ataIBA Objavljeno Avgust 31, 2008 Objavljeno Avgust 31, 2008 Kaj ne greš na jug? Jaz bom šel spet v A pogledat... :whistle: Prestavil sem za 14 dni. Peljem 2 x 4 na sprehod + 1 x 2 na kavo, pol pa ....., moja klasična razgibalna, verjetno okoli Velebita.
motoristek Objavljeno Avgust 31, 2008 Objavljeno Avgust 31, 2008 morgen I'm back :naughty: :worship: jutro :yea1:
AlterMann Objavljeno Avgust 31, 2008 Objavljeno Avgust 31, 2008 pa gdje su ti Alterjevi stubovi ??? :rolleyes:
motoristek Objavljeno Avgust 31, 2008 Objavljeno Avgust 31, 2008 pa gdje su ti Alterjevi stubovi ??? :rolleyes: V mojem mobitelu... :lol1:
Mutika Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 Dober dan, Štamprli! :D Pošiljam pozdrav iz mlačno-oblačnega Maribora!
zlati Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 pri nas je pa tako lepo da je že kar kičasto :naughty:
Mutika Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 pri nas je pa tako lepo da je že kar kičasto :naughty: Lepo! No, saj pri nas tudi ni tako zelo slabo ... je pa oblačno, to pa ja. Dober večer! :rolleyes:
poggy Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 Kiries ke kiri, kalispera :evilgrin: Evo mene ponovno doma, verjetno samo do četrtka, potem pa ponovno na druženje z grško mitologijo, še posebej mi je tale bog na sliki pri srcu
motoristek Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 Kiries ke kiri, kalispera :evilgrin: Evo mene ponovno doma, verjetno samo do četrtka, potem pa ponovno na druženje z grško mitologijo, še posebej mi je tale bog na sliki pri srcu aleluja braders... :worship:
poggy Objavljeno September 1, 2008 Objavljeno September 1, 2008 kali nihta :naughty: Opa, nekdo pa obvlada :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se