bmwslo Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Dobro jutro. Danes nas je pa lulat tiščalo :whistle:
motoristek Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Zdaj sem si pa zaslužil en kafe... :yea1:
bmwslo Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Zdaj sem si pa zaslužil en kafe... :yea1: :grim to pa ziher. In bi ti ga lahko Didi skuhala, ko jo vsako jutro na sprehod pelješ :evilgrin: ne enga, milijon... :P To bi blo pa preveč, mu herc vun ftrga . :krneki:
bmwslo Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 O mat kriza. Bo počasi čas za spanje ja. Jutri je nov dan. :winkiss:
bmwslo Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Uf ti si pa opasno cifro načel 1100 :worship: Lahko noč tudi od mene :krneki:
ataIBA Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 Uf ti si pa opasno cifro načel 1100 :worship: Lahko noč tudi od mene :krneki: Začelo se je tak :yawn: .....kmalu pa bo :zzz: ...motorka delala! Lahko noč!
border Objavljeno April 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2008 Imam tole na zalogi... ce koga zanima naj se javi. GPS NAVIGACIJA GARMIN najbolj natančna karta trenutno v Evropi - Glasovno vodenje v slovenskem jeziku - Samodejni izračun poti in turn-by-turn - Karta celotne Evrope (CityNavigator EU 2008 NT) - Karta Slovenije, Hrvaške in BiH (AdriaRute 2.0) - Karta Srbije in Črne gore (SCG Route v 1.6) - 3D pogled - Pregledovanje fotografij - Trajanje baterije: 4 – 5 ur (lahko polnite v avtomobilu) - Opozarja na radarje (radarji za Slovenijo že vneseni) - Svetel, na dotik občutljiv zaslon - Reža za SD pomnilniške kartice - Garmin Lock - napravo lahko zaklenete - Avtomobilski nosilec in polnilec - Slovenska navodila - Vneseni hoteli, bencinske črpalke, bolnišnice, gostišča,… - Vgrajeno: svetovna ura, pretvornik valut, merskih enot in kalkulator.
ČIKO24 Objavljeno April 9, 2008 Opozori Objavljeno April 9, 2008 http://www.bolha.com/oglas2828182 jst pa tole prodam pa poglejte še moje ostale oglase: Vsi oglasi tega prodajalca
Vanga Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Dobro jutro! :hooray: Kaj pa danes ko se začne MotoBoom? :yea1: Lep dan, nula trijeki. :004
bmwslo Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Dobro jutro! :hooray: Kaj pa danes ko se začne MotoBoom? :yea1: Lep dan, nula trijeki. :004 Dobro jutro. Ja odpira se Motoboom, mi mamo pa svoj lokalni bolšji sejem zgleda. Motoboom za mene strogo sobota :whistle: Se vidimo :naughty:
motoristek Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 se vidimo v soboto.... :OK: Daš za rundo... :yea1:
AlterMann Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 pol pa jast raje ne pridem.... :rolleyes: (prelepagorenjskapress)
motoristek Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 pol pa jast raje ne pridem.... :rolleyes: (prelepagorenjskapress) Saj tebi bom jaz dal... :yea1:
motoristek Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 pridem s celo familijo :P Liter fruteka bote tako imeli zadosti... :lol1:
zlati Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 dobro jutro :worship: pa na zdravje :naughty:
ataIBA Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 dobro jutro :worship: pa na zdravje :naughty: Cccccccc...sami alkoholiki. Rugelj se v grobu vrti ko propeler :evilgrin: . Dobro jutro, v soboto pa se vidimo tisti, ki mo vkup prišli :whistle: .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se