ataIBA Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 Dobro jutro sosedje! Svežina jutra ni pokvarila mojega razpoloženja, ker sem na toplem :evilgrin: ! Bo pa boljše :worship: .
bmwslo Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 Dobro jutro sosedje! Svežina jutra ni pokvarila mojega razpoloženja, ker sem na toplem :evilgrin: ! Bo pa boljše :worship: . Dobro jutro tudi tebi. Ja se je kar boljše peči držat zadnje dni :headbang: Ampak bo boljše, saj je blo še vsako leto :alien1:
EURO Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 dober dan, sem glih od zobo zdravnika prisel, cudovit dan :headbang:
mačka27 Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 Dobro jutro tudi tebi. Ja se je kar boljše peči držat zadnje dni :headbang: Ampak bo boljše, saj je blo še vsako leto :alien1: Maš res.... sam s temu, da se je letos ta vreme prej ogrew, pa prej sfižil...tko da lahko prčakujemo hmaw AFTERPARTYYYYYY za ene par mescev :yea1: :yea1: :yea1: Yodldannnnn, dragi Štamperleki :winkiss: :winkiss: :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 Dan v 03... zaključo šiht za dnes... zaj grem pa ... ..ležat, kre mi za drugo ni :evilgrin:
tati Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 lep mrzel pozdravček Maš sivo mreno? bo Tati pomagala :worship: ja.............le kaj...... :winkiss: :winkiss:
ataIBA Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 Kava, travarička, kauč s TV štulom, TV in lenoba postane nalezljiva :whistle: . Eno samo uživanje... :rolleyes: .
zlati Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 jo glih prmahu iz šihta :headbang: zdaj pa neki pojest pol pa na hrbet :naughty:
ataIBA Objavljeno Marec 6, 2008 Objavljeno Marec 6, 2008 jo glih prmahu iz šihta :headbang: zdaj pa neki pojest pol pa na hrbet :naughty: A zaj boš pa še zabušavo :yawn: :hmm: :nono: :zzz: ????? Kaj bo pa :wub: rekla?
bmwslo Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 Dobro jutro :unsure: Kje ste pa vsi danes :eek:
rosse20 Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 dober juter Kje ste pa vsi danes :eek: spimo :whistle:
bmwslo Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 dober juterspimo :whistle: Blagor vam študentom. Uživajte dokler lahko. Jaz danes mojga budim že od ranega jutra, pa je še kar v komi. Pa danes mu naj bo ker .... :evilgrin:
rosse20 Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 hja... moji sošolci so veselo na predavanjih, jaz pa doma ajam, da si bom opomogla za drugi teden. potem pa bo tudi pri meni rana ura - zlata ura :angry:
tati Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 Dobro jutro :unsure: Kje ste pa vsi danes :eek: tukaj.......... :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
TONTO Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 tukaj.......... :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: MI PA TLELE :yea1: :yea1: :eek:
Mutika Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 Dober dan, Štamprleki! :worship: Želim vam lep dan, mi v Mariboru smo bolj v vremenski sivini, ampak ... dela nikoli ne zmanjka, pa še kar mine. :winkiss:
zlati Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 (popravljeno) Jaz danes mojga budim že od ranega jutra, pa je še kar v komi. Pa danes mu naj bo ker .... :evilgrin: :eek: si ga ponoči preveč mučo :whistle: Popravljeno Marec 7, 2008. Popravil zlati
ZD€N€ Objavljeno Marec 7, 2008 Objavljeno Marec 7, 2008 dan :worship: me je PC zaj...vu :headbang: pa sem pozen :worship: Blagor vam študentom. Uživajte dokler lahko. Jaz danes mojga budim že od ranega jutra, pa je še kar v komi. Pa danes mu naj bo ker .... :evilgrin: tak ti je to :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se