bmwslo Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 Kdo je rekel onemo zgoraj, da tako hajca... :devil: Pozim smo jamral da nas zebe, zdaj je pa mal preveč zalaufal, pa ne more na hitro na normalo spravit :headbang: Slaba regulacija :headbang: (doberdaklimalaufapress)
bmwslo Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Dobro jutro . Je že wroče :krneki:
rosse20 Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Dober juter štamperli. Kako kaj? Sem malo razmišljala, da je že mogoče vednarle čas, da bi kakšno skupno vožnjo ubral, al ne? Kaj pravite na to? Nekako nas zapusčajo počasi... border, vikking, suzi, mare, diesel, brzi pa še kdo bi se našel. Bi se mogli nekako nazaj dobit. Kaj pravite na to?
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Br jutr Rozi ideja ni šwoh, samo k je tak težk uskladit termine............šihti/dopusti/familije/motozbori/babe/piri........ wroče B)
motoristek Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Br jutr Rozi ideja ni šwoh, samo k je tak težk uskladit termine............šihti/dopusti/familije/motozbori/babe/piri........ wroče B) Najbolj mi babe ne dajo mira... :kva2:
Vikking Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Dober juter štamperli.Kako kaj? Sem malo razmišljala, da je že mogoče vednarle čas, da bi kakšno skupno vožnjo ubral, al ne? Kaj pravite na to? Nekako nas zapusčajo počasi... border, vikking, suzi, mare, diesel, brzi pa še kdo bi se našel. Bi se mogli nekako nazaj dobit. Kaj pravite na to? Vikki nč ne zapušča :nono: , sm registriru in sem mobilen spet.
bmwslo Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Br jutr Rozi ideja ni šwoh, samo k je tak težk uskladit termine............šihti/dopusti/familije/motozbori/babe/piri........ wroče B) :hmm: Najbolj mi babe ne dajo mira... :kva2: :hmm: Vikki nč ne zapušča :nono: , sm registriru in sem mobilen spet. Tak se govori, pardon piše. :evilgrin:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 druzenje? Hm... nenavadna ideja. Se nikol slisano... No, ja... pa dejmo probat se enkrat "druzit". Kwa pa vem... mogoce pa bo to nekaj novega, prijetnega... Lp
rosse20 Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Br jutr Rozi ideja ni šwoh, samo k je tak težk uskladit termine............šihti/dopusti/familije/motozbori/babe/piri........ ja, ampak če ne poskusimo, ne moremo vedet Vikki nč ne zapušča :nono: , sm registriru in sem mobilen spet. no lepo lepo. samo da se vračaš.
Vikking Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 komot se lahka zmenmo za kak kofe, če boste le povabl/orgazmiral upss organiziral. :whistle:
bmwslo Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 komot se lahka zmenmo za kak kofe, če boste le povabl/orgazmiral upss organiziral. :whistle: Tebi tudi zadnje čase mal na neumnosti vleče kot Motoristeku, kaj :naughty: Ja dajmo se dobit pri Limbo To je tule nekje v Torek 01.07. letos kje ob 18.00 uri . Kdo je za, oziroma kontra predlogi. P.S. Dobimo se na pijači (lahko tudi z mopedom) fura pa na kak wikend dan :winkiss:
rosse20 Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Tebi tudi zadnje čase mal na neumnosti vleče kot Motoristeku, kaj :naughty: Ja dajmo se dobit pri Limbo To je tule nekje v Torek 01.07. letos kje ob 18.00 uri . Kdo je za, oziroma kontra predlogi. P.S. Dobimo se na pijači (lahko tudi z mopedom) fura pa na kak wikend dan :winkiss: to bi bilo čisto uredu. mogoče samo kakšno uro kasneje... ob 19h bi že bilo bolje.
zlati Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Najbolj mi babe ne dajo mira... :kva2: ukrajinke :kva2: dober dan vsem :yea1:
tati Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 dober dan vsem skupaj........... :whistle: Nekako nas zapusčajo počasi... border, vikking, suzi, mare, diesel, brzi pa še kdo bi se našel.Bi se mogli nekako nazaj dobit. Kaj pravite na to? rozi se strinjam s tabo, mal smo se zgubili med sabo, očitno ni interesa, ampak mogoče še od kje prileze :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: imejte se nadvse lepo, lep vikend :winkiss:
motoristek Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 :hmm: :hmm: Tak se govori, pardon piše. :evilgrin: ukrajinke :kva2: dober dan vsem :yea1: Airedalke... :lol1:
ZD€N€ Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 čer po nalivu :worship: se je vsaj malo osvežilo :naughty:
motoristek Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 I'am back..... :yea1: Da pa toliko piva spijete :kva2: mi pa res ne gre v glavo... :naughty: Welcome my friend... :beer2:
bmwslo Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 I'am back..... :yea1: Lepo da se javljaš :beer2:
motoristek Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 Lepo da se javljaš :beer2: Saj je že doma :yea1: zdaj še samo Knapića čakamo, da se javi in smo kompletni... :lol1:
Lojze Knapić Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 nimam časa jast kle z vami afne guncat.... :hmm:
motoristek Objavljeno Junij 28, 2008 Opozori Objavljeno Junij 28, 2008 nimam časa jast kle z vami afne guncat.... :hmm: Oglasiš se pa lahko malo, da vidimo, če si še med nami.... :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se