Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Muca še kar špila... :yea1:

Se ga ne da :naughty: :whistle: :whistle:

Tak ti je to z mladimi mucami. Majo kondicije ko :devil:

nč kriwa....nč ne vem o tem.... :whistle: O:-) hihihihi..... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

En lep, dober dan, Štamprleki!

:worship:

Danes pa je tudi v Mariboru sonček ... baje ga jutri ne bo več. No, bo še, ampak, sijalo ne bo skozi oblake.

Zima, iiiiiiiš, iiiiiš! Mi bi na motorje! :010

Zaj hecaš??????? Pri nas lije že cel dan.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

....No ja..... Bo vsaj sol ornh spralo :naughty: :naughty: :naughty: ....yoooooo kok se veselim sončka :yea1: :yea1: :yea1:....še bl pa ene službe....da padejo turce kt bo sezona.... :yea1: :yea1: :unsure:

Popravljeno . Popravil mačka27
Objavljeno
Se ga ne da :naughty: :whistle: :whistle:

nč kriwa....nč ne vem o tem.... :whistle: O:-) hihihihi..... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Zaj hecaš??????? Pri nas lije že cel dan.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

....No ja..... Bo vsaj sol ornh spralo :naughty: :naughty: :naughty: ....yoooooo kok se veselim sončka :yea1: :yea1: :yea1:....še bl pa ene službe....da padejo turce kt bo sezona.... :yea1: :yea1: :unsure:

...sam, da ima dober fešterker... :naughty:

Objavljeno (popravljeno)
...sam, da ima dober fešterker... :naughty:

WTF je fešterker? jest sm kmečko podalpsko dete.... :blush: :whistle: ....prosim razlago O:-) ....

:winkiss:

Objavljeno

Dete.....tist kar je na vrh zvočnikov za muckom!!!!!!

Ajmeeeeeeeeeeeeeeee........pa sej to je vendar nemška beseda.....ti pa kao iz Đesenic......... :blink:

Objavljeno (popravljeno)
Dete.....tist kar je na vrh zvočnikov za muckom!!!!!!

Ajmeeeeeeeeeeeeeeee........pa sej to je vendar nemška beseda.....ti pa kao iz Đesenic......... :blink:

Če malo pobrskaš....U Jesenicama itak najdeš vse :OK: :OK: :OK: .... kr povej, če kj rabiš....

Objavljeno

Kje naj pobrskam........v jurja šop na Đesenicah......nemškem vokabularju v mojem......itaQ že močno načetem možganskem tkivu.............??????? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
Ja sem preveril in ugotovil, da Zlati nima šraufov v auspuhu. Mu ni zgleda nič viška hodlo.

Kava je bla pa dobra :worship:

Hvala ded! Ti si pravi prijatelj :worship: . Samo nekaj mi ni jasno. Je res moped zato tak razstavo, ker mu je za armaturko potegnilo 10 EUR :whistle: ???? Jih je našo :evilgrin: ?

Objavljeno (popravljeno)
Kje naj pobrskam........v jurja šop na Đesenicah......nemškem vokabularju v mojem......itaQ že močno načetem možganskem tkivu.............??????? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

loh probaš v bosanskem vokabulariju, če to ne vžge ti itak ostaneta še domači kmečki jezik, alpa nemščina....Sej veš- Kdor išče, ta najde.... kdor pa samo osle strelja....je pa druga stvar :whistle:

Objavljeno

Aja.......še zdej ne vem.....

KDAJ BO PIKNIK??????????????

Objavljeno
loh probaš v bosanskem vokabulariju, če to ne vžge ti itak ostaneta še domači kmečki jezik, alpa nemščina....Sej veš- Kdor išče, ta najde.... kdor pa samo osle strelja....je pa druga stvar :whistle:

:004

Objavljeno

glede na to, za kakšno vrsto starin se zanimaš, morm pa res počas utihnt.....da se ne bi slučajno prehitro srečala s predniki :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno

Osla pa nebi......prisežem......nikdar v svojem življanju ustrelil........mi je preveč simpatična žvauca.........predvsem, ker ima tako simpatična in velika ušeska.....skor tko kosmata k jaz ( jebi ga, leta, pa ušesne kocine ).......

So mi pa strici povedali......da je oslovska salama zelo okusna!!!!!!!

Objavljeno
Hvala ded! Ti si pravi prijatelj :worship: . Samo nekaj mi ni jasno. Je res moped zato tak razstavo, ker mu je za armaturko potegnilo 10 EUR :whistle: ???? Jih je našo :evilgrin: ?

Ne verjamem, saj ni savinjčan tko kot jaz :whistle: Če bi se to men zgodila, ga razstavim sredi ceste :krneki:

Objavljeno
Ne verjamem, saj ni savinjčan tko kot jaz :whistle: Če bi se to men zgodila, ga razstavim sredi ceste :krneki:

Objavljeno
glede na to, za kakšno vrsto starin se zanimaš, morm pa res počas utihnt.....da se ne bi slučajno prehitro srečala s predniki :unsure: :unsure: :unsure:

Osla pa nebi......prisežem......nikdar v svojem življanju ustrelil........mi je preveč simpatična žvauca.........predvsem, ker ima tako simpatična in velika ušeska.....skor tko kosmata k jaz ( jebi ga, leta, pa ušesne kocine ).......

So mi pa strici povedali......da je oslovska salama zelo okusna!!!!!!!

Vidva sta prav luštkana ... :worship: ... kot stara zakonca! :evilgrin: :rolleyes: Vidim, da se imata pravzaprav zelo :inlove: .

To bo še hec ... :whistle: .

:topic:

Lahko noč, Štamprleki!

Objavljeno
Lahko noč, Štamprleki!

Lehko noč totike in toteki pa 03-jeki tudi :evilgrin:

Objavljeno

aleluja.... :yea1:

Objavljeno (popravljeno)
Vidva sta prav luštkana ... :worship: ... kot stara zakonca! :evilgrin: :rolleyes: Vidim, da se imata pravzaprav zelo :inlove: .

To bo še hec ... :whistle: .

:topic:

Lahko noč, Štamprleki!

hihihihi....alpa kt dva froca v peskovniku, hihihihi.....

je pa že itak hec.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :yea1:

Morgennnnnnn, Štamperlekjad :004 :004 :004

Objavljeno

Dan dober, Štamprleki.

Nič drugega ni, kot le siv dan, pa delo, delo in delo. Krepi človeka? Meni se vidi, da fejst delam. :whistle: :D

Objavljeno

ma kje ste danes vsi? nimam kaj brat :whistle:

Objavljeno

Saj smo tukaj :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!