motoristek Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Ktero spet :devil: frdaman . Tebi kar nekam skup letijo. Sivo kapo... :worship:
zlati Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Sivo kapo... :worship: bova kaj pigala :hmm:
bmwslo Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Sivo kapo... :worship: Poslikaj da vidimo kakšna je. A je boljša od mojih ??
motoristek Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Poslikaj da vidimo kakšna je. A je boljša od mojih ?? Evo mojo... :naughty:
rosse20 Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 motoristek... dobro in varno jo uporabljaj. in da bi ti čimdlje služila. drugače pa ja... mislim, da bi že bil čas, da bi se dobili kje. če druga ne, da kakšno rečemo. če pa bo lepo, pa še kakšno furco nardimo (zdej bi vas pa že jst tut dohajala) :whistle:
motoristek Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 motoristek... dobro in varno jo uporabljaj. in da bi ti čimdlje služila. drugače pa ja... mislim, da bi že bil čas, da bi se dobili kje. če druga ne, da kakšno rečemo. če pa bo lepo, pa še kakšno furco nardimo (zdej bi vas pa že jst tut dohajala) :whistle: Hvala... :winkiss:
ataIBA Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Hvala... :winkiss: Nema samo hvala! Ki je zaj punkt za prvi trefer??? Rozi, lepo je reko BMW, mi smo pač takiiiiiii :winkiss: , pa še Šentjur mi je strašno všeč :worship: .
bmwslo Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Dobro jutro. Vidiš motoristek, ti moraš tako čudno trdo kapo nosit, men je zadost navadna s šiltom, ker mam pač trdo bučo :headbang:
ZD€N€ Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Evo mojo... :naughty: 600,00 € - lepa je :worship:
motoristek Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 600,00 € - lepa je :worship: Za face imajo tudi popust... :whistle:
AlterMann Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 dobro jutro vsem mravlinčarjem kakor tudi vsem čeladarjem... :naughty:
bmwslo Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Za face imajo tudi popust... :whistle: Jebi ga, ko si pa Šubertko dal staro za novo :whistle: dobro jutro vsem mravlinčarjem kakor tudi vsem čeladarjem... :naughty: in kaparjem :lol1:
mare Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 verjetno ste že bili obveščeni, a bom še jaz "za zihr" prilimal prejeti mail Če ste to obvestilo dobili pomotoma se vam opravičujem in vas prosim da gaizbrišete. Kakor ste verjetno že obveščeni preko medijev, je za nami črn vikend, ki nam je iz naših vrst vzel naše prijatelje motoriste. Motoristični pogreb in slovo od njiju se bo odvijal v njunih krajih. Vabimo in prosimo vas, da se pogreba udeležite v čim večjem številu saj boste tako pokazali spoštovanje do njiju kakor tudi opozorili širšo javnost, da smo na cesti tudi motoristi ( pogreb bo snemala nacionalna TV) ! Prosimo da se v primeru udeležbe pogreba na zborno mesto pripeljete točno. Kam bo kdo šel je pa vaše lastna odločitev, dobro je da oblečete znake kluba. Od Rada Klanška se bomo poslovili v četrtek 24. aprila ob 17: 00 uri Zbor 16:45 pokopališče Dol pri Hrastniku Od Roka Šumečnika se bomo poslovili v četrtek 24. aprila ob 15:30 uri pokopališče Celje Zbor pred Tuš-em (Cash & cary) ob 15:00 uri (zraven svinjskega sejmišča oziroma 500m pred carinarnico ) Več informacij dobite pri Pratneker Borisu predsednik M.U.S. ( Moto Unija Slovenije)
ataIBA Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Dobro jutro. Vidiš motoristek, ti moraš tako čudno trdo kapo nosit, men je zadost navadna s šiltom, ker mam pač trdo bučo :headbang: He, he pod to se podpišem :rolleyes: . Se spomneš kak je blovčasih? Če smo hamer zgubli v steni, smo kline kar z glavo zabijali :whistle: , če si rabo kajlo v kaki poči, smo pa šlic odprli... in je šlo dalje :closedeyes: . Generacijo moja..... :alien1: P.S. Motoristek tudi nea rabi čelade :krneki: . To ma zaradi lepšega...
motoristek Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 He, he pod to se podpišem :rolleyes: . Se spomneš kak je blovčasih? Če smo hamer zgubli v steni, smo kline kar z glavo zabijali :whistle: , če si rabo kajlo v kaki poči, smo pa šlic odprli... in je šlo dalje :closedeyes: . Generacijo moja..... :alien1: P.S. Motoristek tudi nea rabi čelade :krneki: . To ma zaradi lepšega... da je še bolj lep... :whistle:
Vikking Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 pozdravljeni štamperli :worship: Neki me zanima. A kdo od vas kupuje preko ebay-a. Rabu bi kupit eno stvar, pa je poterbno naredit account za ebay in paypal, pa me zanima če kdo že to ima. lp
rosse20 Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Rozi, lepo je reko BMW, mi smo pač takiiiiiii :winkiss: , pa še Šentjur mi je strašno všeč :worship: . :yea1:
tati Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 pozdravček............. :winkiss: :winkiss: :winkiss:
motoristek Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 pozdravček............. :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 En lep pozdrav vsem skupaj, Štamprleki. Pri nas pa ne dežuje. To je za april, kot ga imamo letos, že pravi dosežek. :P
motoristek Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 En lep pozdrav vsem skupaj, Štamprleki. Pri nas pa ne dežuje. To je za april, kot ga imamo letos, že pravi dosežek. :P Celje tudi ne dežuje... :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se