mačka27 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 YAU tr w Štamperlekijo :winkiss: :winkiss: :winkiss: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Jutri zjutraj bom pa Šarkico mal gonil po Rogli. :whistle: Saj ne bo cajta da te iščem. Grem na hitro dva kroga odlaufat pa nazaj na toplo Zjutraj se nama ni dalo nikamor, torej Šarkice ne bom preganjal. Jutri se mi bo pa dalo ziher :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Pa kje ste zdaj :devil: Kam gremo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 nobenega ni tu... torej... jutri ne greste?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 nobenega ni tu... torej... jutri ne greste?? Zna bit :D Bom zjutraj preveril če je še dovolj profila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 nobenega ni tu... torej... jutri ne greste?? Hehe Rozi ne ga srat . Gremo gremo. Če ne drugače, grem pa sam :alien1: Pa mislim, da mi ne bo treba samevat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Hehe Rozi ne ga srat . Gremo gremo. Če ne drugače, grem pa sam :alien1: Pa mislim, da mi ne bo treba samevat :evilgrin: Ena od idej je tu dobrodošle pa so tudi alternative :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Hehe Rozi ne ga srat . Gremo gremo. Če ne drugače, grem pa sam :alien1: Pa mislim, da mi ne bo treba samevat :evilgrin: hehe... možno je, da se greva tudi mi2 malo peljat :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 jutri tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Vzeli na znanje. Kdo pa sploh gre od štamperl sekcije ?? Kec nam je že tko skor prestopil v 02 :whistle: Brrrm a greš ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Jaz grem :naughty: samo krajšo.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Vzeli na znanje. Kdo pa sploh gre od štamperl sekcije ?? Kec nam je že tko skor prestopil v 02 :whistle: Brrrm a greš ?? Bmwslo, daj še ti kakšen torek pristopi na naše srečanje, hm? No, jutri se fajn vozite, želim obilo užitkov. :D Lahko noč, Štamprleki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Kje se sedaj dobimo? Pri XXX ali Arja vas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Arja ves. Upam, da bom do takrat vstal, ker grem sedaj spat. :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 :? Samo, kje v Arji vesi? Če gremo na Dobrno, potem je najboljše na zasebni bencinpumpi med Arjo vasjo in Pirešico. Samo vprašam. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Če se gre proti Rog. Slatini, bi bilo najbolje pri Giga športu in tudi bencinska je zraven, če bo kdo moral tankat. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Dobro jutro banda. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Ker je spet dilema bom pa jst rekel. Ob 10:00 pri XXX. Kava bolj pomembna od bencina! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Ker je spet dilema bom pa jst rekel. Ob 10:00 pri XXX. Kava bolj pomembna od bencina! :evilgrin: Zmenjeno, obvesti še ostale. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Hm saj sem jih že, ko sem sem napisal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Jaz imam pa eni vprašanje :naughty: kje so ti XXX :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Dobro jutro :alien1: Kec, hvala za SMS, ampak danes bom zgleda ostal doma. Me je nekaj križ izdal :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Ne pijem kave, xxx ni moj priljubljen lokal, ampak, če sem že vstal, bom tudi tam. :) Sonce sije in greje s hitrostjo 1°C, kolikor je ravnokar zunaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Ne pijem kave,xxx ni moj priljubljen lokal, ampak, če sem že vstal, bom tudi tam. :) Sonce sije in greje s hitrostjo 1°C, kolikor je ravnokar zunaj. te pa štart :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Dober dan, Štamprleki. :worship: Očitno so vsi na furci, vsaj naši toteki, je taka tišina na naši strani ... odlično. Vreme je super, a ne zame in moje zdravje. Če je Bmwslo "omagal", potem me ni treba biti sram. Zdravje je vseeno prvo. Komaj pa čakam slikice!!! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se