mačka27 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 nočko u 03 :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Dobro jutro :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Dobro jutro :eek: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 :hooray: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: zdaj si me pa prav malo sprovociral, da povem mnenje ljudi okrog mene o motorjih, ki bi jih ev. jaz imelaHonda CBF..........spljuvali do kraja :SS :SS Aprilia Tuono........spljuvan, ker je Aprilia :headbang: :headbang: Kawasaki Z750.......zame neudoben.......... :headbang: :headbang: BMW....GS 1200 zame grd in predrag zato kar nudi....... :headbang: :headbang: no ostane še Yamaha TDM 900..........zame super, samo baje ne bom zadovoljna, ker ima 6 prestav in ne dosže tega kar je 850-ka z 5 prestavami VStrom ...........sama plastika.............,premejhna plača za plastiko kupovati....... :headbang: :headbang: ostane mi samo še moja Yamaha 600........., ker mislim, da se bom morala zadovoljiti z njo tudi letos, saj je krasna, samo manjka, manjka............... :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: Tati zate bi bil idealn novi Triumph Tiger! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 dober juter :yawn: :yawn: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Zdrawo ljudi Dobro jutro banda :evilgrin:Tati zate bi bil idealn novi Triumph Tiger! :worship: kdaj sm ji že jaz to reku........... samo sej vidiš, kake matorje skup meče :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 (popravljeno) Tati, ne verjami jim. Tisti, ki je tebi všeč, je najboljši. Odloči se po svojih željah in srcu in tisto bo sigurno najboljše kar lahko dobiš. Saj veš, vsak cigan svojga konja hvali in če vprašaš mene je najboljši BMW, .... Jaz ti samo želim, da se boš varno in lepo vozila naokoli. :winkiss: Popravljeno Januar 23, 2008. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 (popravljeno) Tati, ne verjami jim. Tisti, ki je tebi všeč, je najboljši. Odloči se po svojih željah in srcu in tisto bo sigurno najboljše kar lahko dobiš. Točno tak!Pokliči me! :smoke: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: P.S., Dobro jutro vsem v 03 območje! :worship: Popravljeno Januar 23, 2008. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 dobro jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Dober dan, Štamprleki. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Dober dan, Štamprleki. :worship: dan :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Aloha Štamperleki :winkiss: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Aloha Štamperleki :winkiss: ! kontra :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Dan v 03, se dans kaj dogaja, bom tam okoli letal popoldan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 kdor visoko leta, nizko pade... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 kdor visoko leta, nizko pade... :P v štamperlandu, pod šank :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Dan v 03, se dans kaj dogaja, bom tam okoli letal popoldan... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 dobro jutro :worship: kaj boš rekel, da si tako dolgo spal? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 kaj boš rekel, da si tako dolgo spal? :unsure: :grrr sploh ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin:Tati zate bi bil idealn novi Triumph Tiger! :worship: bom preverla,. hvala za info........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Dan v 03, se dans kaj dogaja, bom tam okoli letal popoldan... Da mi ne boš na bajto padel, poklič :worship: te bova s pesiko napadla... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Da mi ne boš na bajto padel, poklič :worship: te bova s pesiko napadla... :yea1: Rajši mu kaj mehkega pred bajto naštimej, da bo na mehko padw :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Rajši mu kaj mehkega pred bajto naštimej, da bo na mehko padw :whistle: saj ima obložene dele telesa, da ne rabi preveč mehkega na tleh...... :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se