bmwslo Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Jou, a bo v kratkem kaka fura,ker me žena na motor kar gura, res se ne bi daleč pelat drznu, ker lahko bi mi tamal še zmrznu. To ne zmrzne, samo bolj trdo rata, zato te pa tudi žena tera na motor :whistle:
zlati Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Imeli smo se krasno :OK: Zlati če potuješ danes srečno pot :yea2: Nimam pojma a je zdajle še lahko noč ali je že dobro jutro . Grem pa spat :drunk: :zzz: zdaj pa počasi štartam,uživajte :yea1:
bmwslo Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Tudi ti užvaj in srečno pot :OK:
Mutika Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Dober dan, Štamprleki! :worship: Mrzlo je, brrrrrrrrrrrrrr ...
tati Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Dober dan, Štamprleki! :worship: Mrzlo je, brrrrrrrrrrrrrr ... se strinjam s tabo, mislim, da za motor še ni.........., pa vseeno tisti, ki greste SREČNO :winkiss:
bmwslo Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Ma kaj čmo, saj je še zima. Je treba bit hvaležen za vsak sončni žarek in tu in tam izkoristiti tisto malo toplote, ki nam jo pošljejo od zgoraj. Pa saj bo kmalu lepše (topleje) :worship:
MIRci Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Tri štir leta še počakajmo, pa zime tako ne bo več in bo sezona celo leto. :OK: :yea1:
bmwslo Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Zlati vas pozdravlja. Pravi da so čevapi v Bihaču še vedno dobri :worship:
mačka27 Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 (popravljeno) Tri štir leta še počakajmo, pa zime tako ne bo več in bo sezona celo leto. :OK: :yea1: Kje podpišem :worship: :worship: :worship: ? Popravljeno Februar 9, 2008. Popravil mačka27
mačka27 Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Zlati vas pozdravlja. Pravi da so čevapi v Bihaču še vedno dobri :worship: Bo treba jt hmaw na testing :naughty: :naughty: :whistle: O:-)
bmwslo Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Kje podpišem :worship: :worship: :worship: ? Kar do mene pridi :naughty:
mačka27 Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Kar do mene pridi :naughty: Ne kliči hudiča :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Ne kliči hudiča :evilgrin: :devil: :naughty:
gogi5 Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 To ne zmrzne, samo bolj trdo rata, zato te pa tudi žena tera na motor :whistle: bmwslo si res zadel, žena resno upa, da bo klinček pel. :rolleyes:
bmwslo Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 (popravljeno) Jebi ga, to so pa lastne izkušnje :whistle: :lol1: :lol1: A si že kaj poslikal lepotca. Prilimaj kako slikco. Kakšno barvo po imaš ?? Popravljeno Februar 9, 2008. Popravil bmwslo
gogi5 Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 zdaj bom pa res probal slike mam sam gor jih morem spravit
gogi5 Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 da vidmo ja zdaj pa že znam bom probal še kako slikco
bmwslo Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Uf super barva. Ta mi je poleg srebrne, ki pa je že vse prepogosta, najbolj všeč :worship:
gogi5 Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 ja men je tud všeč,no zdaj pa bežim grem h kolegu na fešto-ja je tud bajker-se vidjamo-se slišmo
bmwslo Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 Tudi jaz grem počasi EURO-ta pogledat
Mutika Objavljeno Februar 9, 2008 Opozori Objavljeno Februar 9, 2008 se strinjam s tabo, mislim, da za motor še ni.........., pa vseeno tisti, ki greste SREČNO :winkiss: Uh, ja, včeraj sem skoraj zmrznila, ko smo se vračali proti Mariboru ... ampak, splačalo se je. :worship: Me pa zanima, kako boš ti zadovoljna s svojo novo lepotico. Meni so namreč TDM-ke strašansko všeč. :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se