Vikking Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 pozdravljeni 0,3 :worship: Imam en dežni dvodelni kombinezon (nov, nerabljen) za prodat, velikosti L, znamke PROOF. Če kerga interesira :rolleyes:
Mutika Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Dan, Štamprleki! :worship: Kako kaj? Veseli prazniki so pred nami, hm? Podaljšan vikend ... cool! :010 Ni bogokletno, prva bi bila na motorju, ampak, dela imam toliko, da mi kar paše sibirski val ... dolgčas mi ne more biti spljoh!
ZD€N€ Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 (popravljeno) Dan, Štamprleki! :worship: Kako kaj? Veseli prazniki so pred nami, hm? Podaljšan vikend ... cool! :010 Ni bogokletno, prva bi bila na motorju, ampak, dela imam toliko, da mi kar paše sibirski val ... dolgčas mi ne more biti spljoh! :worship: barvamo Popravljeno Marec 21, 2008. Popravil ZD€N€
bmwslo Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Jaz bi jih tudi enmu najraje na plav pobarval in to kar z eno brco tja not :devil: Sicer pa jaz odkrito priznam, da jajc ne barvam, hkrati pa tudi odkrito priznam, da se ne branim niti jajc niti šunke in ostalih dobrot in da so lahko na krožniku prav vsak dan. :devil: Pujsek je pač kralj živali :worship: :010 :010
Mutika Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Jaz bi jih tudi enmu najraje na plav pobarval in to kar z eno brco tja not :devil: Sicer pa jaz odkrito priznam, da jajc ne barvam, hkrati pa tudi odkrito priznam, da se ne branim niti jajc niti šunke in ostalih dobrot in da so lahko na krožniku prav vsak dan. :devil: Pujsek je pač kralj živali :worship: :010 :010 Pa še zvečer se boš fajn imel, danes je 21.3.! :whistle: A ne?
bmwslo Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 :worship: :worship: Res je, danes je dan Đ :010 :010 :010 :010 :010 :worship: :worship:
rosse20 Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 pozdravljeni 0,3 :worship: Imam en dežni dvodelni kombinezon (nov, nerabljen) za prodat, velikosti L, znamke PROOF. Če kerga interesira :rolleyes: povej še barvo :naughty:
tati Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 dan za :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ................ luna noro nabija ......... :krneki: :krneki: :krneki:
motoristek Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 jutro štamprli,zvečer pa jajce farbat, pa hren nastrgat pa umijte si ga prej, drugač fejst peče... :evilgrin:
Vikking Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 povej še barvo :naughty: evo ti barvo: črno - modra
ataIBA Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Lep dan! Težko dam noge vkup.... :devil: ... peskanje ni blo tak hudo, ampak miniziranje .... :doze: ! Pečeeeee.
bmwslo Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Lep dan! Težko dam noge vkup.... :devil: ... peskanje ni blo tak hudo, ampak miniziranje .... :doze: ! Pečeeeee. Ne jamraj, zvečer se baje vidimo :whistle:
motoristek Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Kaj zdaj :headbang: vsi jajca farbate... :whistle:
motoristek Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Kaj zdaj :headbang: vsi jajca farbate in kidate?... :whistle: :lol1: jutro, belo jutro... :yea1:
ataIBA Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Lepo jutro! "Ko rano rani, je pek ili budala!" Dober pregovor. Ampak če maš pesa, ga je treba pelat na sprehod. Sedaj sem si že poplaknil čobo s travaričko. Pozdrav vsem fajnšmekerjem, ki so prišli na Balaševiča. Nas je blo 12 in nadaljevali smo do 1h :beer2: :beer2: . Če nebi imel klape, mi nebi tak hitro fšli :rolleyes: . Pri totem Narodnem domu pa tak Mutika proda večino kart :evilgrin: ! ( :worship: ). V torek ji nesem malo žegna...pa kako jajčko O:-) .
motoristek Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Lepo jutro! "Ko rano rani, je pek ili budala!" Dober pregovor. Ampak če maš pesa, ga je treba pelat na sprehod. Sedaj sem si že poplaknil čobo s travaričko.Pozdrav vsem fajnšmekerjem, ki so prišli na Balaševiča. Nas je blo 12 in nadaljevali smo do 1h :beer2: :beer2: . Če nebi imel klape, mi nebi tak hitro fšli :rolleyes: . Pri totem Narodnem domu pa tak Mutika proda večino kart :evilgrin: ! ( :worship: ). V torek ji nesem malo žegna...pa kako jajčko O:-) . Mi pesjanarji vemo kako to gre... :yea1:
bmwslo Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Lepo jutro! "Ko rano rani, je pek ili budala!" Dober pregovor. Ampak če maš pesa, ga je treba pelat na sprehod. Sedaj sem si že poplaknil čobo s travaričko.Pozdrav vsem fajnšmekerjem, ki so prišli na Balaševiča. Nas je blo 12 in nadaljevali smo do 1h :beer2: :beer2: . Če nebi imel klape, mi nebi tak hitro fšli :rolleyes: . Pri totem Narodnem domu pa tak Mutika proda večino kart :evilgrin: ! ( :worship: ). V torek ji nesem malo žegna...pa kako jajčko O:-) . Pozdrav nazaj. Je bil pa carski Đole :worship: :worship: :worship: Kot vedno, oziroma še boljši. Hvala Mutika za organizacijo :worship: :worship:
motoristek Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Si tak pozno vstal al si šauflal.... :whistle:
zlati Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Si tak pozno vstal al si šauflal.... :whistle: :zzz:
Mutika Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Dober dan, Štamprleki! :worship: Očitno vas je zasipalo, so mi iz vaših koncev javili zgodaj, da je prevoz konjev zaradi vremena prenevaren ... :headbang: , prestavljamo na jutri ali ponedeljek, kar imam najraje; popolnoma "razšraufan" načrt dela in ne-dela ter obveznosti. :evilgrin: Lepo jutro! "Ko rano rani, je pek ili budala!" Dober pregovor. Ampak če maš pesa, ga je treba pelat na sprehod. Sedaj sem si že poplaknil čobo s travaričko.Pozdrav vsem fajnšmekerjem, ki so prišli na Balaševiča. Nas je blo 12 in nadaljevali smo do 1h :beer2: :beer2: . Če nebi imel klape, mi nebi tak hitro fšli :rolleyes: . Pri totem Narodnem domu pa tak Mutika proda večino kart :evilgrin: ! ( :worship: ). V torek ji nesem malo žegna...pa kako jajčko O:-) . ataIBA, važno je, da ste uživali! :winkiss: No, upam, da do torka neoš pozabo na neke obljube tule gor ... :whistle: ! Pozdrav nazaj. Je bil pa carski Đole :worship: :worship: :worship: Kot vedno, oziroma še boljši. Hvala Mutika za organizacijo :worship: :worship: Cool, bmwslo, any time! Najbolj me veseli, če lahko ustrežem in komu naredim veselje. Spadam md tiste redke dinozavre, ki imamo ljudi radi in smo veseli, če so oni veseli. :010
rosse20 Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 evo ti barvo: črno - modra hvala za odgovor. pretemen, na žalost
bmwslo Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Dobro jutro. Danes bo dan za rdeče. Majo tko dobro nastavljeno, da ne bi smeli zasrat. Do štarta pa lahko še malo pobrkljam po mašini :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se