bmwslo Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Samo spolsko je bilo... :whistle: Iztok Mlakar bi djau "še danes mi hodi ven kislina" :worship: :worship:
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Meni pet Ruporutov ni pomagalo... :yea1:
bmwslo Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Meni pet Ruporutov ni pomagalo... :yea1: Lord mi nekam obupan deluje :lol1:
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Lord mi nekam obupan deluje :lol1: Težko je tole prenesel... :lol1:
bmwslo Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Dobro jutro. lahko noc, jebiga! Že lagre menjavaš ?? Mal poslikaj sproti, in prilepi slikce, da se kaj zanimivega zgodi tule not :whistle:
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Že lagre menjavaš ?? Mal poslikaj sproti, in prilepi slikce, da se kaj zanimivega zgodi tule not :whistle: mah, kurc. Prej bi reku da obupujem. Vse skup u k***. :headbang: prej bi reku da bom sel v gito po lezaje (super zadeva je, da jih moras imet s sabo da lahko pokazezs kaksne rabis.. JA, SEVEDA mam doma se en cel komplet motor razstavljen, da lahko kazem razlicne delcke butastim prodajalcem. :headbang: ) pa jih bom sel v dresinjo vas menjat. tole razstavljanje celega motorja ni hec.
Motorist76 Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 mah, kurc. Prej bi reku da obupujem. Vse skup u k***. :headbang: prej bi reku da bom sel v gito po lezaje (super zadeva je, da jih moras imet s sabo da lahko pokazezs kaksne rabis.. JA, SEVEDA mam doma se en cel komplet motor razstavljen, da lahko kazem razlicne delcke butastim prodajalcem. :headbang: ) pa jih bom sel v dresinjo vas menjat. tole razstavljanje celega motorja ni hec. Samo da ga skupaj sestaviš :) Valjčni konusni ležaji ? Lep pozdrav D.
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Samo da ga skupaj sestaviš :) Valjčni konusni ležaji ? Lep pozdrav D. mah, zdej sem poklical v dresinjo vas in mi je serviser predlagal, da bi najprej probala samo podmazat in popustit lezaje, pa ce to ne bo delovalo, pride na vrsto menjava. Cenejs pa lazje kot menjava. drugace pa; ne, niso valjcni konusni ampak navadni kroglicni. low tech.
Zdrawc Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 jebiga... ne se zajebawat, to so resne klubske zadewe :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 ne se zajebawat, to so resne klubske zadewe :evilgrin: :worship: :worship: :worship:
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 ne se zajebawat, to so resne klubske zadewe :evilgrin: Saj sem vaš, jebiga... :beer2:
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Španka je rekla, da lahko vesla sa sisama... :lol1:
Zdrawc Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 kaj je pa to za eno nikšičko.....nešto nowo :? pa še zmer u arjawi flaši :whistle:
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 kaj je pa to za eno nikšičko.....nešto nowo :? pa še zmer u arjawi flaši :whistle: To je NIK, neka kopija od Nikšičkega :rolleyes: ps: kdo ti gleda pivo... :naughty:
ataIBA Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Meni pet Ruporutov ni pomagalo... :yea1: Ja seveda, ker to kar je na sliki je bil začetek, "tako zvani aperitif"... :whistle: . Ampak, motorji so bili lepo parkirani. Kdaj gremo spet? LP.
Mutika Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Lahko noč, Štamprleki. :worship: Letošnja sezona je zame zaključena. Pod gipsom, ki so mi ga danes sneli za slikanje (prelom kosti gležnja je še precej viden) imam nekaj nogi podobnega, temno-vijoličasto-pomodrelo-otečeno spako. Nekaj, na kar naj bi skušala stopit šele v septembru. Do takrat pa gips ... šit. Zato upam, da boste ostali, ki to še lahko, toliko bolj uživali na mopedih. Še zame!
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Jelen ... :lol1: Od kod flaše... :whistle:
ataIBA Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Tak je blo po prvih dveh :whistle: , pol pa :drunk: in :bounce: . He-he. Bo treba repete.
bmwslo Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Tak je blo po prvih dveh :whistle: , pol pa :drunk: in :bounce: .He-he. Bo treba repete. Lepi si ko slika :lol1:
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2008 Objavljeno Avgust 18, 2008 Idemo za Beograd, firma Krstić... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se