motoristek Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 :yawn: jutro... :worship: grem na sprehod.... :winkiss:
bmwslo Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 :yawn: jutro... :worship: grem na sprehod.... :winkiss: Jaz pa na tlako :headbang: :headbang: ampak mogoče pa grem kasneje mal do vaških pogledat :whistle:
motoristek Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 Jaz pa na tlako :headbang: :headbang: ampak mogoče pa grem kasneje mal do vaških pogledat :whistle: :yes:
zlati Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 dober dan :yea1: nič motorja danes :headbang:
ataIBA Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 :cry: :hmm: :drunk: dober dan :yea1: nič motorja danes :headbang: .... :cry: ...... :hmm: ..... :drunk: ????? :wacko: ???? C c c c c :nono: !
tati Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 dober dan vsem, :winkiss: :winkiss: :winkiss: grem mal po svetu, samo se počutim kot mumija tle za računalniku, ker sem prvič oblekla usnje.. :headbang: :headbang:
ataIBA Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 dober dan vsem, :winkiss: :winkiss: :winkiss: grem mal po svetu, samo se počutim kot mumija tle za računalniku, ker sem prvič oblekla usnje.. :headbang: :headbang: Oooooooo, lep pozdrav Zoro :winkiss: !!!!! :photo:
bmwslo Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 dober dan vsem, :winkiss: :winkiss: :winkiss: grem mal po svetu, samo se počutim kot mumija tle za računalniku, ker sem prvič oblekla usnje.. :headbang: :headbang: A maš kaj tazga gor :whistle: :whistle:
Vanga Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 (popravljeno) A maš kaj tazga gor :whistle: :whistle: Na tako usnje je že navajena :whistle: . Ono za na mopek, je pa nekaj novega za njo :whistle: :evilgrin: :winkiss: :P .) P.S., Dober večer nula trijeki! :yea1: Popravljeno April 5, 2008. Popravil Vanga
tati Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 Oooooooo, lep pozdrav Zoro :winkiss: !!!!! :photo: kako je banditi......... :winkiss: :winkiss: iz S.B. :whistle:
tati Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 Na tako usnje je že navajena :whistle: .Ono za na mopek, je pa nekaj novega za njo :whistle: :evilgrin: :winkiss: :P .) P.S., Dober večer nula trijeki! :yea1: ja Vangec. naj ti bo......... :winkiss: :winkiss: drugače pa usnjen kombinezon......super zadeva, le navaditi se ga je treba še malo :worship: :worship: čelada pa , kljub temu, da sem jo probavala ne vem koliko časa.............lepa x-litka 801 rr, vse kul le očitno moja napaka, ker nisem probala z podkapo in mi je danes skoraj glavo razneslo od bolečine, ker je pač očitno malo premajhna....... :naughty: :naughty:
motoristek Objavljeno April 5, 2008 Opozori Objavljeno April 5, 2008 ja Vangec. naj ti bo......... :winkiss: :winkiss: drugače pa usnjen kombinezon......super zadeva, le navaditi se ga je treba še malo :worship: :worship: čelada pa , kljub temu, da sem jo probavala ne vem koliko časa.............lepa x-litka 801 rr, vse kul le očitno moja napaka, ker nisem probala z podkapo in mi je danes skoraj glavo razneslo od bolečine, ker je pač očitno malo premajhna....... :naughty: :naughty: Vem kako je, če te tišči... :headbang:
motoristek Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 bogday ;) Vidim, da si preživel... :beer2:
AlterMann Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Vidim, da si preživel... :beer2: kakopak, saj sem imel inikator zaužite tekočine s seboj.... (po enem litru sproži alarm) :naughty:
doggie Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 kakopak, saj sem imel inikator zaužite tekočine s seboj.... (po enem litru sproži alarm) :naughty: zakaj pa pihaš v njega (njo)
ataIBA Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 kako je banditi......... :winkiss: :winkiss: iz S.B. :whistle: Pridi pa vidi :winkiss: . Sezona je tu :010 . Pa lep pozdrav sosedje :beer2: .
ataIBA Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Vem kako je, če te tišči... :headbang: Zato mam jaz vedno dve številki večje ..... hlače od kombinezona :whistle: ...zaradi podkape :evilgrin: .
Mutika Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Dober večer, Štamprleki. :worship: Kratek pozdrav. Ko je delo, je delo. :evilgrin:
motoristek Objavljeno April 6, 2008 Opozori Objavljeno April 6, 2008 Zato mam jaz vedno dve številki večje ..... hlače od kombinezona :whistle: ...zaradi podkape :evilgrin: . Ko mi pa skozi stoji... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se