rosse20 Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 vidim ,da smo ful dolgočasni, sami pozdravi, pa še teh čedalje manj, skrajni čas, da se začnemo voziti, da bo kaj bolj konkretnega napisanega, no eni ste že pridni, le jaz vstrajam do toplih dni...... :worship: :naughty: :whistle: :winkiss: hja... jst sem ravno včeraj kupila malo boljšo jakno, da bo za zdaj, ko še ni tako toplo :whistle:
tati Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 hja... jst sem ravno včeraj kupila malo boljšo jakno, da bo za zdaj, ko še ni tako toplo :whistle: lepo, da skrbiš za svoje zdravje..... :whistle: :whistle: :whistle: dober dan :naughty: :naughty: :naughty:
EURO Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 dober dan in jaz sem srecen, ker kaze, da je moja desna roka po operaciji spet dobra, sam je se treba moc dobit. :worship: :worship: :worship:
klimbra Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Piknik?????????????????????????????????????
motoristek Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Piknik????????????????????????????????????? Zdaj bom že začel denar pobirat.... :whistle:
zlati Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 dober večer :worship: kdaj bo piknik :naughty:
Mutika Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Ojlala, dober večerni dan, Štamprleki! :worship: Tati, mi je Motorist76 povedal recept za tako zdravilo, da bi še Niagarske slapove dol zaprlo ...! :worship: Pomagalo. Bolje sem, hvala. Piknik? No, po moje bo za Štamprle prvi znak za akcijo kakšnen val tropske vročine iz Sahare ... :whistle: :P .
bmwslo Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 dober dan in jaz sem srecen, ker kaze, da je moja desna rokapo operaciji spet dobra, sam je se treba moc dobit. :worship: :worship: :worship: Piknik????????????????????????????????????? dober večer :worship: kdaj bo piknik :naughty: EURO, hitro potreniraj roko, da boš na pikniku lahko čevapčiče pikal :010 :010 P.S. Aja, kdaj pa bo piknik ??
bmwslo Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Kot vreme kaže, lahko imamo trenutno samo kak piknik zmrznjenih (trdih) tičev :headbang: Vedno bolj hladno postaja, namesto da bi se otoplilo. :headbang: :headbang:
mačka27 Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Piknik? Kdaj? :evilgrin: :whistle: O:-) ALJOHAAAA Štamperlekjada :winkiss: :winkiss: :winkiss: ! Kolkr mi je znano, bo jutri ZLO PRIJETEN dan....Celih 8 stopinj :wub: :wub: !!!! sam kar fali je ene 2 telesne stopinje manj... :closedeyes:
Mutika Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Lahko noč, Štamprleki. :worship: Da ne boste jutri pozabili kupiti svoji ljubljeni šopka rož ... in tudi lastni ženi ne. :whistle:
ataIBA Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Vsem en lep dan, dekletom (vašim in našim :evilgrin: !!) pa enega velikega :winkiss: .
aja Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Pikniiiik????? :hmm: Nekje je treba začet... :naughty: evo moj predlog za lokacijo (se da tudi prespat): http://www.slovenia.info/en/prenocisce/Mo%...29657&lng=2
Mutika Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Ojla, Štamprleki, dober dan. :worship:
MATjuska Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Dan, Štamperleki tudi od mene. Pa da nebo samo v Totilandu "pocukrano" - evo: Imejte se :inlove: ! PS: Kaj pri vas tudi tako mete, kot pri nas?! :headbang: :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se