AlterMann Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 a ste me res full pogrešali..... :P kakopak.... :naughty:
tati Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 Množimo se :whistle: :evilgrin: :worship: :naughty: :winkiss: Lepo dobro jutro vsem! kako množimo, ste med dežjem samo otroke delali........ :unsure: :unsure: :unsure:
motoristek Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 kakopak.... :naughty: Kurc ga gleda, tebe smo pogrešal.... :beer2:
rosse20 Objavljeno Junij 9, 2008 Objavljeno Junij 9, 2008 če gre jutri zjutraj kdo z motorjem proti primorski, se mi lahko pridruži ali pa jaz njemu/njej.
Vanga Objavljeno Junij 10, 2008 Objavljeno Junij 10, 2008 Jutro nula trijeki! :worship: Pride kdo z vašega konca k nam na pijačo zvečer? Dajte se malo organizirat. :P .)
rosse20 Objavljeno Junij 10, 2008 Objavljeno Junij 10, 2008 dobro jutro. zdaj pa hitro v koper na kolokvij. :unsure:
motoristek Objavljeno Junij 10, 2008 Objavljeno Junij 10, 2008 dobro jutro.zdaj pa počasi v koper na kolokvij. :unsure: :naughty:
bmwslo Objavljeno Junij 10, 2008 Objavljeno Junij 10, 2008 dobro jutro.zdaj pa hitro v koper na kolokvij. :unsure: Fajn opravi, ti držimo pesti, pa lepo se pelji in uživaj zraven , ostalim pa dobro jutro :yea1:
ataIBA Objavljeno Junij 10, 2008 Objavljeno Junij 10, 2008 Pa kaj vi nimate nobene večerne zaposlitve :evilgrin: , da že sredi jutra štemplate? Ali je to namesto petelinjega zajtrka :whistle: ? Včeraj sem bil v ZG na Knoflerju in sem bil zjutraj do prve kave :beer1: koma. Če kdo šiba danes za MB, je vmesna postaja ... zna se :beer2: .
bmwslo Objavljeno Junij 10, 2008 Objavljeno Junij 10, 2008 Pa kaj vi nimate nobene večerne zaposlitve :evilgrin: , da že sredi jutra štemplate? Ali je to namesto petelinjega zajtrka :whistle: ? Včeraj sem bil v ZG na Knoflerju in sem bil zjutraj do prve kave :beer1: koma. Če kdo šiba danes za MB, je vmesna postaja ... zna se :beer2: . Kaj po knofe si šel v zagreb :slap: :lol1: Ja nič ne šibamo v vaše konce, sem ravnokar prispel domov. :krneki: Zdajle pa :beer1: na terasi do zalaska sunca i dalje pol pa :zzz:
motoristek Objavljeno Junij 10, 2008 Objavljeno Junij 10, 2008 Jaz sem prišel tudi sedaj domov.... :beer1: :yea1:
ataIBA Objavljeno Junij 10, 2008 Objavljeno Junij 10, 2008 Jaz sem prišel tudi sedaj domov.... :beer1: :yea1: Mi štirje prišli od novega punkta :worship: Arena pod Pohorjem :010 . Špica varianta, odprto do 22 ure (+dodatek z nasmeškom :winkiss: !), kar je čisto dovolj. Upam, da bo ta punkt ostal za vse torke, po obisku sodeč danes (Pizdek + kamerad :P ) je nova lokacija (Vanga pobudnik :beer2: ) sedla. Tak, dragi prijatelji, ob torkih smo Arena pod Pohorjem (levo od spodnje postaje vzpenjače, ciljna arena smučarije!)
motoristek Objavljeno Junij 11, 2008 Objavljeno Junij 11, 2008 jutro... :hooray: :hooray: :hooray: Kaj bo še le Alter rekel, ko bo zadnji.... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se