zlati Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 za vami pa še jaz :worship: pa brez pesov bo roka počasi vredi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 za vami pa še jaz :worship: pa brez pesov bo roka počasi vredi :naughty: Kaj si ti hudiča celi v remontu :eek: Daj se pocajtaj stara sabla :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Sem se odločil, da si dam za v jedilnico nardit takle stol. Še kako naročilo ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 maš še kako idejo....za punčke? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Ku,ku ena slikca iz mojega delavnega mesta.Rogla Bil v torek gor, pa ni tako zgledalo. Verjetno ponaredek :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Dobro jutro :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T.o.M.i Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Da vaš še jst mal pozdravim. Jutro vsem zgodnjim štamprlom.:) Tomo - AMR klub FRENK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Dobro jutro skoraj sosed, se končno ojunačil :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Dobro jutro vsem in pihajte da bo ratal topli in sončni vikend. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T.o.M.i Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 (popravljeno) :) In vidim da si kr aktiven član:) Lepo to. Mopi ti uredu laufa? Popravljeno Januar 18, 2008. Popravil T.o.M.i Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T.o.M.i Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Dobro jutro vsem in pihajte da bo ratal topli in sončni vikend. :whistle: Fajn bo treba pihat da se bodo ceste posušile. Pol bi pa se pa res lahko mal zapeljali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Fajn bo pihal, ceste se bodo posušile in fura bo. :whistle: Če meni rata jutri gume menjat :D Motor lavfa ko urca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T.o.M.i Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Fajn bo pihal, ceste se bodo posušile in fura bo. :whistle: Če meni rata jutri gume menjat :D Motor lavfa ko urca :D Če bo pa vse tako kot praviš se vam pa mogoče z MArkotom - Hribiyem pridruživa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Če bo pa vse tako kot praviš se vam pa mogoče z MArkotom - Hribiyem pridruživa. Kaj toti še živi? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 :) In vidim da si kr aktiven član:) Lepo to. Mopi ti uredu laufa? On je največi nabijač v regiji... :lol1: Dobrodošel med nami... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T.o.M.i Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Kaj toti še živi? :D Ja ja. Sicer je res napol oženjen, drugače se ga pa še da videt, če se prej najaviš :worship: . Sj....pa je bil zraven nas na furi 1.1., tak da še tud ni tako hudo z njim. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 dobro jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Ma kurc se bo treba v Skalci kej dobit, da mal obudimo stare cajte :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T.o.M.i Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Ma kurc se bo treba v Skalci kej dobit, da mal obudimo stare cajte :beer2: Če bo lepo se lahko ta vikend prpeljemo tja.(no zate je skor mal blizu. nebi mel kaj od fure) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Če bo lepo se lahko ta vikend prpeljemo tja.(no zate je skor mal blizu. nebi mel kaj od fure) Eh to mislim zvečer, pa magari po vseh štirih, da lahko kaki pir več spijemo :D Se bomo zmenli. Drugače pa v nedeljo resno zna past kakšna fura do obale. Se že menimo z 02. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 dobro jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 dobro jutro :worship: kontra :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Ku,ku ena slikca iz mojega delavnega mesta. Rogla Šarkica ... ti pa imaš še mnogo lepši pogled z delovnega mesta kot jaz ... :kva1: . Hvala, da si nam pokazala tole slikico. Ej, prelepo! :worship: Dobro jutro, Štamrpleki! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se