ataIBA Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 zadnje cajte je to čedaljmanj moj pir :krneki: prokletazelenabocapress Kaj to pijete? Šrota :evilgrin: ???
motoristek Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Kaj to pijete? Šrota :evilgrin: ??? Nisem mogel zrihtat ono fukolo od Uniona... :whistle:
motoristek Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 jutro garači... :naughty: :yea1: :yea1:
bmwslo Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 jutro garači... :naughty: :yea1: :yea1: :worship: :worship: Dobro jutro tudi tebi in ostalim prisotno-odsotnim :yea1:
zlati Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 dobro jutro :yea1: še malo pa bo :naughty:
motoristek Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 dobro jutro :yea1: še malo pa bo :naughty: Vreme bo... :kva2:
ataIBA Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Vsako jutro, dobro jutro! Vreme res bo!
Zdrawc Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Zdrawo Kaj to pijete? Šrota :evilgrin: ??? šrota že ne pijemo, šrot je za male bikece :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 BTW trenutno najboljši točeni piwoti v dolininaši pri Igli prewerjeno v sobot in nedeljo :whistle:
Zdrawc Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 še nakaj slikovnega materijala in opozorilo Pazte, v wročih B) dneh če kej parkirate svoje mrcine na "slabo" položen frišn asfalt :unsure: XJR...... mucek.. aja, najwerijibestpart sobotno-nedeljskih potepanj pa vsekakor tale mešanček
bmwslo Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 še nakaj slikovnega materijala in opozorilo Pazte, v wročih B) dneh če kej parkirate svoje mrcine na "slabo" položen frišn asfalt :unsure: XJR...... mucek.. aja, najwerijibestpart sobotno-nedeljskih potepanj pa vsekakor tale mešanček A so ti ga zaasfaltiral medtem ko si na pir čakal :naughty: Tale tazadnji zgleda kot urin ledvičnega bolnika :whistle:
Vanga Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) jutrček.... :yea1: Zveniš ko Murko, ko da bi ti ga keri tišo odzadi, zaderi se DOBRO JUTRO :kva2: :kva2: :kva2: , sej pa si te neki ded :beer1: :P .) Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil Vanga
bmwslo Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Tu smo, na položajih. Dobro jutro tudi vam :OK:
motoristek Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Zveniš ko Murko, ko da bi ti ga keri tišo odzadi, zaderi se DOBRO JUTRO :kva2: :kva2: :kva2: , sej pa si te neki ded :beer1: :P .) Saj me je Ditka odzad... :lol1:
Zdrawc Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 A so ti ga zaasfaltiral medtem ko si na pir čakal :naughty: :grrr Tale tazadnji zgleda kot urin ledvičnega bolnika :whistle: jaz ne vem, kdo v Laškem ščije v sode..............mogoče res kak ledvični bolnik :whistle:
vapotek Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) Pazte, v wročih B) dneh če kej parkirate svoje mrcine na "slabo" položen frišn asfalt :unsure: Nisi mogu to kaki mesec prej povedat? :angry: Drugače pa...dober dan banda! :D Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil vapotek
Zdrawc Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Nisi mogu to kaki mesec prej povedat? :angry: Drugače pa...dober dan banda! :D sori nje, ker je blo iberžno, še niso polagali tak slabga asfauta :unsure:
motoristek Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 dobro jutro :yea1: tudi Didi :yes: Sem jo moral malo potolažit, ko je tako slabo vreme... :winkiss:
vapotek Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 sori nje, ker je blo iberžno, še niso polagali tak slabga asfauta :unsure: Dobro no, saj ni take panike. Me je tvoje "neinformiranje" pač koštalo 80 eurov, ali z drugimi besedami...................dolžn si mi 2 gajbi pira! :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se