bmwslo Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 Se kaj bere v zeleni dolini? :yea1: V zeleni dolini je bilo danes bolj delovno, pač tako kot zadnje čase vsak dan. Ja beremo pa občasno tu in tam in to vsaki dan :whistle: Jebat ga, vreme ko pr norcih jaz pa v pisarni :headbang: :headbang: Res ne vem komu sem kaj nardil :unsure: Mogoče za vikend kam mahnem, pa kaj večjega ne, ker mam še neke družinske obveznosti :headbang: :headbang:
motoristek Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 V zeleni dolini je bilo danes bolj delovno, pač tako kot zadnje čase vsak dan. Ja beremo pa občasno tu in tam in to vsaki dan :whistle: Jebat ga, vreme ko pr norcih jaz pa v pisarni :headbang: :headbang: Res ne vem komu sem kaj nardil :unsure: Mogoče za vikend kam mahnem, pa kaj večjega ne, ker mam še neke družinske obveznosti :headbang: :headbang: Hvala enako... :headbang:
tati Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 pozdravljena banda Štamprlska, danes pa nisem nobenega motorista srečala na poti v službo......... :naughty: :naughty: :naughty: sem pa danes po moje edina medicinka z žuljem na roki, kaj čem, kramp, pa lopata je zakon............ :winkiss: :winkiss: :winkiss:
ataIBA Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 sem pa danes po moje edina medicinka z žuljem na roki, kaj čem, kramp, pa lopata je zakon............ :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kaj ste se po planu globalizacije v EU združli s Pogrebnim podjetjem in je to posledica delitve dela :unsure: ????
DIESEL Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 dober večer po dolgem času :rolleyes: V zeleni dolini je bilo danes bolj delovno, pač tako kot zadnje čase vsak dan. Ja beremo pa občasno tu in tam in to vsaki dan :whistle: Jebat ga, vreme ko pr norcih jaz pa v pisarni :headbang: :headbang: Res ne vem komu sem kaj nardil :unsure: Mogoče za vikend kam mahnem, pa kaj večjega ne, ker mam še neke družinske obveznosti :headbang: :headbang: js se bom pa zapeljal mal okol v soboto :evilgrin: čenebokejdrugavmespress :unsure:
mačka27 Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 Dober večer! :worship: i tebi, sine :winkiss:
motoristek Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 Lahko noč, vsem skupaj... :yea1:
ataIBA Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 Lahko noč, vsem skupaj... :yea1: Točno tak!!!!!!!!! :zzz:
tati Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 Kaj ste se po planu globalizacije v EU združli s Pogrebnim podjetjem in je to posledica delitve dela :unsure: ???? ti si car z svojimi izjavami :worship: :worship: :worship: :winkiss: :winkiss: , ne pa naši Štamprli, ki še samo spijo in mahajo v slovo :headbang: :headbang: :headbang: saj vem, da jih bom zopet slišala, pa kaj........ :whistle: :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 jutro :yea1: , danes je pa petek :kva2:
zlati Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 jutro :yea1: , danes je pa petek :kva2: že :kva2: pa dobro jutro :worship:
BremzPenzl Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 jutro :yea1: , danes je pa petek :kva2: Jaaaaa, kak fajn ....nimam cajta... .....gaaaaaasssssssss..........
decaf Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 Jutro...in lep pozdrav vsem v 03 :beer2:
KeC Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 Jutro...in lep pozdrav vsem v 03 :beer2: Majstoreeeee. Kaj zaj, si že vozen?
Vanga Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 ti si car z svojimi izjavami :worship: :worship: :worship: :winkiss: :winkiss: , ne pa naši Štamprli, ki še samo spijo in mahajo v slovo :headbang: :headbang: :headbang: saj vem, da jih bom zopet slišala, pa kaj........ :whistle: :whistle: Nič se ne sekiraj, da jih boš slišala, dokler jih ne dobiš po nagi .... še ni sile :P Potem pa spet mi nastopimo, da te malo :friend1: :whistle: :whistle: :whistle: Aja, pa lepo dobro jutro in še lepši dan želim vsem skupaj nula trijeki & Co. :worship:
decaf Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 Majstoreeeee. Kaj zaj, si že vozen? Sem sem, sicer bom mogu vmes malo zobe stisnat in gremo (ni še čist OK), kaj pa čem drugega .) .) Drugače pa, toliko, da se prpeleva do prve oštarije...no pa pol do druge...tretje... sem pa vedn vozen...no ja vsaj do taprve, brez problema :lol1: :lol1:
KeC Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 Sem sem, sicer bom mogu vmes malo zobe stisnat in gremo (ni še čist OK), kaj pa čem drugega .) .) Drugače pa, toliko, da se prpeleva do prve oštarije...no pa pol do druge...tretje... sem pa vedn vozen...no ja vsaj do taprve, brez problema :lol1: :lol1: No pol pa bomo ob prvem lepem vremenu res naredili nekaj :whistle: Glede da se že dolgo nismo vidli bo treba nekje, kjer so garaže blizu :D
bmwslo Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 Sem sem, sicer bom mogu vmes malo zobe stisnat in gremo (ni še čist OK), kaj pa čem drugega .) .) Drugače pa, toliko, da se prpeleva do prve oštarije...no pa pol do druge...tretje... sem pa vedn vozen...no ja vsaj do taprve, brez problema :lol1: :lol1: :grupni: O lepo pozdravljen po dolgem času Važno, da se počasi rihta in da prihajaš v stare tire :OK:
Mutika Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 Dober dan, vsem vam, Štamprleki! :D :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se