bmwslo Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 (popravljeno) Dober večer. Sem bil danes v Grosuplju v upanju, da dobim GS 800 za probat, pa ga še niso dobili nazaj. Sem pa videl menda vse kar ma BMW trenutno v prodaji (al pa skoraj vse) cca 30 motorjev :worship: Zanimive so te nove 800 in 650 ke :worship: Imajo tudi nekaj cot in lep katalog, žal ne za seboj. :headbang: :beer2: :beer2: :beer2: Pogy, če še nisi rešil, pokliči, GSM imam v profilu :beer1: Popravljeno Julij 31, 2008. Popravil bmwslo
Mutika Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Ojla, Štamprleki! Lep teden želim, ... aja, tistega, ki prihaja! :worship:
rosse20 Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Matr neki sm se igrau s temi zemljevidi in na koncu mi je ostal samo city navigator.... katastrof:D jst mam karte, če ni prepozno. če jih rabiš, lahko pokličeš na mobitel, ker tukaj verjetno ne bom več danes.
poggy Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Mah smo rešili :naughty: Drugač pa, gre še kdo drug v Livno razen Zdrawca (Tati, kako je s teboj?)
motoristek Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Jel me netko tražio... :whistle: vsem hvala za čestitke... :beer2:
bmwslo Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Jel me netko tražio... :whistle: vsem hvala za čestitke... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: vel kam bek :devil: Sem moral sam na Golico zadnjič, ko si se tko dolg gonil po morju :naughty:
motoristek Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: vel kam bek :devil: Sem moral sam na Golico zadnjič, ko si se tko dolg gonil po morju :naughty: Hvala... :beer2:
tati Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Mah smo rešili :naughty: Drugač pa, gre še kdo drug v Livno razen Zdrawca (Tati, kako je s teboj?) tati pač zdaj gre in z njo še Guli, MDR, Rude boy, Jezdec in še dve ne-članici moto sveta.......spanje v šotoru....., žal ni nič v bližini, sem kontaktirala z njimi, v Livnu pa ni panike.....se vidimo dol... :whistle: :naughty:
bmwslo Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 jutrooooooooooo :whistle: Kje si se zgubil preteklih nekaj dni. Zdaj smo pa skor komplet ekipa se mi zdi :devil:
poggy Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Jutroooo, kmalu pa gasssaaaaaaaa :naughty: :naughty: :naughty: Rahla sprememba plana, danes najprej do Vodic, jutri zjutraj pa direktiva v Livnoooooo :evilgrin: Štamperli sjaus
bmwslo Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Jutroooo, kmalu pa gasssaaaaaaaa :naughty: :naughty: :naughty: Rahla sprememba plana, danes najprej do Vodic, jutri zjutraj pa direktiva v Livnoooooo :evilgrin: Štamperli sjaus Si urihtal ZUMO-ta , da se ne zgubiš ?? :evilgrin:
zlati Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 eni se pa ne morjo spravit na motor pa gasa proti Livnu :whistle:
bmwslo Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 "Livnaši" uživajte še za nas :evilgrin:
AlterMann Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 "Livnaši" uživajte še za nas :evilgrin: mi bomo pa trpel še za vas :rolleyes: obljubmo :naughty:
Mutika Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 Olalalala, Štamrpleki! :worship: Tati, kako koleno? Bo zdržalo? Uživaj, kolikor se da! :winkiss:
rosse20 Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 dragi štamperli... se pišemo v torek... odhajam na lepše :naughty:
zlati Objavljeno Avgust 1, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2008 dragi štamperli... se pišemo v torek... odhajam na lepše :naughty: ti tudi :whistle: lepo se imej :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se