lasagna Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Oh, kje si vikend in moja dravinjska kolina, pardon dolina.....?
motoristek Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 jebiga drugič prej poklič, pa bom paršu za glavno cesto čakat z želodcem pa polčem toukca :rolleyes: Jebiga, sem jutri spet v Nazarju :rolleyes: samo, če bo čas pa ne vem... :headbang: danes sem se hotel ustaviti pri Afriki :whistle: sam sem bil pa že zelo pozen in jezen... :headbang: Ampak se ne dam :worship: Zlati ima čisto prav, če sem si kdaj želel na morje je sedaj... :yea1:
Zdrawc Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Jebiga, sem jutri spet v Nazarju :rolleyes: samo, če bo čas pa ne vem... od nazar do mjene pa res nimaš dauč
bmwslo Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 so mu bremze odpovedale,tak jo je šibo,ker gre pol na jug :naughty: Motoristek gre na jug (tole je slika iz prihodnosti, Motoristek na plaži) Jebiga, sem jutri spet v Nazarju :rolleyes: samo, če bo čas pa ne vem... :headbang: danes sem se hotel ustaviti pri Afriki :whistle: sam sem bil pa že zelo pozen in jezen... :headbang: Ampak se ne dam :worship: Zlati ima čisto prav, če sem si kdaj želel na morje je sedaj... :yea1: Kaj Afrika in Tunguzija, Žalec to je mesto pravo, za pošteno kavo :evilgrin: od nazar do mjene pa res nimaš dauč Bolj ko ga fehtamo, da na pijačo pride, bolj se pusti fehtak. Ko kaka jumferšca :slap: :headbang: :slap:
zlati Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 dobro jutro :worship: @bmwslo zgleda da si motoristeka prestrašu :whistle:
motoristek Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Da mi bo danes do Nazarjah z rožicam poslano, jebiga.... :yea1:
Zdrawc Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Zdrawo @Suzi - hepi brzdej :winkiss: :beer2: :beer2: :beer2:
bmwslo Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Da mi bo danes do Nazarjah z rožicam poslano, jebiga.... :yea1: Nisem vedel, da je oni zgoraj v belih kopalkah rožica ime :naughty:
motoristek Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Nisem vedel, da je oni zgoraj v belih kopalkah rožica ime :naughty: Cvetka-Rožica, to ti je isti kurac... :kva2:
AlterMann Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 ...in Krizantema takisto :naughty:
bmwslo Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Cvetka-Rožica, to ti je isti kurac... :kva2: :slap: :slap: :lol1: :lol1:
tati Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Suzi............. vse najboljše :winkiss: :winkiss: pozdravljeni................... :whistle:
Vanga Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 V Mozirju ližem... :yea1: Bodi previden :naughty: Pozdravček prijatelji in predvsem prijateljice! :winkiss:
ataIBA Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 V Mozirju ližem... :yea1: Pazi, da se neboš zaskalo :whistle: ...
motoristek Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Pazi, da se neboš zaskalo :whistle: ... Tako sem lizal, da imam še sedaj trdega... :lol1:
bmwslo Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Suzi, tudi od mene vse naj naj :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se