bmwslo Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Za ene deloven. :headbang: Za nekatere pa uživaški :angry: Ja se strinjam. Jaz sem pred eno uro prišel domov . 15 urni delavnik. Ni slabo :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Hojla, fajn je blo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Če me kdo vpraša kak se mam po današnji, pardon - včerajšnji furi in po praznovanju Abrahama mojega prijatla - pojma nimam :drunk: !!!!! Jutri, danes zjutraj se čujemo po uri bujenja (pojma nimam kdaj!!!) za toplo furo. čo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Jutro, kaj zaj, ste vsi pri zgodnji maši? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Jutro, kaj zaj, ste vsi pri zgodnji maši? :naughty: ...ali je padla nataliteta pa jo popravljate :whistle: ????? Te bog ne daj dat prašnikov na hladno :evilgrin: . Pa gripica razsaja :unsure: . Mi genemo okoli Pohorja, vroči čaj ruknemo v gostilni na križišču Velenje - Slov. Gradec predvideno ob 12h. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 dobro jutro :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Si se že otalil? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Dobro jutro! Ki je Vida z borovnicami? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Na začetku (oz. koncu) The Ceste :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Jebemu je toplo zunaj :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 jaz pa na ketni danes :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 jaz pa na ketni danes :kva2: ka o pomen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Jebemu je toplo zunaj :headbang: Pri nas tudi :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 (popravljeno) Celje 7stopin :rolleyes: ka o pomen? Kaj nimate psa doma? :whistle: Jaz sem malo na boljšem- pesjak... :lol1: Popravljeno Januar 27, 2008. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Celje 7stopin :rolleyes:Kaj nimate psa doma? :whistle: Jaz sem malo na boljšem- pesjak... :lol1: Mam race, pa mačke... so že vsi samostojni in se znajo sami peljat na sprehod :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 jaz pa na ketni danes :kva2: Oj, Štamprleki! :OK: En lep dan voščim, čeprav se že počasi izteka. Kako, na ketni, zlati? A si se od motoristeka nalezel? Sicer pa, fanta draga, tako fajn družba sta, da moramo obvezno ponovit furce, pa druženja ... lepo nam je z vama. :worship: :OK: Vejamem, da tudi z ostalimi Štamprleki, vendar se bolj malo pokažejo. No, da ne bo dvoma ... KeC pa je itak "dvojnitrojček". :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 jaz pa na ketni danes :kva2: Smo že trije! Ampak zaj si bom natočo enga Ginesa :beer1: , da si popravim krvno sliko :evilgrin: . Če bi mi ga :wub: servirala zjutraj, bi po 15 minutah bil dober in verjetno ftrgo ketno :whistle: ... Je bilo praznovanje Abrahama mojega prijatelja v LJ špica. Spili smo :drunk: mnogo dobrega vinčka.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Januar 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Da vas na brzino pozdravim... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Lahko noč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Da vas na brzino pozdravim... :whistle: res si brzi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 Dober večer še od mene . Grem gledat film World fastest Indian :yea1: Se javim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 999 :worship: še mal pa bo jurja :naughty: pridni smo :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Januar 27, 2008 Deli Objavljeno Januar 27, 2008 1000 obletnica se približuje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se