Zdrawc Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 P.S. A si bil ti s tigrčkom včeraj popoldan na Agip-u v Letušu ?? Kake misliš, da so šanse, da bi bil to slučajno kdo drug :whistle: P.S. Po nowem lahk veš, da je res moj Tigr še po tuningu :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 JEBIGA pol sem te pač falil . Drugič se pa ziher ustavim :beer2:
zlati Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Kake misliš, da so šanse, da bi bil to slučajno kdo drug :whistle: P.S. Po nowem lahk veš, da je res moj Tigr še po tuningu :evilgrin: jebiga :beer1:
motoristek Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 jebiga :beer1: Pol pa dajmo še enga"jebiga"... :beer1:
bmwslo Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 Pol pa dajmo še enga"jebiga"... :beer1: jebiga, zdaj bo počas že čas za :zzz:
motoristek Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 jebiga, zdaj bo počas že čas za :zzz: še prej pa domačo nalogo, jebiga... :naughty:
bmwslo Objavljeno Julij 1, 2008 Opozori Objavljeno Julij 1, 2008 še prej pa domačo nalogo, jebiga... :naughty: To pa obvezno, jebiga :naughty: A je ti ne nardiš vsak večer ?? :evilgrin:
motoristek Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 To pa obvezno, jebiga :naughty: A je ti ne nardiš vsak večer ?? :evilgrin: Sem že naskočil pa nisem ta post videl, jebiga...
motoristek Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 In ti že delaš, jebiga.... :yea1:
bmwslo Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 e jebiga, dobro jutro :rolleyes: Jebiga, dobro jutro.
ZD€N€ Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Jebiga, dobro jutro. Jebiga, dobro jutro. :worship:
ataIBA Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Jebiga, vse me jebe. Vročina ali dež, žeja, želja po dopustu. Drugače pa želim dobro jutro in lep uspešen dan. :beer2:
motoristek Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Kaj bo Zdrawc na vse to rekel, jebiga... :lol1:
ataIBA Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Kaj bo Zdrawc na vse to rekel, jebiga... :lol1: Čuj, kaj mu je mogoče sfalilo placa na tigrčku in je morda hotel napisat JEREBICA :evilgrin: , ker ji je tak podoben :whistle: ? Novi vzdevek :P ?
Zdrawc Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Zdrawo pejte wsi skup malo v senco, vam je wročina skisala možgančeke....jebiga
zlati Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Zdrawo pejte wsi skup malo v senco, vam je wročina skisala možgančeke....jebiga jebiga.... grem na tekočo malco :whistle:
motoristek Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 jebiga.... grem na tekočo malco :whistle: Še uspela je, jebiga... :beer1:
AlterMann Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 dost smo delal, jebiga... :beer1:
tati Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 lep sončen pozdravček.............. :winkiss: tudi meni se kisajo možgani od glupega folka, jebiga, ne :naughty: :naughty: :naughty: Suzi........bilo te je lepo videti........... upam, da v petek spet......... :worship: :winkiss: :whistle:
zlati Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 jebiga ....gdo je že to Suzi :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se