Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Zdrawc, kje se da Apija kupit :naughty: :naughty: :yea2: :worship: newem, jaz sm ga dobil za brzdej :rolleyes:
Špilferderber Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 žrtvujte jagnje za lepo vreme v naslednjem tednu, Špil gre z mopedom po Balkanu za par dni.. ;)
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 žrtvujte jagnje za lepo vreme v naslednjem tednu,Špil gre z mopedom po Balkanu za par dni.. ;) legenda, wreme zrihtano, se vidmo kej v Livnem nazajgrede :whistle:
bmwslo Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 žrtvujte jagnje za lepo vreme v naslednjem tednu,Špil gre z mopedom po Balkanu za par dni.. ;) :worship: :worship: :worship: Ti želim lepo vreme in dobre ceste Uživaj
Špilferderber Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 pon-čet, Capajebo, Mostar, Dubrovnik, magistralka.. Livno bom očitno glih zamudu, lahko se pa kdo zategne do Amre ali Željkota, če mu je ;)
tati Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Apirejserke :whistle: ja ko bom paršu po gumo, tud to čimprej, prjosim če powršno bereš vidim ,da nisem nič zamudila....................babe press..... :headbang: :headbang: :headbang: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 vidim ,da nisem nič zamudila....................babe press..... :headbang: :headbang: :headbang: :winkiss: aja sm pozabu, ti se z nbjeno ne štekaš :evilgrin: to ti misliš......................mi smo se narežali, tak da so nam wampi pokali :lol1: :lol1: :lol1:
tati Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 aja sm pozabu, ti se z nbjeno ne štekaš :evilgrin: to ti misliš......................mi smo se narežali, tak da so nam wampi pokali :lol1: :lol1: :lol1: kako da ne, jaz se štekam z precej ženskami, ne pa z nekimi nadutimi pičkami :krneki: :krneki: :krneki: Beti.....je super punca, ene dve sta mal manj, ostalo je pa visoko nad mojimi nivoji.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 (popravljeno) Zdrawc, kje se da Apija kupit :naughty: :naughty: :yea2: :worship: na avtonetu glej pod gradbeno mehanizacijo Popravljeno Julij 28, 2008. Popravil Zdrawc
bmwslo Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 na avtonetu glej pod gradbeno mehanizacijo Me prav zanima, če lahko kdo postavi kontra tvoji sliki, slikco kazga Dučeta, Yamahe ali ... s tremi brhkimi mladenkami na njem :naughty: Api je car :worship: :worship: (grem gledat v oglase :naughty: )
Zdrawc Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Api je car :worship: :worship: pa da nau kdo mislu, da ni res :alien1: TGM Api
zlati Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 pon-čet, Capajebo, Mostar, Dubrovnik, magistralka.. Livno bom očitno glih zamudu, lahko se pa kdo zategne do Amre ali Željkota, če mu je ;) lepo se imej :worship: da mi ne boš vse čevapčiče pojedu :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Fajn mi bote v 03, vidim da uživate.. jaz pa ravnokar iz šihta in to iz CE...pa nobenga srečo da bi šou z mano na pir... grem pa zaj v lokalno pudo,,, ...je ofn do polnoči :worship: :beer2:
bmwslo Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Fajn mi bote v 03, vidim da uživate.. jaz pa ravnokar iz šihta in to iz CE...pa nobenga srečo da bi šou z mano na pir... grem pa zaj v lokalno pudo,,, ...je ofn do polnoči :worship: :beer2: Kaj nisi poklical, mi je blo tako dolgčas po :beer2:
Mutika Objavljeno Julij 28, 2008 Opozori Objavljeno Julij 28, 2008 Štamprleki, lahko noč vam želim! :worship:
tati Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 dobro jutro........... evo Hanzi in Tati o krvodajalstvu...........včerajšnji večerni odmevi....... :naughty: :naughty: Zdrawc obvlada to in zna prilepiti jaz pač ne :krneki: :krneki:
tati Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 (popravljeno) :whistle: Popravljeno Julij 29, 2008. Popravil tati
Dr_Jakob Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 morgen, ljudje stamperli. jebiga, na morje moram po family ne da se mi it, jebiga.
Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 dobro jutro........... evo Hanzi in Tati o krvodajalstvu...........včerajšnji večerni odmevi....... :naughty: :naughty: Zdrawc obvlada to in zna prilepiti jaz pač ne :krneki: :krneki: jaz sem vaju tak videl :whistle:
Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 (popravljeno) ewo http://www.rtvslo.si/play/poziv-k-darovanj.../ava2.17791206/ samo PLAY je pa treba ruknit :krneki: Popravljeno Julij 29, 2008. Popravil Zdrawc
ataIBA Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 Ja so (ste) gorenjci res hujši od nas savinjčanov. Jaz bi rekel 1 pir in 1 slamca, pa jo dava na pol :whistle: ...če meni odlomiš 2 x krajšo slamico kot sebi to ni pol :evilgrin: . Mi niti do pol flaše ne segne...
rosse20 Objavljeno Julij 29, 2008 Opozori Objavljeno Julij 29, 2008 jst sem ravno včeraj in danes razmišljala, da bom mogla počas se spravit in dat neki krvi. če gre kdo, naj pove.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se