mačka27 Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 (popravljeno) Muca še kar špila... :yea1: Se ga ne da :naughty: :whistle: :whistle: Tak ti je to z mladimi mucami. Majo kondicije ko :devil: nč kriwa....nč ne vem o tem.... :whistle: O:-) hihihihi..... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: En lep, dober dan, Štamprleki! :worship: Danes pa je tudi v Mariboru sonček ... baje ga jutri ne bo več. No, bo še, ampak, sijalo ne bo skozi oblake. Zima, iiiiiiiš, iiiiiš! Mi bi na motorje! :010 Zaj hecaš??????? Pri nas lije že cel dan.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ....No ja..... Bo vsaj sol ornh spralo :naughty: :naughty: :naughty: ....yoooooo kok se veselim sončka :yea1: :yea1: :yea1:....še bl pa ene službe....da padejo turce kt bo sezona.... :yea1: :yea1: :unsure: Popravljeno Marec 10, 2008. Popravil mačka27
motoristek Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Se ga ne da :naughty: :whistle: :whistle: nč kriwa....nč ne vem o tem.... :whistle: O:-) hihihihi..... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Zaj hecaš??????? Pri nas lije že cel dan.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ....No ja..... Bo vsaj sol ornh spralo :naughty: :naughty: :naughty: ....yoooooo kok se veselim sončka :yea1: :yea1: :yea1:....še bl pa ene službe....da padejo turce kt bo sezona.... :yea1: :yea1: :unsure: ...sam, da ima dober fešterker... :naughty:
mačka27 Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 (popravljeno) ...sam, da ima dober fešterker... :naughty: WTF je fešterker? jest sm kmečko podalpsko dete.... :blush: :whistle: ....prosim razlago O:-) .... :winkiss: Popravljeno Marec 10, 2008. Popravil mačka27
klimbra Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Dete.....tist kar je na vrh zvočnikov za muckom!!!!!! Ajmeeeeeeeeeeeeeeee........pa sej to je vendar nemška beseda.....ti pa kao iz Đesenic......... :blink:
mačka27 Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 (popravljeno) Dete.....tist kar je na vrh zvočnikov za muckom!!!!!!Ajmeeeeeeeeeeeeeeee........pa sej to je vendar nemška beseda.....ti pa kao iz Đesenic......... :blink: Če malo pobrskaš....U Jesenicama itak najdeš vse :OK: :OK: :OK: .... kr povej, če kj rabiš.... Popravljeno Marec 10, 2008. Popravil mačka27
klimbra Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Kje naj pobrskam........v jurja šop na Đesenicah......nemškem vokabularju v mojem......itaQ že močno načetem možganskem tkivu.............??????? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
ataIBA Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Ja sem preveril in ugotovil, da Zlati nima šraufov v auspuhu. Mu ni zgleda nič viška hodlo. Kava je bla pa dobra :worship: Hvala ded! Ti si pravi prijatelj :worship: . Samo nekaj mi ni jasno. Je res moped zato tak razstavo, ker mu je za armaturko potegnilo 10 EUR :whistle: ???? Jih je našo :evilgrin: ?
mačka27 Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 (popravljeno) Kje naj pobrskam........v jurja šop na Đesenicah......nemškem vokabularju v mojem......itaQ že močno načetem možganskem tkivu.............??????? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: loh probaš v bosanskem vokabulariju, če to ne vžge ti itak ostaneta še domači kmečki jezik, alpa nemščina....Sej veš- Kdor išče, ta najde.... kdor pa samo osle strelja....je pa druga stvar :whistle: Popravljeno Marec 10, 2008. Popravil mačka27
klimbra Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Aja.......še zdej ne vem..... KDAJ BO PIKNIK??????????????
motoristek Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 loh probaš v bosanskem vokabulariju, če to ne vžge ti itak ostaneta še domači kmečki jezik, alpa nemščina....Sej veš- Kdor išče, ta najde.... kdor pa samo osle strelja....je pa druga stvar :whistle: :004
mačka27 Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 glede na to, za kakšno vrsto starin se zanimaš, morm pa res počas utihnt.....da se ne bi slučajno prehitro srečala s predniki :unsure: :unsure: :unsure:
klimbra Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 loh probaš v bosanskem vokabulariju, če to ne vžge ti itak ostaneta še domači kmečki jezik, alpa nemščina....Sej veš- Kdor išče, ta najde.... kdor pa samo osle strelja....je pa druga stvar :whistle: Osla pa nebi......prisežem......nikdar v svojem življanju ustrelil........mi je preveč simpatična žvauca.........predvsem, ker ima tako simpatična in velika ušeska.....skor tko kosmata k jaz ( jebi ga, leta, pa ušesne kocine )....... So mi pa strici povedali......da je oslovska salama zelo okusna!!!!!!!
bmwslo Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Hvala ded! Ti si pravi prijatelj :worship: . Samo nekaj mi ni jasno. Je res moped zato tak razstavo, ker mu je za armaturko potegnilo 10 EUR :whistle: ???? Jih je našo :evilgrin: ? Ne verjamem, saj ni savinjčan tko kot jaz :whistle: Če bi se to men zgodila, ga razstavim sredi ceste :krneki:
zlati Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Ne verjamem, saj ni savinjčan tko kot jaz :whistle: Če bi se to men zgodila, ga razstavim sredi ceste :krneki: :worship:
Mutika Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 glede na to, za kakšno vrsto starin se zanimaš, morm pa res počas utihnt.....da se ne bi slučajno prehitro srečala s predniki :unsure: :unsure: :unsure: Osla pa nebi......prisežem......nikdar v svojem življanju ustrelil........mi je preveč simpatična žvauca.........predvsem, ker ima tako simpatična in velika ušeska.....skor tko kosmata k jaz ( jebi ga, leta, pa ušesne kocine )....... So mi pa strici povedali......da je oslovska salama zelo okusna!!!!!!! Vidva sta prav luštkana ... :worship: ... kot stara zakonca! :evilgrin: :rolleyes: Vidim, da se imata pravzaprav zelo :inlove: . To bo še hec ... :whistle: . :topic: Lahko noč, Štamprleki! :worship:
bmwslo Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Lahko noč, Štamprleki! :worship: Lehko noč totike in toteki pa 03-jeki tudi :evilgrin:
mačka27 Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 (popravljeno) Vidva sta prav luštkana ... :worship: ... kot stara zakonca! :evilgrin: :rolleyes: Vidim, da se imata pravzaprav zelo :inlove: .To bo še hec ... :whistle: . :topic: Lahko noč, Štamprleki! :worship: hihihihi....alpa kt dva froca v peskovniku, hihihihi..... je pa že itak hec.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :yea1: Morgennnnnnn, Štamperlekjad :004 :004 :004 Popravljeno Marec 11, 2008. Popravil mačka27
Mutika Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Dan dober, Štamprleki. :worship: Nič drugega ni, kot le siv dan, pa delo, delo in delo. Krepi človeka? Meni se vidi, da fejst delam. :whistle: :D
rosse20 Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 ma kje ste danes vsi? nimam kaj brat :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se