zlati Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 dobro jutro :worship: včeraj moped,danes pa delo jebiga :naughty:
Vikking Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 dobro jutro :worship: včeraj moped,danes pa delo jebiga :naughty: Škoda da nisi reku, bi šu zravn gužvo delat na holico... lp
motoristek Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Hello, lep dan želim vsem nula trijekom in njihovim simpatizerjem. :winkiss: Ke te ti poležavaš? Jebiga... :yea1:
Vanga Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Ke te ti poležavaš? Jebiga... :yea1: Poležavam doma na terasi :yea1: , prleti na kakšen kozarček ali dva. :beer1:
zlati Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Škoda da nisi reku, bi šu zravn gužvo delat na holico... lp je bilo nekaj večjega v planu pa se je izjalovil pa sem pristal na golici :rolleyes:
motoristek Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Evo mene iz laškega, jebiga... :yea1: sem moral samo rogača kljuvati... jebiga :naughty:
ataIBA Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 No, če še jaz dodam varianto na jebiga. Moj dečko ima v Barceloni malo veselje s KTM-om. Prva ugotovitev je, da sklopka ne auskupla. Druga, da je treba na servis zamenjat cilinder, ki je spustil. Tretja, da je servis 13 km stran in sedaj doliva olje, da se bo jutri peljal na servis. Nadaljevanje sledi. Če pa bo sila, pokličem na pomoč Bambija :evilgrin: .
bmwslo Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 No, če še jaz dodam varianto na jebiga. Moj dečko ima v Barceloni malo veselje s KTM-om. Prva ugotovitev je, da sklopka ne auskupla. Druga, da je treba na servis zamenjat cilinder, ki je spustil. Tretja, da je servis 13 km stran in sedaj doliva olje, da se bo jutri peljal na servis. Nadaljevanje sledi. Če pa bo sila, pokličem na pomoč Bambija :evilgrin: . O sranje, jebiga :headbang:
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 jebiga, dobro jutro vsem ... :lol1:
bmwslo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Dobro jutro. Danes je pa malo bolj znosna temperatura . Jebiga saj bo kmalu spet vroče
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Poležavam doma na terasi :yea1: , prleti na kakšen kozarček ali dva. :beer1: Ne želi si tega, jebiga... :beer1:
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 ponedeljek, jebiga.... se bo vleklo do malice... :whistle:
bmwslo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 se bo vleklo do malice... :whistle: Jebiga, moje je že konec Kaj se je EURO že vrnu ???? Nimam pojma :smoke:
tati Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 (popravljeno) dan.......... :whistle: Popravljeno Julij 7, 2008. Popravil tati
bmwslo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 dan.......... :whistle: :nono: jebiga se skupaj piše, če ne verjameš, poglej mal više :lol1:
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 :nono: jebiga se skupaj piše, če ne verjameš, poglej mal više :lol1: to sam na štabnih motorjih, podružnice majo pa narazn :whistle:
bmwslo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 to sam na štabnih motorjih, podružnice majo pa narazn :whistle: :slap: :lol1: :slap: :lol1:
tati Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 (popravljeno) :nono: jebiga se skupaj piše, če ne verjameš, poglej mal više :lol1: baje je to zaradi tega, da se ne dela reklama za film......odgovor gospoda, ki si je to nalimal.... :whistle: mi je pa Bosanski carinik z veseljem občudoval napis, jebiga... pa mi je vrnil osebno..... :naughty: :naughty: Popravljeno Julij 7, 2008. Popravil tati
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se