motoristek Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 ne ne spimo, ampak nas jebe računalnik :headbang: :headbang: :headbang: A je meni računalnik ime? :winkiss:
AlterMann Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 da sam, da sam, računalnik, mala moja, dali bi me htjela janje moje bjelo dali bi mi ikad rekla
bmwslo Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 da sam, da sam, računalnik,mala moja, dali bi me htjela sranje moje bjelo dali bi mi ikad rekla
motoristek Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Pogrešam eno pogrešano, da bi jo pogrešno... :whistle:
bmwslo Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Pogrešam eno pogrešano, da bi jo pogrešno... :whistle: Je tebi kaj dopust škodil, al si na dopustu tak hudoqrčen ratal :naughty:
motoristek Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Je tebi kaj dopust škodil, al si na dopustu tak hudoqrčen ratal :naughty: Zdaj grem eno črnogorko nategnit ... :kva2: Dopust- u kaka ritka... :whistle:
poggy Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Zdaj grem eno črnogorko nategnit ... :kva2: Dopust- u kaka ritka... :whistle: Hahaha, tebi ga pa danes SEEKKAAAAAA :worship: :worship:
rosse20 Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 par dni me ni, in ko pridem je tuki tolk napisan :unsure:
Zdrawc Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 jebiga.......pa ne na dopust hodit :evilgrin:
AlterMann Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Zdaj grem eno črnogorko nategnit ... :kva2: Dopust- u kaka ritka... :whistle: jast mu danes ne bi obračal hrbta.... :naughty:
motoristek Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Tebi bi rekel- Dopust - u kaka kosmata ritka... :lol1:
motoristek Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Spet v službo, jebiga... :yea1:
bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Dobro jutro. Mi smo tudi v službi . Zlati škoda za včeraj, jav se jutri :beer2: Vikking javi se danes :beer2:
zlati Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Dobro jutro. Mi smo tudi v službi . Zlati škoda za včeraj, jav se jutri :beer2: Vikking javi se danes :beer2: :yea1:
ataIBA Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Vsako jutro - dobro jutro! Upam na dobre novice za Cvičkota :friend1:
bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Vsako jutro - dobro jutro! Upam na dobre novice za Cvičkota :friend1: Ja tudi jaz upam na najboljše :friend1:
Vikking Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Dobro jutro. Mi smo tudi v službi . Zlati škoda za včeraj, jav se jutri :beer2: Vikking javi se danes :beer2: Zdravo štamperlni. bmwslo, po 18 uri imam čas, če lahko po tej uri, se dobimo nekje na pjači... predlagaj.
bmwslo Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 Zdravo štamperlni. bmwslo, po 18 uri imam čas, če lahko po tej uri, se dobimo nekje na pjači... predlagaj. Najboljše, če lahko priletiš do mene. Tak čas sem že skoraj v komi :evilgrin: Pa pokliči prej
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 jutro, ljudi, jebiga jst sm tut ze buden, sploh jebiga danes grem kampirat za par dni... me ni. Lp j
ZD€N€ Objavljeno Avgust 7, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2008 jutro, ljudi, jebiga jst sm tut ze buden, sploh jebiga danes grem kampirat za par dni... me ni. Lp j Srečno :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se