bmwslo Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 dannnnnnnnn :worship: ZD€N€ zdaj bo pa počasi čas, da ga odkoplješ in na sonce postaviš :whistle:
mačka27 Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Čer dragi štamperleki :yea1: :yea1: :yea1: :winkiss: ! Widm, da še nbenga ni gor....se pravi turce še ni konc..... :naughty: :naughty: :naughty: al afterparty nabijate :evilgrin: ? anyway big kiss v Štamperlekland :yea1: :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Ah, mi smo bli že kmalu nazaj. Z Motoristekom sva ob cca 11.00 krenla iz Celja proti Rogaški pa čez Bistrico do MB in naprej do Radelj. Pri Širniku, sva srečala Vango. Mal smo počvekali pa dalje čez Golico. Ravno sva se ustavila, ko so za nami pridrveli toteki + nekaj štamperlov, ki so se vračali iz šopinga. Pa smo spet malo počvekali in nato oddrdrali vsak na svoj konec. Bilo je lepo, sončno in toplo. Jutri pa na primorsko, ampak na 4 kolesa :headbang: Se je tolko robe nabralo, da tudi 2 x ne morem prepeljat :headbang: :headbang:
zlati Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 se še kar smejimo :worship: je bmwslo en dober vic povedu :naughty:
mačka27 Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) :OK: :OK: :OK: Golička :naughty: ? med drugim.... Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil mačka27
zlati Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Bi ga zaupow :naughty: ? sam jest ga nisem slišu sem bil predaleč :kva2:
motoristek Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Čer tudi v Štamperlekijo! :yea1:
Mutika Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Ojlala! Čer, Štamprleki. Bilo je prav super, no! Zelo fajn se je z vami družit, se vozit, vas srečat in klepetat. :worship: Spet kmalu. Mi že jutri spet krenemo, zbirališče na Tuševi pumpi ... spet ob 9.30. :winkiss:
bmwslo Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 :slap: totika in toteki, pravi carji ste. Jutri vam želim prijetno furco. :OK:
motoristek Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 morgen :naughty: Lahko bi se danes dobili na Trojanah... :beer2:
Mutika Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 :slap: totika in toteki, pravi carji ste. Jutri vam želim prijetno furco. :OK: Ojlala, Štamprleki! :worship: Hvala, bmwslo, dela se lep dan, furca pa bo tudi. Enako tudi vsem vam, mogoče se pa kje srečamo? :rolleyes:
Vanga Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) Dobro jutro :rolleyes: jutro.... :rolleyes: morgen :naughty: Cmoka :winkiss: Ojlala, Štamprleki! :worship: Eno lepo dobro jutro nula trijeki! :yea1: Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil Vanga
motoristek Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Eno lepo dobro jutro nula trijeki! :yea1: Škoda, da sva se včeraj tako hitro razšla.... :beer1:
AlterMann Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 dobro jutro :worship: zaspané... :naughty:
motoristek Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Lahko bi se danes dobili na Trojanah... :beer2: zaspané... :naughty: ti bi pa lahko tudi nazaj kakšen post prečital in ob 12h dobil od motoristeka en krof... :naughty:
bmwslo Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Cmoka :winkiss: Nč cmoka, na motor se spravi :whistle: Ojlala, Štamprleki! Hvala, bmwslo, dela se lep dan, furca pa bo tudi. Enako tudi vsem vam, mogoče se pa kje srečamo? :rolleyes: :worship: Hehe, mi smo tabolš, ni kaj :worship: Evo jaz se že z morja javljam :evilgrin:
motoristek Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Nč cmoka, na motor se spravi :whistle: :worship: Hehe, mi smo tabolš, ni kaj :worship: Evo jaz se že z morja javljam :evilgrin: Je kaj topla voda... :whistle:
motoristek Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Tako kot sem rekel :naughty: do Trojan, z Nemotom :beer2: malo počvekala in spet vsak na svojo stran. :worship:
bmwslo Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Je kaj topla voda... :whistle: Za morsko pojma nimam, moja, ki sem jo odtočil je bila. Evo mene doma. :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se