Vikking Objavljeno Februar 21, 2008 Opozori Objavljeno Februar 21, 2008 meni bi v soboto pasal :rolleyes: men tud, bo že čas da pretegnemo konje :evilgrin:
ataIBA Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Dobro jutro vsem :closedeyes: ! Zavedajte se, da je danes petek, ki ni samo dan za kožni metek :kva2: , ampak tudi za pretegovanje amortizerjev, prepihovanje cilindrov :whistle: ,.... S Pipsom dunema ob 13,30 iz Slov. Bistrice :yea1: . Če se vam sline cedijo, si jih poplaknite z dobrim pivcem (lahko tudi čaj :evilgrin: ). P.S. Sem pa bil prepričan, da bota Motoristek in Zlati zraven..... :naughty:
motoristek Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Dobro jutro vsem :closedeyes: ! Zavedajte se, da je danes petek, ki ni samo dan za kožni metek :kva2: , ampak tudi za pretegovanje amortizerjev, prepihovanje cilindrov :whistle: ,....S Pipsom dunema ob 13,30 iz Slov. Bistrice :yea1: . Če se vam sline cedijo, si jih poplaknite z dobrim pivcem (lahko tudi čaj :evilgrin: ). P.S. Sem pa bil prepričan, da bota Motoristek in Zlati zraven..... :naughty: ...pridem...
zlati Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 dobro jutro :worship: @ataIBA pri meni pade dalmacija šele Aprila,pa takrat najman dvakrat in konkretno Omiš,Konavlje do takrat pa mirim nemire doma :whistle:
mačka27 Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 RRRRR.... YUTR, dragi Štamperlek co. :yea1: :yea1: :yea1:
Mutika Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Dober dan, Štamprleki! :worship: ataIBA, želim vama res lep vikend! Ko bo čas, dunem enkrat tudi jaz zraven. :winkiss:
Mutika Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Štamprleki, a se nam jutri, poleg Zlatija, še kdo pridruži? :naughty: Vse piše pri totekih. :winkiss:
tati Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Štamprleki, a se nam jutri, poleg Zlatija, še kdo pridruži? :naughty: Vse piše pri totekih. :winkiss: kmalu............ :whistle: :whistle: :whistle:
zlati Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) Zlati si jutr za kako turo? poglej na MB sekcijo :yea1: toteki :worship: Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil zlati
bmwslo Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Vau ste nekam zgodnji. Gledam jutrišnji plan. Zgleda da hočete bit že vsi na zgodnjem kosilu doma. Jaz jo bom mahnil proti obali ampak malo kasneje, ko se bolj zagreje.
motoristek Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 (popravljeno) Vau ste nekam zgodnji. Gledam jutrišnji plan. Zgleda da hočete bit že vsi na zgodnjem kosilu doma. Jaz jo bom mahnil proti obali ampak malo kasneje, ko se bolj zagreje. Jaz pa proti vzhodu :rolleyes: obeta se še lepše vreme... :worship: Popravljeno Februar 22, 2008. Popravil motoristek
Vikking Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 poglej na MB sekcijo :yea1: toteki :worship: bemti je zgodi :closedeyes:
bmwslo Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Jaz pa proti vzhodu :rolleyes: obeta se še lepše vreme... :worship: Ja vreme bo lepše tam. Kam pa jo brišeš. Mogoče grem jaz šele v nedeljo na obalo :whistle:
Mutika Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 bemti je zgodi :closedeyes: Zgodaj? :eek: Preden se naša banda vkup nabere, pa kavo spije, pa si vse rore pregledajo in pokomentirajo, pa preden se Vapo prdeva, bo ura že itak 10.30! Torej? Takrat pa je že tropska vročina ... :trance_33_sleep: ! :whistle: :winkiss:
motoristek Objavljeno Februar 22, 2008 Opozori Objavljeno Februar 22, 2008 Ja vreme bo lepše tam. Kam pa jo brišeš. Mogoče grem jaz šele v nedeljo na obalo :whistle: Nekam tam, ko se dobro je... :naughty:
bmwslo Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) Dobro jutro :winkiss: Danes bo čas za eno krajšo furco, jutri pa za obalo :whistle: Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Dobro jutro :winkiss: Danes bo čas za eno krajšo furco, jutri pa za obalo :whistle: :grim
zlati Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) Dobro jutro :winkiss: Danes bo čas za eno krajšo furco, jutri pa za obalo :whistle: dobro jutro :yea1: rori se že grejejo :yes: Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil zlati
Vikking Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 dobro jutro :yea1: rori se že grejejo :yes: zgodi je :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se