bmwslo Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 ...jebiga.... :rolleyes: :headbang:
motoristek Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 :headbang: Ne butaj tako z glavo, če ne veš kam bi z denarjem... :lol1: jebiga...
Mutika Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Lahko noč, Štamprleki! :worship:
lasagna Objavljeno September 3, 2008 Opozori Objavljeno September 3, 2008 Lahko noč, Štamprleki! :worship: Nočko. Slišim, da se ti je že zarastla. :evilgrin:
bmwslo Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Dobro jutro . Nočko. Slišim, da se ti je že zarastla. :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1:
ZD€N€ Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 dobro jutro vsem motoristom iz 03, seveda tudi ostalim, ki prebirajo naše, vaše ali pa njihove želje;.....
poggy Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Dobro jutroooo. Mi gremo pa na morje.... :worship: :worship: :worship:
AlterMann Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Hvala za pijačo, družbo in da si mi zrihtal fukiš šiviljo... :naughty: :lol1:
Mutika Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Dober dan, Štamprleki. :D Nočko. Slišim, da se ti je že zarastla. :evilgrin: Mhm, je. Prvovrstna kvaliteta ob kritičnih situacijah pokaže svojo vrhunsko vrednost. Te mogoče še kaj zanima? :whistle:
motoristek Objavljeno September 4, 2008 Opozori Objavljeno September 4, 2008 Bom jaz povedal šivilji kaj misliš o njej... :whistle: jebiga... :naughty:
zlati Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 dobro jutro :yea1: temperatura je prava :worship:
ZD€N€ Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 dobro jutro ali dan to je vedno ? :naughty:
EURO Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 pozdravljeni, se nevem ce bi sel Faaker See mal pogledat. BMWSLO kaj je stabo, si dobil vceraj ploscice, si se mi zelo smilil, res no, se ne zajebavam, sej bo vse lepo ko bo fertig.
zlati Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 pozdravljeni, se nevem ce bi sel Faaker See mal pogledat. BMWSLO kaj je stabo, si dobil vceraj ploscice, si se mi zelo smilil, res no, se ne zajebavam, sej bo vse lepo ko bo fertig. dec ma vse pod kontrolo :beer2:
bmwslo Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 pozdravljeni, se nevem ce bi sel Faaker See mal pogledat. BMWSLO kaj je stabo, si dobil vceraj ploscice, si se mi zelo smilil, res no, se ne zajebavam, sej bo vse lepo ko bo fertig. Delajo majstori, sam jaz ne morem do računalnika niti do dec ma vse pod kontrolo :beer2: Tole :beer2: je najbolj pod kontrolo :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se