Mutika Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Dobro jutro, Štamprleki! :worship: Dan za ... naj bo dober, kakršenkoli pač bo.
Vikking Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 hvala za odgovor. pretemen, na žalost S črno si hitrejši, vpraši tiste k majo črne motorje in črne čelade :krneki: :evilgrin:
EURO Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 lep dan in krasne praznike :worship:
suzi Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Dober dan, Štamerli kako ste kaj, lepe praznike :) :) :)
tati Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 dober dan, :whistle: :whistle: :whistle: lepe praznike, kajti jutri ni treba v službo............. grem se voziti z motorjem, no nas žalost z naloženim v kombi.... :headbang:
exe`FZS Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 (popravljeno) S črno si hitrejši, vpraši tiste k majo črne motorje in črne čelade :krneki: :evilgrin: Res je! :naughty: Se bo kdo jutri namenil na žegen motorjev v mirno peč, seveda v kolikor bo vreme sprejemljivo? lp Popravljeno Marec 23, 2008. Popravil exe`FZS
rosse20 Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 S črno si hitrejši, vpraši tiste k majo črne motorje in črne čelade :krneki: :evilgrin: hehe. v dežju ne rabim biti posebno hitra. :whistle: Res je! :naughty: Se bo kdo jutri namenil na žegen motorjev v mirno peč, seveda v kolikor bo vreme sprejemljivo? lp jaz se temu odpovedujem glede na vreme, kakšno je.
Vikking Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Res je! :naughty: Se bo kdo jutri namenil na žegen motorjev v mirno peč, seveda v kolikor bo vreme sprejemljivo? lp Nimam še zavarovan! Glede kako kaže vremena in časa, se ne bo prodajal samo dežni kombinezon.
Hippo Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Glede kako kaže vremena in časa, se ne bo prodajal samo dežni kombinezon. Ja, se govori, da se bo dal tam tudi ketne in drsalke kupit :rolleyes: Sam kok do tja pridet? :hmm:
rosse20 Objavljeno Marec 23, 2008 Opozori Objavljeno Marec 23, 2008 Res je! :naughty: Se bo kdo jutri namenil na žegen motorjev v mirno peč, seveda v kolikor bo vreme sprejemljivo? lp tako je, da je zdaj tukaj pri juretu že 5-10 cm novo zapadlega snega... torej... odpade :closedeyes:
ataIBA Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Želim vam lep ponedeljkov ponedeljek :evilgrin: . Ne šparat pri žegnu :whistle: !!!! Meni je lažje, ker sem pred zajtrkom rukno 4 x travarica :bounce: :wacko: ...
Vanga Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Jutro nula trijeki,lep praznični ponedeljek vsem. :P .)
Mutika Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Dober dan, Štamprleki! :worship: Ej, Hippo! :winkiss: Vse najtarbolšejše za rojstni dan! Pa še kdaj kakšna skupna furca, a velja? Da boš dal, po dobri štajerski navadi, za pijačo, ne? :whistle: :beer2: :beer2: :beer2:
BremzPenzl Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 tako je, da je zdaj tukaj pri juretu že 5-10 cm novo zapadlega snega... torej... odpade :closedeyes: kje ,kdaj... sneg je fajn , se kaj furate pobje :naughty: Hippo, vse najboljše :worship:
ataIBA Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 ... in lahko noč :evilgrin: . Lampek je pun...
Hippo Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Ej, Hippo! :winkiss: Vse najtarbolšejše za rojstni dan! Pa še kdaj kakšna skupna furca, a velja? Da boš dal, po dobri štajerski navadi, za pijačo, ne? :whistle: :beer2: :beer2: :beer2: Hippo, vse najboljše :worship: Hvala, hvala. Z vami na furo vedno z velikim veseljem :worship: :worship: :worship: Za rundo pa tudi vedno rad dam :beer2: :beer2: Sicer sem vam pa še dolžan, ko ste me tako skrili, da mi še policaji niso mogl kasirat. Dobr, da sem tak majhen in neopazen :naughty: Ko bo vreme pravo, vse nadoknadimo .) Lahko noč vsem!
Mutika Objavljeno Marec 24, 2008 Opozori Objavljeno Marec 24, 2008 Hvala, hvala. Z vami na furo vedno z velikim veseljem :worship: :worship: :worship: Za rundo pa tudi vedno rad dam :beer2: :beer2: Sicer sem vam pa še dolžan, ko ste me tako skrili, da mi še policaji niso mogl kasirat. Dobr, da sem tak majhen in neopazen :naughty: Ko bo vreme pravo, vse nadoknadimo .) Lahko noč vsem! He, he, ti nisi Happy Hippo, ti si Lucky Hippo ... tebi in vsem Štamprlekom lahko noč! :worship:
bmwslo Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Dobro jutro tudi od mene. Zdaj mamo pa koledarsko pomlad v naravi pa zimo :headbang: A bo kaj konc tega belega sranja :alien1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se