Zdrawc Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 jebiga je TM tak da ni spreveč špilat :whistle:
tati Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 (popravljeno) jebiga ....gdo je že to Suzi :whistle: jebiga ena fejst bejba še zmeri.................saj baje ni cajta za nas luzerje :rolleyes: :krneki: jutri pripopam še slikce moje lepotice in Juretovih dveh, konkurenca je velika........, jebiga :krneki: Popravljeno Julij 2, 2008. Popravil tati
motoristek Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Jaz bi šel domov, jebiga... :whistle:
Zdrawc Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 jas tud grem domov................otavo not spravlat :blink: wroče bo B) ....jebiga
Vanga Objavljeno Julij 2, 2008 Opozori Objavljeno Julij 2, 2008 Piše vam ga. Varadero! Vanga je izpod noža. Vse je ok! kaj več pa še za zdaj sama ne vem! ko kaj več zvem se vam oglasim. Vsem skupaj pa hvala za lepe želje! Lep pozdrav od obeh! Ga. Varadero!
bmwslo Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Piše vam ga. Varadero!Vanga je izpod noža. Vse je ok! kaj več pa še za zdaj sama ne vem! ko kaj več zvem se vam oglasim. Vsem skupaj pa hvala za lepe želje! Lep pozdrav od obeh! Ga. Varadero! Vanga, ti želim, da čimprej mine in da se dobro porihtaš . :beer2: Dobro jutro motosvet
zlati Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 dobro jutro :yea1: Vanga union je glih prav hladn :beer2:
motoristek Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Sem pogledal pa se sploh nisem tukaj štemplal, jebiga, če me nobeden ne spomne... :yea1:
Zdrawc Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Sem pogledal pa se sploh nisem tukaj štemplal, jebiga, če me nobeden ne spomne... :yea1: star si ž, jebiga
motoristek Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 jebiga, samo, da še lahko fukam... :naughty:
bmwslo Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 (popravljeno) Sem pogledal pa se sploh nisem tukaj štemplal, jebiga, če me nobeden ne spomne... :yea1: Motoristek daj se mal poštemlaj, jebiga star si ž, jebiga Jebiga :yea2: jebiga, samo, da še lahko fukam... :naughty: A ti še potegne (jebijo ) Popravljeno Julij 3, 2008. Popravil bmwslo
bmwslo Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Kaj pa sicer delate in zakaj nič ? Jaz še malo zaključujem, sem bil pa vmes z mojo v novo odprtem trgovskem centru v našem velemestu. Ob času otvoritve ob 10 se ni dalo daleč naokoli nikjer parkirat. Naroda kot da kaj talajo zastonj, Ob 16.00, gužva še vedno, narod kupuje, kot da prej nismo meli vsaj dveh večjih centrov in dveh treh trgovin. :headbang: :headbang: A smo res ko ovce z mano vred. :headbang: :headbang:
tati Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 jebiga........vroče je .............. ampak je jutri petek......... :worship:
motoristek Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 Kaj pa sicer delate in zakaj nič ? Jaz še malo zaključujem, sem bil pa vmes z mojo v novo odprtem trgovskem centru v našem velemestu. Ob času otvoritve ob 10 se ni dalo daleč naokoli nikjer parkirat. Naroda kot da kaj talajo zastonj, Ob 16.00, gužva še vedno, narod kupuje, kot da prej nismo meli vsaj dveh večjih centrov in dveh treh trgovin. :headbang: :headbang: A smo res ko ovce z mano vred. :headbang: :headbang: tri dni sem hodil tja, jebiga... :yea1:
zlati Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 dost je bilo za danes jebiga :P gremo spat :zzz:
bmwslo Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 tri dni sem hodil tja, jebiga... :yea1: Ja jebiga, kaj se pa nič ne javiš :rolleyes: dost je bilo za danes jebiga :P gremo spat :zzz: Jebiga, jaz tudi :zzz:
motoristek Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 jel me neko tražio :eek: ....................jebiga :kva2:
bmwslo Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Oh jebiga, spet nov dan. Dobro jutro
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se