ZD€N€ Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 jutro radnici i oni koji mislijo da rade :headbang:
motoristek Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 ¸Evo sad su otišli za Dravograd... :yea1:
ataIBA Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 dobro jutro delavci :worship: Dobro jutro črnci & delafci. Tudi jaz na firmi dežuren do 12h, nato pa na kosilo (časti tast, ker sem mu vzel hčerko pred leti... :whistle: ). 2 x 4 tace so z mano dežurne. Jutri pa bog daj lepo vreme !!!!
ataIBA Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 No moja ne bere zraven, ker špeglov ne najde, ampak je zaenkrat tudi še ne bom vrnil ali zamenjal. Naj ji bo :whistle: Te ji pa to glasno preberi, mogoče se bo oddahnila :evilgrin: . Pri ženskah nikoli ne veš kaj mislijo...
motoristek Objavljeno Maj 17, 2008 Opozori Objavljeno Maj 17, 2008 Zaseda... :lol1: Pri XXX-ih Picikato... :worship: Treba ketno namazat... :naughty: pa na kavico je treba... ..... :worship: pa srečno pot želim... :yea1:
motoristek Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Dobro jutro :hooray: dobro jutro zmagovalec... :yea1:
AlterMann Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 zmagovalci še spijo.... :closedeyes:
motoristek Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 zmagovalci še spijo.... :closedeyes: utrujeni od borbe za preživetje... :yea1:
Mutika Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Dobro jutro, Štamprleki! :worship: Malce zaspano vse skupaj hm? Vreme pri nas je "žnj", pa saj menda po vsej Sloveniji. Za ilustracijo pa pripenjam slikici, kako je bilo pri nas v Mariboru v petek, ko so mladi plesali četvorko na mostu. Sredi mesta je bilo res pisano, veselo, prisrčno ter glasno! :D Iz prve roke vem, da so maksimalno uživali. Vsaj tisti, ki se ga niso že zgodaj dopoldan na smrt nacedili. Žal. Tudi to je kultura naše mladine, ki pa večinoma izhaja iz prepoznavnega vira ... mlačne vzgoje z levo roko (pre)mnogih staršev . Žalostno. No, pa lepo nedeljo vam želim! :D
zlati Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Zaseda... :lol1: Pri XXX-ih Picikato... :worship: Treba ketno namazat... :naughty: pa na kavico je treba... ..... :worship: pa srečno pot želim... :yea1: v soboto zvečer opažena štamprl-patrola v Medlogu in pri Vrtnarski šoli :whistle:
bmwslo Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Jaz v soboto zvečer nisem opazil ničesar :drunk:
zlati Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 dobro jutro :worship: se počutim kot da me je nekdo pošten namahu :wacko:
ZD€N€ Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Jaz v soboto zvečer nisem opazil ničesar :drunk: jaz še manj :whistle:
motoristek Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 dobro jutro :worship: se počutim kot da me je nekdo pošten namahu :wacko: Če pa celi dan klečiš.... :whistle:
zlati Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Če pa celi dan klečiš.... :whistle: je pač tako red mora bit :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se