ZD€N€ Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 dobro jutro :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 dobro jutro :( moran k zdravniku šlauf požirat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ojlala. Jutro-dan, Štamprleki :worship: ... mater, ste zgovorni ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 hmmmm... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Za razliko od totih nabijalcev mi občasno celo delamo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 (popravljeno) da se še js malo pofočkam pri štamperlih :winkiss: .. se že dolgo nisem :naughty: Popravljeno Januar 17, 2008. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Za razliko od totih nabijalcev mi občasno celo delamo :evilgrin: kot vidim, je to res občasno... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 dobro jutro :( moran k zdravniku šlauf požirat :SS Zlati, sej ne bo hudega, jst sem dala vse skozi prejšnji teden(gastro in kolono),pa sem preživela,ni bilo hudo. Verjemi :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Zlati, sej ne bo hudega, jst sem dala vse skozi prejšnji teden(gastro in kolono),pa sem preživela,ni bilo hudo. Verjemi :grim :grim jaz pa enkrat kolono,pa že tretjič gastroskopijo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Dan, bolani... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Dan, bolani... :yea1: :drunk: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 To to.... :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ma premalo pijete vsi skup :whistle: :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ma premalo pijete vsi skup :whistle: :naughty: :whistle: Vsi Štamprleki vljudno vabljeni v torek na Šentiljsko, pa da vas te malo zazaugamo, če se drugače nekaj nazaj držite. :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ku,ku ena slikca iz mojega delavnega mesta. Rogla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 O hudiča, kaj ste zakurli gor ?? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Uf hudo ... se še odločam med fukish ali romantish. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ha,ha noro a .....vse to kar sta vidva sedajle komentirala se da na vrhu tudi uresničiti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Hm kot vidim ste že zakurjeni tako da prvo odpade :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ku,ku ena slikca iz mojega delavnega mesta.Rogla Čer štamperleki :winkiss: DIJO PAMET!!!! Kdaj si pa to trofla? :worship: :worship: :worship: FULLLLL lepo.... :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ku,ku ena slikca iz mojega delavnega mesta.Rogla krasno :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ku,ku ena slikca iz mojega delavnega mesta.Rogla narava je lepa,samo mi tega ne vidimo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Ku,ku ena slikca iz mojega delavnega mesta.Rogla ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 ...pridem... ....jaz tut :whistle: , z dilami in pesi... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se