motoristek Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 ha-ha, Lojze luzer :lol1: Danes je bil Knapić največi luzer... :lol1: Danes sem jo pa kar dvakrat.... :winkiss:
bmwslo Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Danes je bil Knapić največi luzer... :lol1: Danes sem jo pa kar dvakrat.... :winkiss: Jaz pa v tem času 1x :whistle:
motoristek Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 dobro jutro, luzerji... :yea1: :hooray:
bmwslo Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 dobro jutro, luzerji... :yea1: :hooray: Kontra :rolleyes:
ZD€N€ Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 dobro jutro, luzerji... :yea1: :hooray: Kontra :rolleyes: jutro :worship:
bmwslo Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 dobro jutro Knapići :naughty: :slap: svašta.... Ne vem, kir zdej kirga jebe. Al Knapić Alterja al obratno Svašta :whistle:
Lojze Knapić Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 zna on dobro, ko koga.... :naughty:
Mutika Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 Ojla, Štamprleki, dober dan. :worship: Pri nas je danes kar pester dan, maturanti in osnovnošolski "valetniki" plešejo četvorko na mostu. Lepo jih je videt, naše otroke, kako z nasmehom na obrazu in v enakih, barvitih majčkah v ogromnem številu plešejo plese naših pra-pra babic in to na mostu sredi Maribora ... moja hči je tudi med njimi. Zato je danes en mini poseben dan.
tati Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 (popravljeno) pozdravček :yea1: ja bila včeraJ tudi mal v Celju :headbang: :headbang: sem se odločila, da bom raje zahajala v trgovine v Ljubljani, ker imate zoprne prodajalce :headbang: Popravljeno Maj 16, 2008. Popravil tati
zlati Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 pozdravček :yea1: ja bila včeraJ tudi mal v Celju :headbang: :headbang: sem se odločila, da bom raje zahajala v trgovine v Ljubljani, ker imate zoprne prodajalce :headbang: :yea1: tako hudo pa spet ni O:-) pač nisi šla v pravo trgovino :beer2:
tati Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 :yea1: tako hudo pa spet ni O:-) pač nisi šla v pravo trgovino :beer2: <Merkur ......... :headbang: :headbang: a nisi šel v Tuzlo :evilgrin:
motoristek Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 (popravljeno) dobro jutro delavci :naughty: :lol1: pozdravček :yea1: ja bila včeraJ tudi mal v Celju :headbang: :headbang: sem se odločila, da bom raje zahajala v trgovine v Ljubljani, ker imate zoprne prodajalce :headbang: Pol že nisi po mizi vdarla, al pa direkt na gobec... :lol1: kaj ne pokličeš, da se dogovoriva za šišanje.... :naughty: Popravljeno Maj 16, 2008. Popravil motoristek
zlati Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 (popravljeno) <Merkur ......... :headbang: :headbang: a nisi šel v Tuzlo :evilgrin: tej trgovini se tudi reče najdi sam :whistle: Tuzla bo mogoče drugo leto če ne bom spet kje na jugu :rolleyes: zdaj pa moram malo zaostanke naprej spravit :headbang: a se vidimo na pantersih :fight1: Popravljeno Maj 16, 2008. Popravil zlati
bmwslo Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 tej trgovini se tudi reče najdi sam :whistle: Tuzla bo mogoče drugo leto če ne bom spet kje na jugu :rolleyes: zdaj pa moram malo zaostanke naprej spravit :headbang: a se vidimo na pantersih :fight1: A to je že za vikend ??
zlati Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 A to je že za vikend ?? Pantersi so zadnji vikend :yes:
ataIBA Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 Lep pozdrav! Ta teden ni pametne fure, ker ima moj tast jutri r.dan in mu moram nest bogata darila (vrno mu bom hčerko :evilgrin: ....). Drugi teden pa :whistle: ....
bmwslo Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 Lep pozdrav! Ta teden ni pametne fure, ker ima moj tast jutri r.dan in mu moram nest bogata darila (vrno mu bom hčerko :evilgrin: ....). Drugi teden pa :whistle: .... :slap: :slap: Dobra ideja za darilo ataIBA, moja tašča ma tudi okroglo jutri :worship: :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :beer2: :beer2:
tati Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 a se vidimo na pantersih :fight1: NE VEM, bom vprašala za mnenje ostale, ki so utrpeli kakšne posledice............ :naughty: :naughty: :krneki:
ataIBA Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 :slap: :slap: Dobra ideja za darilo ataIBA, moja tašča ma tudi okroglo jutri :worship: :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :beer2: :beer2: ...te pa semo vozli, da bo veselje :010 :010 :010 :beer2: ....samo zvečer je pa le fajn, če te :wub: nežno "nadere"! Veš, dajma malo razmislit :hmm: ! (mojazravenberepress :whistle: )
bmwslo Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 ...te pa semo vozli, da bo veselje :010 :010 :010 :beer2: ....samo zvečer je pa le fajn, če te :wub: nežno "nadere"! Veš, dajma malo razmislit :hmm: ! (mojazravenberepress :whistle: ) No moja ne bere zraven, ker špeglov ne najde, ampak je zaenkrat tudi še ne bom vrnil ali zamenjal. Naj ji bo :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se