motoristek Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 11.00 te čakam z ogretimi rori :naughty: Kaj pa štamprlnom? :whistle:
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) Pa tisto sploh ni vprašanje. Ampak jaz se zaradi lepe številke, ki se pojavlja ta trenutek pod mojim nickom začasno poslavljam iz MS Pozdravljeni sotrpini. Medtem, ko bom odsoten, pridno pišite, da bom imel kaj za brat :yea1: Evo to je ta lepa številka :whistle: Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil bmwslo
Mutika Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 Dober dan, Štamprleki! :worship: Bmwslo, nihče se ne krega v vašem peskovniku, to je le prijateljska komunikacija med ljudmi, ki se imamo radi in se razumemo. Malo heca mora bit, kajne? Vsaj upam, da je to dovoljeno, saj že marsikaj na tem forumu gre rakom žvižgat, zato hec nikakor ne škodi. Upam vsaj, no ... :winkiss: Dobro in varno furco danes!
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 Dober dan, Štamprleki! :worship: Bmwslo, nihče se ne krega v vašem peskovniku, to je le prijateljska komunikacija med ljudmi, ki se imamo radi in se razumemo. Malo heca mora bit, kajne? Vsaj upam, da je to dovoljeno, saj že marsikaj na tem forumu gre rakom žvižgat, zato hec nikakor ne škodi. Upam vsaj, no ... :winkiss: Dobro in varno furco danes! :lol1: Tudi jaz vam želim enako. P.S. Smo si pa danes ravno pravi dan zbrali, včeraj pa taka vročina :headbang: :headbang:
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 Zagrevam mašino. Motoristek si na poti ??? :naughty:
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 Motoristično . Pravkar prišli z Goličke. Motristek, PURPLE in moja maljenkost :worship: Hvala fanta za družbo in prijeten čvek :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 Kosilo že diši, še po en blajfraj pir skočim pa na delo. Se beremo kasneje. :beer1:
motoristek Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 Motoristično . Pravkar prišli z Goličke. Motristek, PURPLE in moja maljenkost :worship: Hvala fanta za družbo in prijeten čvek :evilgrin: :yea1: peljem motor v garažo, ko pridem nazaj dam kakšno fotko gor... :worship:
ZD€N€ Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 :yea1: Živijo, jel me ko traži :whistle: LEPI STE :worship: :OK:
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) Živijo, jel me ko traži :whistle: LEPI STE :worship: :OK: :grrr Tebe nismo tražili, ker vemo, da maš motor zakipan nekje na koncu garaže do pomladi :whistle: :bounce: Smo te pa pogrešali :evilgrin: Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil bmwslo
ZD€N€ Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 :grrr Tebe nismo tražili, ker vemo, da maš motor zakipan nekje na koncu garaže do pomladi :whistle: :bounce: Smo te pa pogrešali :evilgrin: Tudi jaz pogrešam dobre ljudi in prjatle kot ste VI . :worship:
zlati Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) ste se lepo imeli :worship: Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil zlati
tati Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 vidim, da ste uživali, jaz naredila celih 50 metrov z enduro motorjem......gre kar fajn........... :worship: :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 Imeli smo se krasno :OK: Zlati če potuješ danes srečno pot :yea2: Nimam pojma a je zdajle še lahko noč ali je že dobro jutro . Grem pa spat :drunk: :zzz:
gogi5 Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 To se je pa dogajalo v Preboldu, ko so vsi nazdravili :worship: :OK: pijače je bilo dovolj tudi za hrano so poskrbeli :OK: dečki svaka vam čast-to so pravi bajkerji,bom probal drugo leto bit poleg(nažalost sem imel letos iz starega na novo dežurstvo-pa ni šlo)
gogi5 Objavljeno Februar 8, 2008 Opozori Objavljeno Februar 8, 2008 (popravljeno) Jou, a bo v kratkem kaka fura, ker me žena na motor kar gura, res se ne bi daleč pelat drznu, ker lahko bi mi tamal še zmrznu. Popravljeno Februar 8, 2008. Popravil gogi5
Mutika Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Preden vam voščim lahko noč (saj že itak vsi spite) Štamrpleki, :worship: , naj vam na hitro povem, kako smo včeraj Gody, Danči, dr_big, Marvin2, Pips in jaz krenili proti modri krpi sinjega neba tam nekje na obzorju. "Preko ramena smo vrgli " 400 pa še nekaj kilometrov. Konjice do Celja, pa mimo Ljubljane do Logatca, od tam dalje na Staro pošto, pa Col, Godovič, Idrija, pa Žiri, pa Škofja Loka, pa Kamnik, Tuhinjska in do Maribora, mrzla tema pa nas je ujela nekje pri Vojniku. Gume so kar grabile po asfaltu in tako dobro se na vožnji že dolgo nisem počutila. Slastno! :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se