ZD€N€ Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 OBVESTILO ZA JAVNOST Motoristek je zdrav in živ :worship: in vse lepo pozdravlja (pozitivne ljudi), to mi je povedal osebno. Vse, lepo pozdravlja in obvešča, da si je vzel odmor, pavzo, .......
mačka27 Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Br U tr Štamperleki :yea1: :winkiss:
Mutika Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Dobro jutro vsem Štamrplekom! :worship: No, je že skoraj dober dan ... megla se počasi umika. Vidim zametke sončka. :OK:
NGregor Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Jutro Štamperli ... toteki vam želimo obilo lepih trenutkov in uspehov ... vsaj do 26. tega meseca, ker te bote proti nam zgubli, ker mi bomo taki grad naredli, da ga bojo nam še Celjski grofi zavidali :naughty:
zlati Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 dobro jutro :yea1: začuda spet sonček :worship:
Vanga Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Dober dan, v nula tri območje. :worship:
tati Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 dober dan in lep pozdravček........... petek je......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Vanga Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 dober dan in lep pozdravček........... petek je......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Lepo uživaj naslednji teden in pozdravi mi Dolomite, povej da jih pridem poleti obiskat. :winkiss: :winkiss: :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Lepo uživaj naslednji teden in pozdravi mi Dolomite, povej da jih pridempoleti obiskat. :winkiss: :winkiss: :winkiss: to mi delaj...
tati Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Lepo uživaj naslednji teden in pozdravi mi Dolomite, povej da jih pridempoleti obiskat. :winkiss: :winkiss: :winkiss: hvala za pozdrave................... :winkiss: :winkiss: upam, da jih poleti tudi skupaj osvojimo........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Vidim da še kr vstajate "rana ura, zlata ura" :naughty:
BremzPenzl Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 "vkrana ura, zlata ura" :naughty: :worship:
ataIBA Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Vidim da še kr vstajate "rana ura, zlata ura" :naughty: ....ko rano rani, je pek ili budala...(štajerski pregovor na srbski način) :worship: .
zlati Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Vidim da še kr vstajate "rana ura, zlata ura" :naughty: kdor rano vstane rano dan zajebe :whistle:
ataIBA Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 kdor rano vstane rano dan zajebe :whistle: ko rano rani, cjeli dan zijeva.... (spet štajerski na srbski način :unsure: ). Pa dobro, ovde je stvarno dosadno. Đe je moj prijatelj Motoristek??? Neka tuga opalila po Motosvetu, kad ga nema.....Jel išo lomit noge na skijanje ili če da se javi iz Grčke, mamicu mu bežljivu?????? A sutra travarica??????? Bez njega????? Jebeš takvu subotu sa lisicom..... :closedeyes: (mojdvojnikpresss)
bmwslo Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 DOber večer. Jaz ne morem več. Počasi postajam ljudomrznež . Pa saj ne do vseh , brez skrbi. Ampak eni so pa cvetke taprave :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS Vso energijo so mi pobral v nekaj dneh :SS
zlati Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 DOber večer. Jaz ne morem več. Počasi postajam ljudomrznež . Pa saj ne do vseh , brez skrbi. Ampak eni so pa cvetke taprave :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS Vso energijo so mi pobral v nekaj dneh :SS jutri je nov dan :friend2:
bmwslo Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 jutri je nov dan :friend2: Hvala Zlati za tolažbo. :closedeyes: :beer2:
zlati Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Hvala Zlati za tolažbo. :closedeyes: :beer2: tud jest sem se že malo naveličo pa še prehlad me daje tud to bo minil pravijo učeni :D :beer2:
bmwslo Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Evo, dost ma. Vzamem en neosvinčen pir in grem na toplo (vročeeeee) :devil: :devil: :devil: :devil:
ataIBA Objavljeno Januar 11, 2008 Opozori Objavljeno Januar 11, 2008 Lahko noč. Kdo pol pride vse jutri na degustacijo velelučkega antifriza???? Velja tudi na povratku.... :whistle: Grem v horizontalno komo :evilgrin: .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se