Skoči na vsebino

Štamperl (O3) sekcija

border

Priporočene objave

Jutri zjutraj bom pa Šarkico mal gonil po Rogli. :whistle:

Saj ne bo cajta da te iščem. Grem na hitro dva kroga odlaufat pa nazaj na toplo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojla

Uživite na furci,jaz delam in delam in .... bo na pomlad bolj luštno.

Rogla danes fantastična samo za smuko pa ne priporočam,se noge lomijo.Aja,slika je originale.

Jaz za vas eno brajzdo vrejžem vi pa en ovinek zategnte,pa po pameti. :krneki:

A,seveda moja beseda še drži,če kdo od štamprljovčov na Roglo pride dobi za eno rundo poiščite me v šoli smučanja ob piceriji. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojla

Uživite na furci,jaz delam in delam in .... bo na pomlad bolj luštno.

Rogla danes fantastična samo za smuko pa ne priporočam,se noge lomijo.Aja,slika je originale.

Jaz za vas eno brajzdo vrejžem vi pa en ovinek zategnte,pa po pameti. :krneki:

A,seveda moja beseda še drži,če kdo od štamprljovčov na Roglo pride dobi za eno rundo poiščite me v šoli smučanja ob piceriji. :whistle:

Kaj pa sodedi iz 02?

in koga naj sploh išem..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dober večer!!! Predlagam operativni sestanek na forumu jutri zvečer. Dogovor je, da v nedeljo, če bodo razmere pametne dunemo na furo. Smer ali primorska ali prekmurje ali dolenjska ali .... menda ja znamo improvizirat. Če bo vreme za na morje, gremo tja, če ne - druga smer. Čas odhoda in trefpunkti se fiksirajo jutri zvečer. Velja tako??? :beer2:

Velja!

Rukni tudi na 02!

:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dober večer oz. dobro jutro vsem Štamperlom. In seveda pozdrav tudi vsem drugim regijam :OK: . Javljam se vam prvič,

čeprav forum spremljam že dlje časa, tako da ste mi že kar domači.

Nekaj vas poznam tudi osebno, z ostalimi pa upam, da se spoznamo čimprej :beer2: . Mogoče že

na nedeljski furi, če bo vse po sreči in seveda, če me vzamete zraven. Bom priden O:-) .

Do takrat pa lep pozdrav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobro jutro tudi tebi in dobro došel v družbi.

Tvoj emblem pa mi je res všeč.Upam,da se v nedeljo vidima.lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dober večer oz. dobro jutro vsem Štamperlom. In seveda pozdrav tudi vsem drugim regijam :OK: . Javljam se vam prvič,

Nekaj vas poznam tudi osebno, z ostalimi pa upam, da se spoznamo čimprej :beer2: . Mogoče že

na nedeljski furi, če bo vse po sreči in seveda, če me vzamete zraven. Bom priden O:-) .

Pozdravljen Hippo. Upam, da se kmalu (jutri) spoznamo. Seveda da te vzamemo, pri nas so dobrodošli vsi.

:OK:

Dobro jutro tudi vsem ostalim modelkam in modelom v vse obstoječe regije :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dober večer!!! Predlagam operativni sestanek na forumu jutri zvečer. Dogovor je, da v nedeljo, če bodo razmere pametne dunemo na furo. Smer ali primorska ali prekmurje ali dolenjska ali .... menda ja znamo improvizirat. Če bo vreme za na morje, gremo tja, če ne - druga smer. Čas odhoda in trefpunkti se fiksirajo jutri zvečer. Velja tako??? :beer2:

Velja!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:worship:

pozdravljen

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nje :grrr

pa letos, bom najbrš sploh malo fural, bom fajn delal, ker planiram drugo leto zgodnji štart.....

Kaj te lani nisi nič delal? :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!