sharkwoman Objavljeno Junij 11, 2008 Objavljeno Junij 11, 2008 Živijo! En prečudovit dan je danes.Pod mano in motorčkom so podlegli prvi kilometri,uf je bil užitek pa še super gume mi je Mario nataknu na kolesa :worship: . Ej pozdrav vsem se vidmo na kakšnem :beer2: .
motoristek Objavljeno Junij 11, 2008 Objavljeno Junij 11, 2008 Živijo! En prečudovit dan je danes.Pod mano in motorčkom so podlegli prvi kilometri,uf je bil užitek pa še super gume mi je Mario nataknu na kolesa :worship: . Ej pozdrav vsem se vidmo na kakšnem :beer2: . Cajt bi že bil... :winkiss:
ataIBA Objavljeno Junij 11, 2008 Objavljeno Junij 11, 2008 Zdajle pa :beer1: na terasi do zalaska sunca i dalje pol pa :zzz: Jaz sem tudi na terasi in čakam, da me prežene dež :o . Kurčevo vreme. Sem planiral potegnit jutri popoldan na jug, pa ne mislim špilat vaterpolo :SS . Pozdrav s terase.
bmwslo Objavljeno Junij 11, 2008 Objavljeno Junij 11, 2008 Jaz sem tudi na terasi in čakam, da me prežene dež :o . Kurčevo vreme. Sem planiral potegnit jutri popoldan na jug, pa ne mislim špilat vaterpolo :SS . Pozdrav s terase. Pozdrav s pisarne, teraso mi bo vsak cajt odnesel veter, ki mu bo nedvomno sledil še pljusek. Grmi že ko sto hudičev. :headbang: :headbang:
Zdrawc Objavljeno Junij 11, 2008 Objavljeno Junij 11, 2008 takisto pr'nam, stem, da sm jaz v kevderpisarni, pa me lahko zalije :unsure: BTW, se bo kdo naslikal za veekend u
bmwslo Objavljeno Junij 11, 2008 Objavljeno Junij 11, 2008 BTW, se bo kdo naslikal za veekend u :nono: Ne ne. Na enem zboru sem letos že bil in to 10 minut, pa mam zadosti za leto in več. Nažigavanje mašin na mestu na 15.000 r.p.m pa ob 16.00 popoldan že nažgani posamezniki :headbang: :headbang: , to je preveč za moje utrujeno telo :alien1:
motoristek Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 (popravljeno) :hooray: + Lojze...Alter Popravljeno Junij 12, 2008. Popravil motoristek
Zdrawc Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Saos :nono: Ne ne. Na enem zboru sem letos že bil in to 10 minut, pa mam zadosti za leto in več. Nažigavanje mašin na mestu na 15.000 r.p.m pa ob 16.00 popoldan že nažgani posamezniki :headbang: :headbang: , to je preveč za moje utrujeno telo :alien1: penzionist :evilgrin:
rosse20 Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 dobro jutro. spet v kopru na izpitu :yawn: :wacko:
Zdrawc Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 spet v kopru na izpitu :yawn: :wacko: ne sekire se, tule pr nam uliwa ko pr norcih tak da nič ne zamujaš :lol:
bmwslo Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 ne sekire se, tule pr nam uliwa ko pr norcih tak da nič ne zamujaš :lol: Enako :headbang: vreme pogodno za rad :headbang:
rosse20 Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 ne sekire se, tule pr nam uliwa ko pr norcih tak da nič ne zamujaš :lol: sej tuki tudi ni nekaj perfektno vreme... vsaj dežuje ne.
ataIBA Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 Lepo deževno dopoldne (mater se ponavljamo zadnji mesec :headbang: ). Upam, da bo vsaj čez 9 mesecev ploden rezultat (pri vseh tamladih :evilgrin: !). Jaz se bom samo navado spat :whistle: (tudi laž je beseda :rolleyes: ).
tati Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 pozdravljena banda..................... :winkiss: :winkiss:
bmwslo Objavljeno Junij 12, 2008 Objavljeno Junij 12, 2008 pozdravljena banda..................... :winkiss: :winkiss: Enako :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se