rosse20 Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 dober juter ste že spregledali... :rolleyes: z eno oko pa je že uspelo, na drugo pa še bomo :yawn: O ja, mi že kukamo v tih deževan dan in pijemu turško :naughty: jst pa gledam v nebo, ker se sonček nekaj kaže (vsaj tako se mi zdi, zdaj ko vidim še samo na eno oko) :yes: OK? Pridem :whistle: .... prevajat :evilgrin: velja. te bom čakala :naughty:
bmwslo Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Bar jutar :trance_33_sleep: ewo kahwe i šljiwowic za sve :beer2:
Mutika Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Daaaan, Štamprleki! Pri nas pa je bolj svetlo, kot je bilo zjutraj. :worship:
motoristek Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 počasi se bo zgleda zrihtal :worship: še kakšen teden.... :evilgrin:
ataIBA Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 velja. te bom čakala :naughty: Prosim, če prideš po mene na policijsko postajo, ker sem zgleda fulal hišo :headbang: . Šou sn not pri eni odprti okni, pa sn zgleda bincno v temo, ker mi nisi dala točnega naslova. Jaz sn sosede vprašo za Rozi, pokazali so mi hišo, ki je mela odprto okno.....Jaz skozi okno not in ker sn lep in postavn, je neznana ženska oseba navalila name... čez minuto me že naskočla in zahtevala občevanje...., jaz bi se pa meno... zaj s policaji beremo to tvojo povabilo in upam da bo vse ok :unsure: . se čujemo in ne se več hecat, mater :winkiss: .
motoristek Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Če te baba ni zastopila, ko si kar naprej brundal.... you speak english... :lol1:
Mutika Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Pri nas sije sonček! Jupija, jupijeeeeeee! :010
Mutika Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 .....jebiga :rolleyes: Ma ja, saj ne več tako močno, kot pred 10-timi minutami ... aprilsko vreme. :whistle:
rosse20 Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 (popravljeno) Prosim, če prideš po mene na policijsko postajo, ker sem zgleda fulal hišo :headbang: . Šou sn not pri eni odprti okni, pa sn zgleda bincno v temo, ker mi nisi dala točnega naslova. Jaz sn sosede vprašo za Rozi, pokazali so mi hišo, ki je mela odprto okno.....Jaz skozi okno not in ker sn lep in postavn, je neznana ženska oseba navalila name... čez minuto me že naskočla in zahtevala občevanje...., jaz bi se pa meno... zaj s policaji beremo to tvojo povabilo in upam da bo vse ok :unsure: . se čujemo in ne se več hecat, mater :winkiss: . drugič pa navigacijo kup, bo ceneje :lol1: Popravljeno Maj 22, 2008. Popravil ross|e20
zlati Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) dobro jutro :worship: Pitek je bi rekel...... :worship: Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil zlati
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 štempl.... :rolleyes: :headbang: jaz tudi :whistle:
Mutika Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Zdravo, Štamprleki! :) Petek je ... končno.
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) Zdravo, Štamprleki! :) Petek je ... končno. Ja maš prav :winkiss: ... in sledita sobota in nedelja, ko se da lepo v miru delat, ne da bi te telefoni motili :010 :010 Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Evo mene iz Velenkovca in čez nekaj ur spet v to smer.... :yea1:
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Evo mene iz Velenkovca in čez nekaj ur spet v to smer.... :yea1: Predvidevam da na 2 kolesih :whistle: Jaz sem bil zdejle na dnevu odprtih vrat v hmeljarskem inštitutu Žalec. Zdrawc, sem vidu eno malo pivovarno s kapaciteto 30 l . Bi kar blo za doma met. Dvakrat na teden jo zalaufaš pa je :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Zdrawc Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Zdrawc, sem vidu eno malo pivovarno s kapaciteto 30 l . Bi kar blo za doma met. Dvakrat na teden jo zalaufaš pa je :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: misliš dwakrat na dan :whistle: sicer pa fajn se mejte čez vikend, v pondelk se pa beremo
bmwslo Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 (popravljeno) :lol1: Dobro jutro Popravljeno Maj 24, 2008. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se