zlati Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 dobro jutro, :winkiss: :winkiss: še sreča, da nisem iz Ptuja, ker.............. :headbang: :headbang: :headbang: evo moja nova ljubica že ma gužvo okrog sebe :naughty:
mačka27 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 dobro jutro, :winkiss: :winkiss: še sreča, da nisem iz Ptuja, ker.............. :headbang: :headbang: :headbang: evo moja nova ljubica :wub: :wub: :wub: naj ti dobro stoji ob strani, pa OGROMNO srečno prevoženih kkm vama želim :yea1:
bmwslo Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 (popravljeno) Kje je kaj naš EURO. Včeraj je mel dan O kolikor se mi zdi. Če vsaj bereš, ti želim čimprejšnje okrevanje :beer2: Popravljeno Februar 6, 2008. Popravil bmwslo
tati Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 :glare: , se bom vzdržal komentarja, ti bom raje čestital za novo pridobitev :OK: . Eni pa še kar cincamo... :unsure: kaj cincaš, saj boš spet kakšnega Triumfa kupil........ :headbang: hvala za lepe želje..... :winkiss: :worship: že ma gužvo okrog sebe :naughty: ni kot ponavadi, da ga še v delavnico ne morem dati.......... :winkiss: že ma gužvo okrog sebe :naughty: ni kot ponavadi, da ga še v delavnico ne morem dati.......... :winkiss: :wub: :wub: :wub: naj ti dobro stoji ob strani, pa OGROMNO srečno prevoženih kkm vama želim :yea1: hvala mačka27.. :winkiss: :winkiss: ......... upam, da mi bo tako služil kot mi je prejšnji... :worship:
motoristek Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 :wub: :wub: :wub: naj ti dobro stoji ob strani, pa OGROMNO srečno prevoženih kkm vama želim :yea1: To bi morala meni rečt.... :rolleyes:
mačka27 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 (popravljeno) To bi morala meni rečt.... :rolleyes: hi,hi,hi,hi....prenevarno.... pol se še skozi štajersko več ne bom upala peljat, da me kera ne nalomi he,he,he,he :evilgrin: :chase: :winkiss: Popravljeno Februar 6, 2008. Popravil mačka27
vapotek Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 hi,hi,hi,hi....prenevarno.... pol se še skozi štajersko več ne bom upala peljat, da me kera ne nalomi Ja, Mutike se res je treba bat. Zadnje cajte je nekam agresivna ratala..... :P
mačka27 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ja, Mutike se res je treba bat. Zadnje cajte je nekam agresivna ratala..... :P hi,hi,hi,hi.... to bo, ja.... če sta ljubezen pa toplina nevarni, pol se je je res za bat :P Kak ste kj?
MIRci Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Zivjo! Jaz npr. počivam, ker sem "buban". Pa saj že gre na boljše. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Vanga Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Zivjo! Jaz npr. počivam, ker sem "buban". Pa saj že gre na boljše. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :friend1: Napij se ga tak ko je treba, te pa te, pa boš videl, da neboš vedel kaj je ''b'' od buban.He, he malo te hecam, ampak veš kaj pravijo,..... :whistle: Drgače pa smo ok,Mačka včeraj smo te pogrešali. :unsure:
MIRci Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ja, saj bi, pa sem komaj pojedel zadnje "antipotontike". Ne bi rad, da bi se mi zmešalo. :unsure:
Vanga Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Čer prijatelji! :worship: Včeraj smo malo pustovali na Šentiljski c., bil je pravi, krof'n čik party. PUST & TOTEKI :photo:
mačka27 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Čer prijatelji! :worship: Včeraj smo malo pustovali na Šentiljski c., bil je pravi, krof'n čik party. PUST & TOTEKI :photo: :wub: :wub: :wub: sončki...ataIBA...a si že razmišljal, da bi si dolge pustu :naughty: ? Ti pašejo veš, hi,hi,hi,hi sam klowna sta mi neki sumljiva.... :hmm: :hmm: :hmm: Mogoč Mr/Mrs Vanga?
Mutika Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 (popravljeno) :wub: :wub: :wub: sončki...ataIBA...a si že razmišljal, da bi si dolge pustu :naughty: ? Ti pašejo veš, hi,hi,hi,hi sam klowna sta mi neki sumljiva.... :hmm: :hmm: :hmm: Mogoč Mr/Mrs Vanga? :worship: :yes: Ja, Mutike se res je treba bat. Zadnje cajte je nekam agresivna ratala..... :P :eek: :? :cry: ... ? Popravljeno Februar 6, 2008. Popravil Mutika
mačka27 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 :friend1: Napij se ga tak ko je treba, te pa te, pa boš videl, da neboš vedel kaj je ''b'' od buban.He, he malo te hecam, ampak veš kaj pravijo,..... :whistle: Drgače pa smo ok,Mačka včeraj smo te pogrešali. :unsure: jest tud vs.... :wub: :wub: ....že treniram za prvi bojni plan.... da se ga vidmo na turci ali na ptuju Ptuju v petek .... ...v skrajnem primeru, pa pade torek za viledo, hi,hi,hi,hi
zlati Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 gremo spat je treba jutri zgodaj vstat :winkiss:
bmwslo Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Toteki, pravi pusteki ste bli. Sam ne vem, kaj je bil Lobo tak žalosten. A so bli krofi brez marmalade :whistle: Lahko noč v deželo krajnsko in vse njene lepe regije. :naughty: Saj jaz še ne grem spat, samo vas nekam zmanjkuje. :whistle: Jutri pa najbrž že ZD€N€ pride, da nam malo povprečje dnevnega pisanje dvigne :naughty:
Mutika Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ja, pusteki pa smo bili, pusteki ... pa Lobo ni bil nič žalosten, le skoncentrirat se je moral na krofe ... :whistle: . Lepe sanje, Štamprleki! :worship: dobro jutro, :winkiss: :winkiss: še sreča, da nisem iz Ptuja, ker.............. :headbang: :headbang: :headbang: evo moja nova ljubica Uwwwaaaauuu! :worship:
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Dobro jutro in pozdravljen nazaj med nas ZD€N€ :worship: :worship: :worship:
ZD€N€ Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Dobro jutro in pozdravljen nazaj med nas ZD€N€ :worship: :worship: :worship: Hvala za lepe želje :worship: Vrnil sem se zdrav in z mal več kondicije???? :headbang: :headbang: Noge bolijjjoooooo :naughty: , važn, da so cele.
zlati Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 tud roke so važne da lahko :beer1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se