bmwslo Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Jutri zjutraj bom pa Šarkico mal gonil po Rogli. :whistle: Saj ne bo cajta da te iščem. Grem na hitro dva kroga odlaufat pa nazaj na toplo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Ojla Uživite na furci,jaz delam in delam in .... bo na pomlad bolj luštno. Rogla danes fantastična samo za smuko pa ne priporočam,se noge lomijo.Aja,slika je originale. Jaz za vas eno brajzdo vrejžem vi pa en ovinek zategnte,pa po pameti. :krneki: A,seveda moja beseda še drži,če kdo od štamprljovčov na Roglo pride dobi za eno rundo poiščite me v šoli smučanja ob piceriji. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Jaz se nebi hvalo z punimi jajci :evilgrin: :worship: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Ojla Uživite na furci,jaz delam in delam in .... bo na pomlad bolj luštno. Rogla danes fantastična samo za smuko pa ne priporočam,se noge lomijo.Aja,slika je originale. Jaz za vas eno brajzdo vrejžem vi pa en ovinek zategnte,pa po pameti. :krneki: A,seveda moja beseda še drži,če kdo od štamprljovčov na Roglo pride dobi za eno rundo poiščite me v šoli smučanja ob piceriji. :whistle: Kaj pa sodedi iz 02? in koga naj sploh išem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Kaj pa sodedi iz 02? in koga naj sploh išem.. Iščeš čeljust... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Lahko noč :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Dober večer!!! Predlagam operativni sestanek na forumu jutri zvečer. Dogovor je, da v nedeljo, če bodo razmere pametne dunemo na furo. Smer ali primorska ali prekmurje ali dolenjska ali .... menda ja znamo improvizirat. Če bo vreme za na morje, gremo tja, če ne - druga smer. Čas odhoda in trefpunkti se fiksirajo jutri zvečer. Velja tako??? :beer2: Velja! Rukni tudi na 02! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hippo Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dober večer oz. dobro jutro vsem Štamperlom. In seveda pozdrav tudi vsem drugim regijam :OK: . Javljam se vam prvič, čeprav forum spremljam že dlje časa, tako da ste mi že kar domači. Nekaj vas poznam tudi osebno, z ostalimi pa upam, da se spoznamo čimprej :beer2: . Mogoče že na nedeljski furi, če bo vse po sreči in seveda, če me vzamete zraven. Bom priden O:-) . Do takrat pa lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dobro jutro tudi tebi in dobro došel v družbi. Tvoj emblem pa mi je res všeč.Upam,da se v nedeljo vidima.lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dober večer oz. dobro jutro vsem Štamperlom. In seveda pozdrav tudi vsem drugim regijam :OK: . Javljam se vam prvič, čeprav forum spremljam že dlje časa, tako da ste mi že kar domači. Nekaj vas poznam tudi osebno, z ostalimi pa upam, da se spoznamo čimprej :beer2: . Mogoče že na nedeljski furi, če bo vse po sreči in seveda, če me vzamete zraven. Bom priden O:-) . Do takrat pa lep pozdrav. Pozdravljen Hippo. Upam, da se kmalu (jutri) spoznamo. Seveda da te vzamemo, pri nas so dobrodošli vsi. :OK: Dobro jutro tudi vsem ostalim modelkam in modelom v vse obstoječe regije :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 jutro, banda :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dober večer!!! Predlagam operativni sestanek na forumu jutri zvečer. Dogovor je, da v nedeljo, če bodo razmere pametne dunemo na furo. Smer ali primorska ali prekmurje ali dolenjska ali .... menda ja znamo improvizirat. Če bo vreme za na morje, gremo tja, če ne - druga smer. Čas odhoda in trefpunkti se fiksirajo jutri zvečer. Velja tako??? :beer2: Velja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 dobro sobotno jutro vsem :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dober dan štamprli. Ka zaj bomo al nebomo jutri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Ja valda bomo, samo je še vprašanje kam, to dorečemo danes zvečer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dober večer oz. dobro jutro vsem Štamperlom. In seveda pozdrav tudi vsem drugim regijam :OK: . Javljam se vam prvič, čeprav forum spremljam že dlje časa, tako da ste mi že kar domači. Nekaj vas poznam tudi osebno, z ostalimi pa upam, da se spoznamo čimprej :beer2: . Mogoče že na nedeljski furi, če bo vse po sreči in seveda, če me vzamete zraven. Bom priden O:-) . Do takrat pa lep pozdrav. :worship: pozdravljen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dober dan štamprli. Ka zaj bomo al nebomo jutri? Eno bomo ziher poknali dol... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Eno bomo ziher poknali dol... :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dobro jutro nula trijeki. :winkiss: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dobro jutro nula trijeki. :winkiss: :worship: kontra :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Nje :grrr pa letos, bom najbrš sploh malo fural, bom fajn delal, ker planiram drugo leto zgodnji štart..... Kaj te lani nisi nič delal? :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 zdrawo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Dobro jutro nula trijeki. :winkiss: :worship: Kontra v toti.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 dobro jutro :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se