BremzPenzl Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Dober dan, niste nekam zgovorni... puna luna? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Dober dan, niste nekam zgovorni... puna luna? :naughty: se prebujamo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 se prebujamo :whistle: šele :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 šele :hmm: že :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Dober dan, niste nekam zgovorni... puna luna? :naughty: nismo zgovorni? ti povem zakaj? mogoče zato, ker sedim na faxu na hodniku na tleh in nas zebe v rit, k so ploščice :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 se kaj dela, al se samo jebe radoznale? :whistle: ps: lep pozdrav iz Konjic :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 se kaj dela, al se samo jebe radoznale? :whistle: ps: lep pozdrav iz Konjic :yea1: kontra :worship: dela, dela :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 nismo zgovorni? ti povem zakaj? mogoče zato, ker sedim na faxu na hodniku na tleh in nas zebe v rit, k so ploščice :unsure: Te pa vstani pa idi v bufo (kolko se še jaz spomnim jo ma vsaki fax) pa stoj pr šanki, te vsaj v rit nebo zeblo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Berdan Štamperli! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 dan :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 bogdej :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 upam, da ste me danes videli na naslovnici Žurnala.........eno kozo v modri uniformi... :headbang: :headbang: :headbang: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 upam, da ste me danes videli na naslovnici Žurnala.........eno kozo v modri uniformi... :headbang: :headbang: :headbang: :worship: Bravo! ;) http://www.zurnal24.si/cms/home/printversi...anska&idx=0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Bravo! ;)http://www.zurnal24.si/cms/home/printversi...anska&idx=0 aja hvala, ker si mi poslala link.............. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Te pa vstani pa idi v bufo (kolko se še jaz spomnim jo ma vsaki fax) pa stoj pr šanki, te vsaj v rit nebo zeblo :worship: ni to tako preprosto... čeprav danes bi šlo, ker je namreč tip pozabu, da imamo zagovore nalog :angry: :wacko: vam morem pa še nekaj povedat... otvorila sem sezono. ja prav ste slišali... prvih 25 km letos :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Te pa pa idi v bufo pa stoj pr šanki Dobr, pol pa grem u Zmajewo na enga :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: itaq mam pon qrc šihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 upam, da ste me danes videli na naslovnici Žurnala.........eno kozo v modri uniformi... :headbang: :headbang: :headbang: :worship: Videli, videli .... lepo punco modro oblečeno, po tekstu se pa vidi, da ima ta "koza" velik srček :worship: :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 upam, da ste me danes videli na naslovnici Žurnala.........eno kozo v modri uniformi... :headbang: :headbang: :headbang: :worship: Lepo :naughty: in marsikateri od nas si bi lahko TEBE vzel za vzgled !!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Lepo :naughty: in marsikateri od nas si bi lahko TEBE vzel za vzgled !!!! :worship: dej, dej ne pretiravat...........potem bi sami hudički hodili po svetu.............pač to je moja služba, kaj naj.......... :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 dej, dej ne pretiravat...........potem bi sami hudički hodili po svetu.............pač to je moja služba, kaj naj.......... :winkiss: :winkiss: Jaz kar s tvojo sliko hodim okoli in pravim, da si moja znanka... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Jaz kar s tvojo sliko hodim okoli in pravim, da si moja znanka... :yea1: da te ne bo ravno zaradi tega kdo presenetil in boš dobil kakšno po nosu...........se hecam..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 da te ne bo ravno zaradi tega kdo presenetil in boš dobil kakšno po nosu...........se hecam..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 dej, dej ne pretiravat...........potem bi sami hudički hodili po svetu.............pač to je moja služba, kaj naj.......... :winkiss: :winkiss: Lepo in pohvalno, kar sem prebral v ŽURNALU oz. linku nanj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 upam, da ste me danes videli na naslovnici Žurnala.........eno kozo v modri uniformi... :headbang: :headbang: :headbang: :worship: Carica itaq :worship: ni to tako preprosto... čeprav danes bi šlo, ker je namreč tip pozabu, da imamo zagovore nalog :angry: :wacko: vam morem pa še nekaj povedat... otvorila sem sezono. ja prav ste slišali... prvih 25 km letos :krneki: Rozi bravo tebi tudi za prve kmjčke :worship: Jaz se grem pa malo parit (pa ne spet na svinjarije mislit). Grem na vroooččeeeee :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Ojla, Štamprleki, na hitro pozdravim, grem dalje sestankovat ... :evilgrin: ! Aham, bthw, spet nas žene na furco ... najbrž nedelja. Sicer pa bodo naši dečki kaj več povedali. :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se