Mutika Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Oj, Štamprleki! :worship: Lep dan vam želim, dober naj bo!
poggy Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 En lep dober večer ane :winkiss: kak ste mi kaj? Zlati, kje ste se to potepali? jebiga :whistle:
zlati Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 En lep dober večer ane :winkiss: kak ste mi kaj? Zlati, kje ste se to potepali? jebiga :whistle: Lika :OK:
motoristek Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Bilo je svega i svačega... :lol1:
bmwslo Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Čisto v redu zgleda Linza, kaj ga niste nič "mučili" :devil:
poggy Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Samo vam je pa res hudo a :worship: :evilgrin: Ne pa jaz, bogi siromak, treba it delat jutri.... :cry: :cry: :unsure: :unsure:
bmwslo Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Samo vam je pa res hudo a :worship: :evilgrin: Ne pa jaz, bogi siromak, treba it delat jutri.... :cry: :cry: :unsure: :unsure: Bogy poggy :friend1:
poggy Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 Bogy poggy :friend1: Si lahko predstavljate, 6 dni trdega nočnega dela v grških diskotekah, tavernah... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: huda bo tale radnička :naughty:
motoristek Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Čisto v redu zgleda Linza, kaj ga niste nič "mučili" :devil: Kaj ni že to hudo, da seka... :lol1: jutro... :hooray:
Vanga Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 jutro... :hooray: dobro jutro :worship: Dobro jutro :rolleyes: Vsem na vašem koncu želim lepo dobro jutro, zvečer pa pridite na Toti konec kaj. :winkiss:
motoristek Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Vsem na vašem koncu želim lepo dobro jutro,zvečer pa pridite na Toti konec kaj. :winkiss: Hvala, v Totilander.... :yea1:
bmwslo Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) Vsem na vašem koncu želim lepo dobro jutro,zvečer pa pridite na Toti konec kaj. :winkiss: Hvala za lepe želje in pozdrave - kontra . Kak si kaj ti ? Vidim na slikcah, da si mal plastičen še, pa upam, da gre na boljše :beer2: :beer2: Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil bmwslo
Vanga Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Hvala za lepe želje in pozdrave - kontra . Kak si kaj ti ? Vidim na slikcah, da si mal plastičen še, pa upam, da gre na boljše :beer2: :beer2: He, he, res sem še malo plastičen, ampak gre na bolje. :worship: 1. Septembra grem še na eno operacijo, da mi odstranijo drote iz ramena, potem pa rehabilitacija ramena in hrbtenice. Medtem časom popravimo moped, da bo perajt in že smo nekje skupaj na furi. :beer2:
bmwslo Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 He, he, res sem še malo plastičen, ampak gre na bolje. :worship: 1. Septembra grem še na eno operacijo, da mi odstranijo drote iz ramena, potem pa rehabilitacija ramena in hrbtenice. Medtem časom popravimo moped, da bo perajt in že smo nekje skupaj na furi. :beer2: :OK: Super :beer2:
bmwslo Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 CZ expedicija :whistle: Hahah, se je pa kar "tekoče" odwijala tale twoja expedicija :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 pa da ne boš mislil, da je vse na slikcah :whistle:
Vanga Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 CZ expedicija :whistle: Super. :OK: Sem se pa nasmejal ob izvirnih komentarjih ob fotkah. :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se