zlati Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Čer prijatelji! :worship: Včeraj smo malo pustovali na Šentiljski c., bil je pravi, krof'n čik party. PUST & TOTEKI :photo: vidim da se imate vsak torek lepše ,bomo morali prit malo naokrog :worship:
zlati Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 a se vsako jutro tako grdo držiši :whistle:
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 a se vsako jutro tako grdo držiši :whistle: :lol1:
zlati Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 En lep sončen dan :worship: tudi vam :worship:
AlterMann Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 a se vsako jutro tako grdo držiši :whistle: samo takrat, ko moram na šiht... :rolleyes:
Mutika Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 vidim da se imate vsak torek lepše ,bomo morali prit malo naokrog :worship: To je res, Zlati in poglej malce nazaj, kako ves čas kokodajsam, da pridite tudi nulatrijeki (po Vangecovo) malo pogledat ob torkih, saj ni treba, da je novo leto ali pust, mi se imamo vedno fajn! :010 Gremo pa jutri na furco, povej, če se boš kje pridružil, mogoče tudi motoristek? :winkiss: Pojma nimam, kam bomo šli, menda se okoli 9.00 - 9.30 dobimo na Tuš pumpi v Radvanju, potem pa za nosom ... zvečer pa gremo Ptujčanom zgago delat, poskrbimo, da nam nikoli ni dolgčas, hehe. Živel Prešeren, čeprav je moral umret, revež, da imamo Slovenceljni kulturni praznik. :whistle: :rolleyes: :naughty: Dober daaaaaan, krasen, sončen dan, vsem Štamprlekom! :worship:
klimbra Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Sam eno vprašanje........ Piknik bo kdaj??????
motoristek Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Saj vem zakaj se tako držiš :rolleyes: malical še nisi... :whistle:
tati Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Gremo pa jutri na furco, povej, če se boš kje pridružil, mogoče tudi motoristek? :winkiss: Pojma nimam, kam bomo šli, menda se okoli 9.00 - 9.30 dobimo na Tuš pumpi v Radvanju, potem pa za nosom ... zvečer pa gremo Ptujčanom zgago delat, poskrbimo, da nam nikoli ni dolgčas, hehe. Živel Prešeren, čeprav je moral umret, revež, da imamo Slovenceljni kulturni praznik. :whistle: :rolleyes: :naughty: Dober daaaaaan, krasen, sončen dan, vsem Štamprlekom! :worship: hvala Mutika, vidim, da upoštevaš samo motristka in zlatija od Štamprlov, kaj misliš pa da smo mi......... :winkiss: :headbang: :krneki:
motoristek Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 hvala Mutika, vidim, da upoštevaš samo motristka in zlatija od Štamprlov, kaj misliš pa da smo mi......... :winkiss: :headbang: :krneki: Ona že ve kdo je pravi dec... :whistle:
bmwslo Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 (popravljeno) Ona že ve kdo je pravi dec... :whistle: Ej ti dec, a greš jutri na furo ?? Jaz bom šel solo, ker toteki majo spet celodnevno zabavo v planu, men pa žal ne znese. Je treba delat, ne pa okol ga srat. Popravljeno Februar 7, 2008. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Ej ti dec, a greš jutri na furo ?? Jaz bom šel solo, ker toteki majo spet celodnevno zabavo v planu, men pa žal ne znese. Je treba delat, ne pa okol ga srat. Men tudi ni za celi dan, tak, da pridem ob 11h tebi in gasa, če si za to?
zlati Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Ona že ve kdo je pravi dec... :whistle: :lol1:
Mutika Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 hvala Mutika, vidim, da upoštevaš samo motristka in zlatija od Štamprlov, kaj misliš pa da smo mi......... :winkiss: :headbang: :krneki: Ma, kje pa, tati! :unsure: Upoštevam jaz vse, brez skrbi. Oprosti, če je drugače izpadlo.
Mutika Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Ej ti dec, a greš jutri na furo ?? Jaz bom šel solo, ker toteki majo spet celodnevno zabavo v planu, men pa žal ne znese. Je treba delat, ne pa okol ga srat. Mhm, ker si nas tako skregal, gremo tudi mi na krajšo furco, ne celodnevno. Če hočemo zvečer razsipat Ptujčane, moramo biti pravi cajt doma ... :rolleyes: .
vapotek Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 hvala Mutika, vidim, da upoštevaš samo motristka in zlatija od Štamprlov, kaj misliš pa da smo mi......... :winkiss: :headbang: :krneki: Razložil ti bom kratko in jedrnato. Toteki ne upoštevamo nobenega netoteka. V bistvu ne jebemo žive sile..........no ja, ni mišljeno dobesedno, ker nekrofili pa res nismo. :P
vapotek Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Upoštevam jaz vse, brez skrbi. Kvizlinčka!!!! :(
Mutika Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Kvizlinčka!!!! :( :evilgrin: Kvizling si ti, paranoik Vapotasti! Da o nekrofilskih niti ne govorimo ... :xx: ! :P
vapotek Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 paranoik Vapotasti http://www.youtube.com/watch?v=SRwwYWlbP2U :yea2: :yea2: :yea2:
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 Dobro jutro. :whistle: Mater tele toteki se pa hodjo v naš peskovnik kregat :hmm:
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 11.00 te čakam z ogretimi rori :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se