AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 en 03 bo premal natakar, dvojnega prosim :naughty:
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Danes je dolga sreda in bom moral prvo na malico, pol prej spizdit domov in bmwslo-ju na kavico :naughty: sem pa jaz tudi potreben :kva2: tistega kot Alter... :whistle: jebiga taki smo... :yea1:
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 lep pozdrav iz Mozirja :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 a je to še u sloveniji :? ne, to je država Savinjska :whistle:
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 a je to še u sloveniji :? Zdajle grem čez mejo v Nazarje... :lol1:
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 če boš mene omenjal na carini, znaš imeti težave :rolleyes:
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 če boš mene omenjal na carini, znaš imeti težave :rolleyes: ja, mamo na piwski_policiji vse zabeleženo :krneki:
tati Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Zdajle grem čez mejo v Nazarje... :lol1: le pazi, to je pa že dežela Zadrečka....... :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Danes je dolga sreda in bom moral prvo na malico, pol prej spizdit domov in bmwslo-ju na kavico :naughty: sem pa jaz tudi potreben :kva2: tistega kot Alter... :whistle: jebiga taki smo... :yea1: Kje si zdaj . Jebiga, te čakam celo dopoldne :naughty:
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 le pazi, to je pa že dežela Zadrečka....... :naughty: :naughty: je treba ahtat, tam je kritično-poplavno območje
Mutika Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Ojla, Štamprleki! :worship: Lentovski pozdrav iz mesta ob Dravi! :hmm: ... hm, mest ob Dravi je kar nekaj; iz Maribora, toliko, da veste. :P
bmwslo Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 je treba ahtat, tam je kritično-poplavno območje Kaj pir poplavlja :eek:
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Kaj pir poplavlja :eek: nje, na zadrečkem kar woda-poplavlja, nimajo hmela :whistle:
bmwslo Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 nje, na zadrečkem kar woda-poplavlja, nimajo hmela :whistle: Saj sem mislil, če iz Zmajowe wen teče :whistle:
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 V Celju je najlepše... :naughty:
bmwslo Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 (popravljeno) V Celju so najlepše... :naughty: Kje si se pa ti najdu. Kava je bla že čisto mrzla in sem jo moral sam spit :devil: Popravljeno Julij 9, 2008. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Kje si se pa ti najdu. Kava je bla že čisto mrzla in sem jo moral sam spit :devil: Jaz sem samo namignil, če sem že bil v Žalcu, pa ni bilo nobenega odgovora in sem šel v zgornjo savinjsko in tam tudi isto :headbang: in sem šel lačen in žejen domov. :kva2:
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Jaz sem samo namignil, če sem že bil v Žalcu, pa ni bilo nobenega odgovora in sem šel v zgornjo savinjsko in tam tudi isto :headbang: in sem šel lačen in žejen domov. :kva2: jebiga drugič prej poklič, pa bom paršu za glavno cesto čakat z želodcem pa polčem toukca :rolleyes:
zlati Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Kje si se pa ti najdu. Kava je bla že čisto mrzla in sem jo moral sam spit :devil: so mu bremze odpovedale,tak jo je šibo,ker gre pol na jug :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se