zlati Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 dobro jutro :worship: Špilferderber vse najboljše :beer2: :beer2: :beer2:
motoristek Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 dobro jutro :worship: Špilferderber vse najboljše :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
ataIBA Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Dobro jutro! Vreme je! Strehe puščajo in bo spet gužva.... :whistle:
zlati Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Dobro jutro! Vreme je! Strehe puščajo in bo spet gužva.... :whistle: tudi tebi :worship: v soboto proti Splitu :whistle:
Špilferderber Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 kaj je pijančki? vsi že pijete, jaz se pa še zbudil nisem? :rolleyes: hvala na kongratulacijama, enega virtualnega za cel šank, ob priložnosti pa še nevirtualnega (za celo gostilno) :beer2:
rosse20 Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Špilferderber... vse nartabolš :winkiss:
tati Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 (popravljeno) kaj je pijančki? vsi že pijete, jaz se pa še zbudil nisem? :rolleyes: hvala na kongratulacijama, enega virtualnega za cel šank, ob priložnosti pa še nevirtualnega (za celo gostilno) :beer2: no, no jaz sem že po tvoje pod šankom :kva2: :kva2: :kva2: Popravljeno Februar 4, 2008. Popravil tati
zlati Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 (popravljeno) kaj je pijančki? vsi že pijete, jaz se pa še zbudil nisem? :rolleyes: hvala na kongratulacijama, enega virtualnega za cel šank, ob priložnosti pa še nevirtualnega (za celo gostilno) :beer2: pa smo te potegnal z naftalina :naughty: Popravljeno Februar 4, 2008. Popravil zlati
Vikking Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Špilerderber vse najboljše... :worship: bohlonej za virtualnega :beer2:
Mutika Objavljeno Februar 4, 2008 Opozori Objavljeno Februar 4, 2008 Ojla, dan, Štamprleki. :worship:
Mutika Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Jaz pa kar lep dan voščim, Štamprleki! :worship: Pridete na "Krofek čago" in zakaj ne? :unsure:
tati Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Jaz pa kar lep dan voščim, Štamprleki! :worship: Pridete na "Krofek čago" in zakaj ne? :unsure: hvala za povabilo, :winkiss: :winkiss: :winkiss: ampak grem po motorček....., ki ima MB tablico gor..... :headbang: :headbang:
zlati Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 hvala za povabilo, :winkiss: :winkiss: :winkiss: ampak grem po motorček....., ki ima MB tablico gor..... :headbang: :headbang: a bo lepi :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se