce v savinjski pa megla za znoret :headbang: Evo mi s terena, sproti sem še enga motomarsovca srečal, ki me je prijazno povabil na kavo (hwala ZD€N€) in zdaj grem proti velenkovcu (neslužbeno) . :whistle: srečno :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se