Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 k'k to, da nism v soboto nobenga vido na Ljubečni.... :unsure:
tati Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 k'k to, da nism v soboto nobenga vido na Ljubečni.... :unsure: imam nov zob in še ne želim menjave..... :whistle: :naughty:
bmwslo Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 k'k to, da nism v soboto nobenga vido na Ljubečni.... :unsure: Čudno to. Jaz sem bil tam 10 minut pa sem srečal Polža in njegovo gospo, ter govoril z BNA-jem :whistle:
Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 imam nov zob in še ne želim menjave..... :whistle: :naughty: jebiga, malo pokukat pa pir spit
ataIBA Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 Če bo kdo imel čas, da se vidimo.... :yea1: Jebi ga! Požr bi se od jeze. Planirano sem imel prit pa sem prešvical :headbang: . Pa naslednjič.
ataIBA Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 imam nov zob in še ne želim menjave..... :whistle: :naughty: A na Ljubečni ženske tepejo :fight1: ? Če rabiš bodygarda zvrcni :naughty: .
motoristek Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 Jebi ga! Požr bi se od jeze. Planirano sem imel prit pa sem prešvical :headbang: . Pa naslednjič. Bilo enih dvajset pasem :worship: folka še kar dosti pijača in hrana badava... :yea1: Je pa bila vročina, da te kap... :kva2: Pivo je bilo pa Zdrawčevo :naughty: tako, da me boli glava... :whistle:
Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 Je pa bila vročina, da te kap... :kva2: Pivo je bilo pa Zdrawčevo :naughty: tako, da me boli glava... :whistle: zadnje cajte je to čedaljmanj moj pir :krneki: prokletazelenabocapress
zlati Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 imam nov zob in še ne želim menjave..... :whistle: :naughty: prišel tiho,odšel tiho :naughty:
poggy Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 mogoče kdo od vas zna šraufat skuterje? Kaj pa te zanima? Nekaj malega izkušenj se je nabralo od THE ITALJANA
rosse20 Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 Kaj pa te zanima? Nekaj malega izkušenj se je nabralo od THE ITALJANA poglej tule, če znaš mogoče kaj pomagat.
tati Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 prišel tiho,odšel tiho :naughty: no to je pri meni težje izvedljivo, zato sem spremenila lokacijo :krneki: :krneki: :krneki:
Mutika Objavljeno Junij 2, 2008 Objavljeno Junij 2, 2008 Lahko noč, Štamprleki! :OK: Motoristek, si se ti v soboto vračal proti domu, najbrž z Golice? Sva z Godyjem ugotavljala, če si bil ti, namreč, pri bivšem prehodu pri Dravogradu, eden s točno takim motorjem, kot je tvoj, nama je odzdravil. Midva pa sva bila na poti na Grossglockner. Hm?
motoristek Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Lahko noč, Štamprleki! :OK: Motoristek, si se ti v soboto vračal proti domu, najbrž z Golice? Sva z Godyjem ugotavljala, če si bil ti, namreč, pri bivšem prehodu pri Dravogradu, eden s točno takim motorjem, kot je tvoj, nama je odzdravil. Midva pa sva bila na poti na Grossglockner. Hm? :yes: dobro jutro... :yea1:
Vanga Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) :yes: dobro jutro... :yea1: Jutro! :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil Vanga
motoristek Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Jutro! :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: :yea1: :beer2: :kva2:
ZD€N€ Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 :yea1: :beer2: :kva2: jutrooooooooo a gremo na pivce :beer2:
bmwslo Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 jutrooooooooo a gremo na pivce :beer2: Ja sem takoj za to, samo da se ne ponovi včerajšnji dan. Pa dobro jutro vsem :beer2:
ZD€N€ Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Ja sem takoj za to, samo da se ne ponovi včerajšnji dan. Pa dobro jutro vsem :beer2: :worship:
motoristek Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 dobro jutro :worship: Olje imam :worship: pokliči! :kva2:
zlati Objavljeno Junij 3, 2008 Objavljeno Junij 3, 2008 Olje imam :worship: pokliči! :kva2: ups moram pazit da ne zdrsne :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se