bmwslo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 mi je pa Bosanski carinik z veseljem občudoval napis, jebiga... pa mi je vrnil osebno..... :naughty: :naughty: On je ziher razmišljal, da bi blo boljše, če bi pisalo jebi jo :whistle:
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 dan.......... :whistle: Kaj je to zdaj kakšen moto klub? jebiga... On je ziher razmišljal, da bi blo boljše, če bi pisalo jebi me :whistle: :whistle:
Lojze Knapić Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 jebiga, a mata probleme s hemeroidi :hmm:
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Kaj je to zdaj kakšen moto klub? jebiga... ja in ne :krneki:
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 just do it Vidim, da si šel domov... :lol1:
ataIBA Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 No, če še jaz dodam varianto na jebiga. Moj dečko ima v Barceloni malo veselje s KTM-om. Prva ugotovitev je, da sklopka ne auskupla. Druga, da je treba na servis zamenjat cilinder, ki je spustil. Tretja, da je servis 13 km stran in sedaj doliva olje, da se bo jutri peljal na servis. Nadaljevanje sledi. Če pa bo sila, pokličem na pomoč Bambija :evilgrin: . Cilinder sklopke zamenjan, sedaj se mora dečko navadit na nov način menjave (poslan SMS!)??? Najprej je fasal žrebl v zadnjo gumo, potem mu je scootoiler začel nekontrolirano scat, sedaj kuplunga. Ni mu dolgčas :alien1: .
bmwslo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Cilinder sklopke zamenjan, sedaj se mora dečko navadit na nov način menjave (poslan SMS!)??? Najprej je fasal žrebl v zadnjo gumo, potem mu je scootoiler začel nekontrolirano scat, sedaj kuplunga. Ni mu dolgčas :alien1: . Kakšen je star in kakšen je nov. A ne stisneš vedno kuplunge z levo roko :eek: al ma to KTM kake posebne priprave zraven
zlati Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Cilinder sklopke zamenjan, sedaj se mora dečko navadit na nov način menjave (poslan SMS!)??? Najprej je fasal žrebl v zadnjo gumo, potem mu je scootoiler začel nekontrolirano scat, sedaj kuplunga. Ni mu dolgčas :alien1: . se dogaja,jebiga,bo pa od sedaj naprej boljše :OK:
motoristek Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Zakaj ni rajši šel z BMWejem... jebiga... :whistle:
zlati Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Zakaj ni rajši šel z BMWejem... jebiga... :whistle: mu ata ni pustil jebiga :whistle:
bmwslo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 mu ata ni pustil jebiga :whistle: Jebi ga pa tazga fotra, da mu da šrot za na pot :whistle:
motoristek Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 dobro jutro, jebiga... :worship:
bmwslo Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 dobro jutro, jebiga... :worship: :yea2: Ja jebiga , še eno dobro jutro
motoristek Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 res je ... :P ...je rekla Molkova :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 živijo :worship: , kaj dogajo ko pa dol pada ????
motoristek Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Komaj čakam, da grem na dopust :naughty: spet nisem šel na malico... :headbang: jebiga...
ataIBA Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Kakšen je star in kakšen je nov. A ne stisneš vedno kuplunge z levo roko :eek: al ma to KTM kake posebne priprave zraven :grrr :grrr Sklepam, da mu sedaj ne prime tak hitro, ampak bol proti koncu :blink: Ko mi je rekel, da ne gre z BMW-jem, sem.... :kva2:
Mutika Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Oj, Štamprleki! :worship: Pozdravljam po dolgem času, pa hvala vsem, ki ste mi včeraj čestitali! Lepo od vas, res. :winkiss:
bmwslo Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) :grrr :grrr Sklepam, da mu sedaj ne prime tak hitro, ampak bol proti koncu :blink: Ko mi je rekel, da ne gre z BMW-jem, sem.... :kva2: Pa saj se ti tudi bolj poredko z BMW-jčkom prevažaš se mi zdi. Je bolj KTM hišni ljubljenček če se ne motim :rolleyes: Oj, Štamprleki! :worship: Pozdravljam po dolgem času, pa hvala vsem, ki ste mi včeraj čestitali! Lepo od vas, res. :winkiss: Mutika, taki pač smo in si ne moremo pomagat, če smo taboljši :whistle: (poleg tebe seveda) Jebiga Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil bmwslo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se