mačka27 Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Saj smo tukaj :whistle: Ko undercover naveza :naughty: ....sam bl od dalč čekiramo....
MIRci Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Jaz sem tu gor še bolj nov, zato se ne upam preveč vsiljevat,... Mogoče kaj več, ko se enkrat spoznamo. :worship:
ataIBA Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Jaz sem tu gor še bolj nov, zato se ne upam preveč vsiljevat,...Mogoče kaj več, ko se enkrat spoznamo. :worship: Lep pozdrav! Kar sodeluj :friend2: . Je lušno, ko s kom kresneš kako temo in ga kasneje vidiš v živo. Zanimivo je. Jaz imam kot "sivi panter" kar nekaj istomislečih prijateljev, vidli se z nekaterimi še nismo. Saj drugače se niti ne moreš zmenit za furo. Je pa hkrati izredno simpatična neka navezanost med 02 in 03. Kot vidiš, se jaz iz 02 javljam in te tudi vabim na našo MB stran. Ko pa pridemo fkup pa :beer2: . Gliha fkup štriha :worship: .
MIRci Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Če je pa tako, se bom pa še kdaj oglasil,... :D :D :D
tati Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Ne verjamem, saj ni savinjčan tko kot jaz :whistle: Če bi se to men zgodila, ga razstavim sredi ceste :krneki: ja vidiš bmw................Savinjčani smo od hudiča, ups...............ne smem napisati, da sem Savinjčanka, ker bo Zdrawc hud.......Zadrečani smo še hujši......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Klim bra...........izdajalec.......... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Mirci.......dobrodošel v 02, 03 navezi. :worship: :worship: ..........vsi smo sami poredneži, največji kot vedno jaz, mene se je za bat....... :evilgrin: :evilgrin: :naughty:
bmwslo Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Ja res je . Tati se je treba bat ko :devil: :devil: :010 :010
tati Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Ja res je . Tati se je treba bat ko :devil: :devil: :010 :010 ti :winkiss: :winkiss: dvomiš vame :headbang: in v mojo žlehnobo........ :evilgrin:
MIRci Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Če se moram bati, bom videl, ko vas srečam... :worship:
rosse20 Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 motoristek... zadeva predana :naughty:
motoristek Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 motoristek... zadeva predana :naughty: Je klical, hvala :beer2: jutro... :hooray:
Vanga Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Dobro jutro nula trijeki & Co. :hooray: :hooray:
bmwslo Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Dobro jutro iz severno primorske . Kak ste kaj :alien1:
zlati Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 (popravljeno) Dobro jutro iz severno primorske . Kak ste kaj :alien1: :yea1: za en k....rc,boljš pa bit ne more :wacko: Popravljeno Marec 12, 2008. Popravil zlati
rosse20 Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Je klical, hvala :beer2: ni problema Dobro jutro iz severno primorske . Kak ste kaj :alien1: jaz pa pa kr iz morske primorske :whistle:
Mutika Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Lep pozdrav! Kar sodeluj :friend2: . Je lušno, ko s kom kresneš kako temo in ga kasneje vidiš v živo. Zanimivo je. Jaz imam kot "sivi panter" kar nekaj istomislečih prijateljev, vidli se z nekaterimi še nismo. Saj drugače se niti ne moreš zmenit za furo. Je pa hkrati izredno simpatična neka navezanost med 02 in 03. Kot vidiš, se jaz iz 02 javljam in te tudi vabim na našo MB stran. Ko pa pridemo fkup pa :beer2: . Gliha fkup štriha :worship: . ataIBA, pa ne povej mu, kaj se gremo ob torkih ... bo še kje prišu! :whistle: Tako ostali Štamprleki. Motoristek vedno pride. :rolleyes: :naughty: :winkiss: . Če je pa tako, se bom pa še kdaj oglasil,... :D :D :D Tisto zgoraj je bil hec. Prisrčno dobrodošel. Saj te vidiš, kaki biseri smo 03 in 02! Ma kaki biseri. Diamanteki pravi! :xx: O:-) :OK: :P Aja, ups, skoraj bi pozabila ... dober dan, Štamprleki! :worship:
motoristek Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 ataIBA, pa ne povej mu, kaj se gremo ob torkih ... bo še kje prišu! :whistle: Tako ostali Štamprleki. Motoristek vedno pride. :rolleyes: :naughty: :winkiss: .Tisto zgoraj je bil hec. Prisrčno dobrodošel. Saj te vidiš, kaki biseri smo 03 in 02! Ma kaki biseri. Diamanteki pravi! :xx: O:-) :OK: :P Aja, ups, skoraj bi pozabila ... dober dan, Štamprleki! :worship: ...pridem...
Mutika Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 ...pridem... Sabotiraš ... na lupčka si pa namerno pozabil, ha? :evilgrin: :whistle:
motoristek Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Sabotiraš ... na lupčka si pa namerno pozabil, ha? :evilgrin: :whistle: :004
mačka27 Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Elowwww, draga Štamperlekjad :winkiss: :winkiss: :winkiss: ! Aja, BTW....Motoristek, preden vprašaš.... Muca še špila.....Sam je uradno v *prisilnem upokoju* od nadrejenih sil :closedeyes:
ZD€N€ Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 živijo, čeprav malo pozno,............ :010 :010 :010
motoristek Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Elowwww, draga Štamperlekjad :winkiss: :winkiss: :winkiss: ! Aja, BTW....Motoristek, preden vprašaš.... Muca še špila.....Sam je uradno v *prisilnem upokoju* od nadrejenih sil :closedeyes: samo, da še špila in miga.... :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se