ataIBA Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Mater ste zgovorni :eek: 2 dni sem bil brez neta, pa 4 novi posti :ol1: In kaj ste delali čez vikend ? Verjetno vsi na motorjih. :evilgrin: :grim Normalno. Petek gorenjska, sobota okoli Velebita, včeraj popoldan pa z avtom in moto prikolico v Filip Jakov. Zdaj pa doma punim baterije in čakam "komando", da krenem za Trebnje... Dobro da sem v pravih letih in je to zamene mala malca :whistle: . :yawn:
bmwslo Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 :grim ... Dobro da sem v pravih letih in je to zamene mala malca :whistle: . :yawn: Ja, še sreča :whistle:
tati Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Mater ste zgovorni :eek: 2 dni sem bil brez neta, pa 4 novi posti :ol1: In kaj ste delali čez vikend ? Verjetno vsi na motorjih. :evilgrin: :grrr :grrr :grrr :grrr petek - kmetijstvo in grablje sobota - kmetijstvo in vile nedelja - kmetijstvo in grablje za konec vikenda pa še mal pridiha iz urgence :headbang: :headbang: :headbang: ni 0.5 metra ne na motorju :krneki: :krneki:
Zdrawc Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 zdrawo B) In kaj ste delali čez vikend ? Verjetno na motorjih. :evilgrin: ja, a je kej narobe s tem :unsure:
bmwslo Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 zdrawo B) ja, a je kej narobe s tem :unsure: Niti slučajno :beer2:
Mutika Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Mater ste zgovorni :eek: 2 dni sem bil brez neta, pa 4 novi posti :ol1: In kaj ste delali čez vikend ? Verjetno vsi na motorjih. :evilgrin: Ojla, Štamprleki! :worship: Sicer ne spadam ravno v 03, sem pa simpatizer, tako, da lahko na tole odgovorim, hm? Ja, na motorjih. :yes: :OK: Dolomiti. Z Godyjem sva jo prvi dan (sobota) mahnila preko nekaj prelazov, nazadnje preko Stelvia, do Livigna. V nedeljo pa midva in Star in Danči, ki sta šla v Dolomite že v petek, nazaj, pa spet preko Stelvia, ampak v obratno smer, pa do večera še preko nekih super bregecof lepo domov. Bilo je nepozabno, vreme kičasto, in bilo je ... hitro, hehe. :whistle: 1200 km v dveh dneh. Čisti užitek!
bmwslo Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Ojla, Štamprleki! :worship: Sicer ne spadam ravno v 03, sem pa simpatizer, tako, da lahko na tole odgovorim, hm? Ja, na motorjih. :yes: :OK: Dolomiti. Z Godyjem sva jo prvi dan (sobota) mahnila preko nekaj prelazov, nazadnje preko Stelvia, do Livigna. V nedeljo pa midva in Star in Danči, ki sta šla v Dolomite že v petek, nazaj, pa spet preko Stelvia, ampak v obratno smer, pa do večera še preko nekih super bregecof lepo domov. Bilo je nepozabno, vreme kičasto, in bilo je ... hitro, hehe. :whistle: 1200 km v dveh dneh. Čisti užitek! :worship:
bmwslo Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Dobro jutro štamperllandija in simpatizerji :yea1:
tati Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 lep sončen pozdravček.......... :winkiss:
bmwslo Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 :fredy: Frediristek, kdo te je razjezil, da tak žalostno gledaš v svet :friend1:
motoristek Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Frediristek, kdo te je razjezil, da tak žalostno gledaš v svet :friend1: Nobenga nisem našel za "tašča pivo" :kva2:
bmwslo Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Nobenga nisem našel za "tašča pivo" :kva2: Jebi ga, kaj pa ne pokličeš ali prideš do mene, mam "tašča pivo" in tud cajta bi se kaj našlo, pa še klima laufa :whistle:
motoristek Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Jebi ga, kaj pa ne pokličeš ali prideš do mene, mam "tašča pivo" in tud cajta bi se kaj našlo, pa še klima laufa :whistle: Dela imam, da bom popizdil :kva2: še iz Črne gore sem moral predčasno... :devil:
bmwslo Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 živjo štramplni :) Ojla, kje si se pa ti zgubil. No saj vem, da si bil priden in si cele dneve garal :worship: A maš že kaj več km kot jaz (skoraj nič :headbang: )
ataIBA Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Danes popoldan pri meni travarica + keks, pol pa k Areni pod Pohorje. Prideta Lord&Lady, do 19h zna se kje za prijatle!!!, pol pa za MB. :beer2: vkriglihječajpress!) Ajde gasa, pa :wub: ne pozabit (si ču Zlati?).... :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 :blink: :blink: a wam je sonče možgane skisalo al ka??? tašča pivo, pa čaj, ka hudiča vam je :alien1: a za še noben ni ču
Vikking Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Ojla, kje si se pa ti zgubil. No saj vem, da si bil priden in si cele dneve garal :worship: A maš že kaj več km kot jaz (skoraj nič :headbang: ) slabo, vse kar je blo je blo marca. Zaj ga pelem na kratek sprehod. :whistle:
motoristek Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Danes popoldan pri meni travarica + keks, pol pa k Areni pod Pohorje. Prideta Lord&Lady, do 19h zna se kje za prijatle!!!, pol pa za MB. :beer2: vkriglihječajpress!) Ajde gasa, pa :wub: ne pozabit (si ču Zlati?).... :evilgrin: Zlati te bolj slabo sliši.... :whistle: morjepress
ataIBA Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 :blink: :blink: a wam je sonče možgane skisalo al ka??? tašča pivo, pa čaj, ka hudiča vam je :alien1: a za še noben ni ču Čuj, kaj ti nea znaš brat med vrsticami? (bilokudaudbasvuda :evilgrin: )
ataIBA Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Zlati te bolj slabo sliši.... :whistle: morjepress V taki vročini hodi na morje :headbang: ? Danes dopoldne sem v Zadru bil na :beer1: . Včasih je dišalo po švabicah, zaj pa po CZ, H, osiji,... Vroče za ubit. Sem raje kar domu prišo.
Zdrawc Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Čuj, kaj ti nea znaš brat med vrsticami? (bilokudaudbasvuda :evilgrin: ) znam, znam, samo nimam čist tanowga slovvarja, da bi si vse prewedo :whistle:
motoristek Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 V taki vročini hodi na morje :headbang: ? Danes dopoldne sem v Zadru bil na :beer1: . Včasih je dišalo po švabicah, zaj pa po CZ, H, osiji,... Vroče za ubit. Sem raje kar domu prišo. Čisto blizu je... :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se